• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا بعدseo سایت توسط WordPress SEO می توان این افزونه را به خاطر افزایش سرعت بارگذاری صفحات پاک کرد؟

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.مشکل قبلیم که همچنان پای برجاست.
حالا این سوال برام پیش اومده:همون طور که می دونید افزونه های seo سرعت بارگذاری صفحات رو کمی کاهش میدن و این در رنکینگ جدید گوگل تاثیر گذاره.خب کار این افزونه WordPress SEO نظارت بر مطلب شما است که آیا seo را رعایت کردید یا نه.مثلا فرض کنید سایتی با 30 مطلب داریم و همه 30 مطلب رو با این افزونه چک کردیم و سئو را طبق معیار های اون رعایت کردیم و سایت مثلا سایت شرکتیه و قرار نیست مطلب جدیدی افزوده بشه.حالا با پاک یا غیر فعال کردن این افزونه آیا seo اون مطلب بهم میخوره و تاثیر منفی داره یا نه با خیال راحت غیرفعالش کنم تا سرعت صفحات بالا بره؟
ممنون از راهنمایی هاتون.

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
سلام
اگه گفته شما درست بود این افزونه این رتبه رو نمیگرفت ! افزونه رو پاک کنید تنظیماتش هم پاک میشه + اینکه افزونه سئو مطالب منتشر شده رو اوکی میکنه اگه نباشه این بهینه سازی هم نیست

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
بله حرف شما کاملا صحیحه و افزونه فوق العاده ایه و بسیار هم کاربردی.من تو یه چندتا فروم خارجی و این فروم این مطلب رو خوندم و دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم.و از اینکه راهنمایی کردید خیلی ممنونم.

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
خوب شما که میخوای حجمش بیاد پایین کد ها Meta ها و دیتا هایی که افزونه اضافه میکنه رو باید بصورت دستی به HEader اضافه کنید در صورتی که میخوایید سئو رو بدون افزونه انجام بدید امکان پذیر هستش هیچ مشکلی ندار ، اما اگر پاک بشه تنظیماتش هم پاک میشه ، در ضمن افزونه خیلی حجمی نمیگیره

دانلود آهنگ جدید ، ایمیل من [email protected]

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب شما که میخوای حجمش بیاد پایین کد ها Meta ها و دیتا هایی که افزونه اضافه میکنه رو باید بصورت دستی به HEader اضافه کنید در صورتی که میخوایید سئو رو بدون افزونه انجام بدید امکان پذیر هستش هیچ مشکلی ندار ، اما اگر پاک بشه تنظیماتش هم پاک میشه ، در ضمن افزونه خیلی حجمی نمیگیره

دانلود آهنگ جدید ، ایمیل من [email protected]
ممنونم از راهنماییتون فکر کنم من در اشتباه بودم و افزونه واقعا اونقدر به سرور فشار نمیاره.یعنی 2 روزی هست که مشکلات خیلی کمتر شده تا ببینیم بعد این چی میشه.

بالا