• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا به دردسر افتادم ؟! راهنمایی کنید

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
دوستان من یکی سایتی داشتم که برای یادگیری Php ازش استفاده می کردم . هاستی که از سرور ایران گرفته بودم . چون قیمتش پایین بود ماهی 5 تومن در ماه . چند روز پیش دیدم ساسبند شده ، ازشون علت رو جویا شدم گفتند میخواستی شل اپلود کنی و هک کنی !!!
من صادقانه براشون نوشتم که :
"

اونکه کد مخرب نیست . تا جایی که یک تیکه کد بود برای اپلود فایل . میخواستم اپلود فایل با Php رو یاد بگیرم .
فکر کنم کدش هم از سایت برنامه نویس برداشته بودم . کدهاشو برسی کنید متوجه میشین چیزی خاصی نداره .

"

و اونا جواب دادند :

"
شل r57 و c99 از معروفترین اسکریپت های نفوذ و هک هستند اگر داخل گوگل جستجو کنید متوجه میشوید. "

دیگه نیمخوام طولانی شم من عصبانی شدم و به سیم اخر تهدیدشون کردم اگر واقعا" قانعم نکنید چی شده ، تو همه فروم ها این کارتونو
می نویسم . چون احساس می کنم که قطعی سرور خوددتو با این شیوه ماست مالی می کنید .
بعد الان تهدیدم کردند به پلیس فتا از من شکایت می کنند !!!!
بعد این گزارش هم برام نوشتند :
شما باید توضیح دهید که چرا قصد نفوذ و هک سرور را با آپلود شل داشتید. در صورت قانع نکردن شرکت به همراه IP به مراجع قضایی و پلیس فتا ارجاع داده خواهید شد.
گزارش آنتی شل و اسکنر eXploit Scanner نصب شده بر روی سرور از قرنطینه فایل آپلود شده در هاست شما:

اینم بگم واسه اینکه حقی از این شرکت ضایع نکنم . گناهی که متوجه من هست از رو تنبلی رمز عبور پنلمو خیلی ساده گذاشتم تا موقع ورود اذیت نشم . اما الان خودمم نمی دونم چی شده . داستان چیه ؟! اینایی که میگن دلیلش چیه و ... سردرگم موندم !

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
دوست عزیز شما کد آپلودی که گذاشته بودید احتمالا باگ داشته یکی دیگه اومده شل آپلود کرده یا حتی ممکنه یکی یه سایت دیگه یا خود سرور رو هک کرده رو سایت شما شل آپلود کرده .
اگر شما کاری نکردی ، به شرکت بگو هر کاری دلش میخواد بکنه ... احتمالا خواسته بترسونه . در هر صورت شما مسئولیت به عهده نگیر برای هیچ چیزی. هر چی گفتن بگو کار من نبوده .. ( گفتن پسورد ضعیف بوده ، بگو اصلا نمیدونی پسورد قوی یعنی چی خود شرکت باید بررسی میکرده ! ) این شرکت های هاستینگ فکر کردن ضعف های امنیتی خودشون رو میتونن اینجوری درست کنن ... فکر کردن 5 سال پیشه که یه نفر لنگ c99 یا r57 باشه واسه هک کردن سرور ... کلا همه شرکت های ایرانی یه چند سالی از دنیا عقبن .

mr-hirad

Registered User
لایک‌ها
72
تا جایی که یادمه دیگه فکر نکنم بشه سروری رو با r57 & c99 هک کرد !!!!!!!!! نمیدونم چرا اینا به شما گیر دادن!!!
شکایت هم بکنند دستشون به جایی بند نیست ( شما میتونید بگید هاست خودم بوده و دلم خواسته باهاش تمرین نم و کار با شل رو یاد بگیرم .اما قصد نفوذ به سرور رو نداشتم)
یا میتونید بگید من این کد اپلودرو که گذاشتم یکی شل آپلود کرده
در هر صورت مشکل از اوناس اونا باید امنیت سرور به صورتی بررسی کنند که سرور قابل هک شدن با دوتا شل ساده نباشه!!
ضعف امنیتی خودشونو انداختن گردن تو :general208:
اگه نشون بدی ترسدی سوارت میشن o_O

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
عزیزان ممنونم ، اما مشکلم حل شد ؛ هاستمو باز کردن . البته بعد اینکه دسترسی به هاستم باز شد منم به خاطر حرفای تندی که بهشون زدم ازشون عذرخواهی کردم .
از حق نگذریم تقصیر خودمم بود ، دیگه نهایت خنگ بازی و گشادی بود ، رمز عبورم یه عدد 6 رقمی بود : دی

mohsenmusic

Registered User
لایک‌ها
43
بالا