• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا به این اخطار گوگل نیاز هست پاسخ دهم و یا فقط مشکلات گفته شده برطف کنم کفایت می کند؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آیا به این اخطار گوگل نیاز هست پاسخ دهم و یا فقط مشکلات گفته شده برطف کنم کفایت می کند؟

اخطاری که در گوگل وب مستر برای من امده و در مورد نحوه مشکوک بک لینک گرفتن هست
حالا من میخوام بدونم اگه اون کار هایی که ضد قوانین بوده رو اصلاح کنم تو مدت تقریبا 1 ماه آیا مشکل بر طرف میشه و یا باید زودتر رفع مشکل کنم؟ و ایا باید به گوگل اطلاع رسانی کنم یا همین بر طرف کردن مشکل کفایت میکنه؟

اینم متن اخطار و یا هشدار گوگل

Dear site owner or webmaster of .,

We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes.

We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.

If you find unnatural links to your site that you are unable to control or remove, please provide the details in your reconsideration request.

If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام

شما باید ابتدا unnatural links رو برطرف کنید. سپس از لینکی که احتمالا به شما داده شده توی پیغام گوگل reconsideration request ارسال کنید.

یعنی ابتدا موارد خلافی که برای تغییر در رتبه و رنک گوگل بوده رو برطرف کنید و رسیدگی کنید، بعد از طریق لینکی که داده شده درخواست تجدید نظر در مورد سایتتون رو برای گوگل ارسال کنید.
پیشنهاد میکنم سریعتر اقدام کنید.

فکر کنم reconsideration request از لینک زیر امکان پذیر باشه :
https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration

By submitting this request, I acknowledge that
این مورد هم باید تیک بزنید، به نحوی به گوگل تعهد میدید که از این به بعد رعایت کنید + 2 مورد دیگه که توی صفحه هست.

موفق باشید

بالا