• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تبلیغات پاپ اپ بروی سئو تاثیر منفی دارد؟

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میخوام بدونم سایت هایی که بوسیله پاپ آپ باز میشن از نظر سئو براشون ضرر داره و یا واسشون خوبه؟ یا اینکه تاثیری از از این نظر نداره؟

Mohajer86

Registered User
لایک‌ها
28
فکر نکنم تاثیری روی رنک داشته باشه فقط یک روش افزایش بازدیده که البته احتیاج به اجازه بازدید کننده هم داره برای نمایش پنجره (منظورم روی فایرفاکس هست)

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
من چیزی ندیدم تا حالا در موردش

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز شما وقتی پاپ آپ میزاری چند تا مورد پیش میاد
اول این که گوگل ببو نیست، تا اونجایی من میدونم گوگل خیلی از کد های جاوا اسکریپت رو میتونه بخونه و دوم این که وقتی پاپ آپ میزاری خیلی وقت ها بازدید کننده ها من جمله خودم سریع سایتو میبندن و این تاثیر خیلی بدی روی سایت شما داره
کلا آبروی سایت رو میبره زیر سوال

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
عزیز شما وقتی پاپ آپ میزاری چند تا مورد پیش میاد
اول این که گوگل ببو نیست، تا اونجایی من میدونم گوگل خیلی از کد های جاوا اسکریپت رو میتونه بخونه و دوم این که وقتی پاپ آپ میزاری خیلی وقت ها بازدید کننده ها من جمله خودم سریع سایتو میبندن و این تاثیر خیلی بدی روی سایت شما داره
کلا آبروی سایت رو میبره زیر سوال

تایید میشه همیشه اکثر بازدید کننده ها سریع تبلیغات رو میبندن و این تاثیر منفی داره

b2song

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من تنها تاثیرش اینه که نرخ فرار از سایت رو زیاد می کنه
فکر نمیکنم مشکلی دیگه پیش بیاد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
به طور مستقیم بر روی رنکینگ تاثیر نداره .
اما وقتی شما تبلیغات پاپ آپ میدین ، امکان داره سایت شما فقط یک بار باز شه و این یعنی bounrce rate 100% تاثیر فوق منفی روی رنک الکسا میزاره .
وقتی تبلیغات پاپ اپ قبول میکنین ، بازدید کننده که اگه مثل من از پاپ اپ بدش بیاد ، میره و دیگه بر نمیگرده . پس حواستون به این مسئله باشه بازدیدکننده در اولویته

Alireza.W

Registered User
لایک‌ها
7
حالا اینا تاثیر منفی روی سایتی که تبلیغ میشه بود!
آیا منی که مثلا میام پاپ آپ یه سایت دیگه رو میزارم ! روی سئوی سایت خودم تاثیر منفی میزاره؟ (دو تا پاپ آپ فول اسکرین پشت صفحه سایت باز میشه)

Alireza.W

Registered User
لایک‌ها
7
حالا اینا تاثیر منفی روی سایتی که تبلیغ میشه بود!
آیا منی که مثلا میام پاپ آپ یه سایت دیگه رو میزارم ! روی سئوی سایت خودم تاثیر منفی میزاره؟ (دو تا پاپ آپ فول اسکرین پشت صفحه سایت باز میشه)
لطفا جواب بدید

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
اگر پاپ آپ بخوای در سایتت قرار بدی و کسب درآمد کنی داری اشتباه میکنی :D

ولی اگر بخوای پاپ آپ در یه سایت دیگه سفارش بدی و بازدید بگیری گاهی اوقات لازم هست

موفق باشی

Alireza.W

Registered User
لایک‌ها
7
اگر پاپ آپ بخوای در سایتت قرار بدی و کسب درآمد کنی داری اشتباه میکنی :D

ولی اگر بخوای پاپ آپ در یه سایت دیگه سفارش بدی و بازدید بگیری گاهی اوقات لازم هست

موفق باشی
چرا اشتباه؟ مشکلش چیه؟
خوب ! رو سئو چی؟ تاثیر منفی میزاره؟

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
والله من توی یک مقاله خوندم که کلا" سایتهایی که پاپ هستند مخصوصآ اگر از سرویس های گوگل ادسنس یا ادوردز استفاده کنند، جریمه میشن

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به طور مستقیم بر روی رنکینگ تاثیر نداره .
اما وقتی شما تبلیغات پاپ آپ میدین ، امکان داره سایت شما فقط یک بار باز شه و این یعنی bounrce rate 100% تاثیر فوق منفی روی رنک الکسا میزاره .
وقتی تبلیغات پاپ اپ قبول میکنین ، بازدید کننده که اگه مثل من از پاپ اپ بدش بیاد ، میره و دیگه بر نمیگرده . پس حواستون به این مسئله باشه بازدیدکننده در اولویته

در تکمیل فرمایشات دوستم : سایت رو برای رضایت مخاطب خود طراحی کنید نه فقط برای بالا بردن آمار و ارقام

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
این پرسش رو در بخشهای دیگه پی تی پاسخ دادم لینکش یادم نیست.
اما طبق قانون گوگل هر ویزیتور باید حق انتخاب داشته باشه و باز شدن پاپ آپ یعنی آزار ویزیتور
بلاک شدن پاپ اپ در نوار ابزار گوگل
ندادن تبلیغات اینترنتی به سایتهائی که پاپ اپ دارند
نشون می ده که گوگل با این کار موافق نیست
پس نتیجه می گیریم طبیعی هست در قوانین پنهان سئو رنک پائین تری به سایتهائی که پاپ اپ دارند اختصاص بده !

raul.g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درود

ببخشید که وقتتون را می گیرم

من یک پرسش یا در واقع راهنمایی از شما می خوام

سایت من تا نزدیک به دو هفته پیش بسیار خوب در گوگل سرچ می خورد.روزانه بین 150 تا 200 آی پی از گوگل برام میومد ولی 4-5 روزی میشه که این آمار به شدت پایین اومده نزدیک به 20-30- تا شده. و در کل آمار سایتم به شدت پایین اومده. چون بخش بزرگی از بازدیدهای سایتم از گوگل تامین میشدو

و تنها تغییری که این چند روزه دادم استفاده از پاپ آپ در سایتم بود. دو هفته پیش بود که فعالش کردم.

به نظر شما دلیل اینه یا دلیل دیگه ای داره؟

و الان چکار باید بکنم که همان جایگاه پیشینمو در گوگل بتونم به دست بیارم.

آیا روش هایی وجود داره در این زمینه.

من غیر فعال کردم پاپ آپ رو ولی همچنان مانند روال پیشین است. البته 2-3 روزه که غیر فعال کردم.

خواهش می کنم ازتون که پاسخ بدید... خیلی برام مهمه.

با سپاس

بالا