• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تبلیغ در سایت های نیازمندی نتیجه میده؟ یا اون تبلیغات ستاره دار که میگن...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

خود من وقتی یه سایت نیازمندی میبینم خسته میشم از فراوانی تبلیغ ها

ولی میخواستم بدونم تبلیغ (گذاشتن بنر) در این سایت های نیازمندی و تبلیغاتی سودی داره؟

یا اینکه آگهی ویژه و ستاره دار بذاری؟
این که میگن تو گوگل نتیجه در صدر میاد واقعیت داره؟ البته میدونم بستگی به سیستمشون داره که چقدر سئو شده باشه

در کل چقدر فک میکنید سود داشته باشه و یا منطقی باشه؟

پیشاپیش ممنون از نظرات

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
از من میشنوفی میگم نکن !
دیگه سایت بالاتر از ایستگاه که نداریم اون الان اگهی هفت ستاره لینکی میزنه واست 130 تومن
خوب مرد مومن با 130 تومن برو ادز تو گوگل بده هم بازدهیش بیشتره هم پولت فقط واسه کلیک خوردن میره واسه نمایش نمیره ...

E110

Registered User
لایک‌ها
13
بله
ممنونم از شما

تبلیغ در خود گوگل هم خوبه
لطف میکنید یه جای که این کارو انجام بده معرفی کنید و قیمتشم مناسب باشه
خودم یکی دو جا رو که معتبر هستند میشناسم ولی میخوام ببینم جاهای دیگه شرایطشون چیه...

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
بله و کاملا تایید میشه این روش بازدهی خوبی دارد .
شما بروید اینجا با قیمت مناسب آگهی دهید تا متوجه شوید بازدهی یعنی چه .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بستگی داره که تبلیغت چی باشه
من از آگهی های رایگان استفاده کردم . ار آگهی های ستاره دار هم استفاده کردم .
آگهی های رایگان در ایستگاه خوب جواب میده . آگهی های ویژه فقط در vista.ir . تو ۳-۴ تا دیگه هم تبلیغ دادم ولی اثری نداشت تو فروش . یه جاهایی مثل نیاز روز / نیازمندی ها / همین ایستگاه / ...
فقط بازدید آگهی میره بالا . همین !

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
این بنده خدا اومده سوال کرده جای راهنمایی اومدید ادرس سایتاتون رو میزنید میگی عالی جواب میده !! اخه جالب اینجاس رنک های این سایتا همه تعطیلن نمی دونم چطوری میخواد خوب جواب بده اینجوری !!!
به نظر من پول واسه سایت نیازمندی نده همون گوگل فقط کاری که من واسه همه میکنمو پیشنهاد میدم همینه ..

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
این بنده خدا اومده سوال کرده جای راهنمایی اومدید ادرس سایتاتون رو میزنید میگی عالی جواب میده !! اخه جالب اینجاس رنک های این سایتا همه تعطیلن نمی دونم چطوری میخواد خوب جواب بده اینجوری !!!
به نظر من پول واسه سایت نیازمندی نده همون گوگل فقط کاری که من واسه همه میکنمو پیشنهاد میدم همینه ..

اتفاقا بنده راهنمایی کردم و نگفتم که عالی جواب میده.
ایشون سوال کرده بودند : "این که میگن تو گوگل نتیجه در صدر میاد واقعیت داره؟"
بنده هم آدرس تاپیک مربوط به ادگستر را دادم تا خودشون ببینند آگهی‌های ثبت شده، تو چه رتبه‌ای از نتایج جستجوی گوگل قرار می‌گیرند.

نمیدونم منظورتون از رنک، رنک الکسا هست یا رنک گوگل.
اگر منظورتون رنک الکسا هست، بله حق با شماست، از یک سایتی که 2 هفته است از عمرش می‌گذره انتظاری بیشتر از این نیست.
اگر منظورتون رنک گوگل هست، اگر به مثالهایی که در تاپیک ادگستر آوردم دقت کنید می‌بینید با اینکه فعلا رنک سایت ما 0 هست ولی اکثریت آگهی‌های ثبت شده در ادگستر در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل و تعدادی از آنها به عنوان اولین نتیجه به نمایش درمی‌آیند.
بنابراین بیش ار پیش مطمئن میشیم که رنک گوگل تنها معیار و مهمترین آنها در رتبه‌بندی نتایج جستجوی گوگل نیست. خود کارمندان گوگل نیز این مطلب را تایید می‌کنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
زنگ خور خوبی داره سایت های نیازمندی و کمک می کنه نتایج خوبی تو گوگل بدست بیاد

بالا