• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تلگرام رقیبی برای وب سایتها می باشد؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
اخیرا با ایجاد امکانی دیگر از تلگرام به نام کانال و استقبال روز افزون از این ابزار و در کل از تلگرام , می شود ادعا کرد که تلگرام رقیبی برای وب سایت ها می باشد.
می توان ادعا کرد که تلگرام به مرور زمان از بازدید سایتها بکاهد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
به نظر من تلگرام با همین سرعتی که اومده و اوج گرفته با همین سرعت هم میره ...
فرض رو بر این بزاریم که موندگار هم باشه هیچ زمانی نمیتونه رقیب سایت ها باشه

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
خیر

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
فیلتر نکنن میشه

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
الان تعدادی از سایتهای خبری به دلیل ایجاد کانالهای تلگرام کاهش بازدید داشتند.

تعدادی هم به مانند سایت ورزش۳ خودشان اقدام به تاسیس کانال تلگرام کردند که مطمئنا در بازدید سایت تاثیر منفی خواهد داشت. با توجه به اینکه درآمد اینگونه سایتها از تبلیغات بنری می باشد ، با این روال کاهش درآمد خواهند داشت

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
الان تعدادی از سایتهای خبری به دلیل ایجاد کانالهای تلگرام کاهش بازدید داشتند.

تعدادی هم به مانند سایت ورزش۳ خودشان اقدام به تاسیس کانال تلگرام کردند که مطمئنا در بازدید سایت تاثیر منفی خواهد داشت. با توجه به اینکه درآمد اینگونه سایتها از تبلیغات بنری می باشد ، با این روال کاهش درآمد خواهند داشت
اینجوریام نیست.
تو بگی الان تو یه (1) مسترا 10.000 نفر آنلاین هستن 10 نفر ایرانی توش درآمد میکسبن.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
موضوع بسیار مهمی هستش . تلگرام و به طور کلی شبکه های اجتماعی خطری جدی برای سایت ها هستن .
با اومدن این شبکه های اجتماعی اولین اثر منفی رو تو انجمن ها دیدیم . مردم به جای اینکه تو انجمن ها جمع بشن و سرگرم باشن ، سراغ شبکه های اجتماعی رفتن .
دومین اثر منفی رو سایتهای تفریحی دیدن که به شدت با کاهش بازدید روبه رو شدن و کم کم دارن نابود میشن . البته بعضیاشون به زور تونستن خودشونو نگه دارن که البته نفس های آخرشونو دارن میکشن .
سایت های خبری هم که 20 30 درصد افت بازدید داشتن .
البته وجود شبکه های اجتماعی تاثیر چندانی رو سایت های دانلودی نداشته .
البته بسیاری از وبمسترا نگران هستن . چون تا دیروز نگران سایت های کپی بردار بودیم و از امروز بایستی نگران شبکه های اجتماعی و کانال های ایجاد شده نیز باشیم . کافیه یه مطلبی تو یکی از این گروه ها قرار داده بشه . بلافاصله تا ما بخوایم به خودمون بیایم اون مطلب تو کل شبکه ها و کانال ها کپی شده .
توجه : به نظر بنده این کانال ها موجب افت ارزش سایت ها نیز در گوگل خواهند شد . چرا که مردم به جای اینکه از گوگل وارد سایت ها بشن ، از تلگرام وارد میشن که موجب قهر گوگل خواهد شد .
الان هم همه چشم بسته دارن واسه سایت خودشون کانال میزنن . پیش بینی من این هستش که اون سایتایی که از کانال ورودی میگیرن ، ضربه مهلکی به سایت خودشون وارد میکنن.
2 ، 3 ماه دیگه تلگرام از تب و تاب میوفته و گوگل هم حامی اون سایت هایی خواهد بود که از کانال در جهت جذب بازدید استفاده نکردن .
شاید این گفته بعدها شکل واضح تری به خود بگیره .

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
هر کدوم کارکرد خودش رو داره اما از دید من بله می تونه چرا؟ به این دلیل که این ابزار ها اینه پیشرفت جوامع هستنند مثلا گذر از سنت به مدرنتیه رو در نظر بگیرید ابزار های کاربردی در جامعه سنتی به تدریج جای خودشون رو به ابزار های جدید معرفی شده در جامعه دگردیسی شده به مدرنتیته دادن حتی می تونم بگم ابزار های سنتی تکامل پیدا کردن و شکل جدید و مدرنی به خودشون گرفتن
بعد از مدرنتیه نوبت به دوره گذار به " عصر جدید" رسید که باز ابزار های مدرنتیه کاملتر شده و یا ابزار های جدیدی معرفی شد مثل شبکه های اجتماعی در حال حاضر دوره گذر از عصر جدید " تکامل نهایی" هستیم که غایت اخره و انتهایی برای اون متصور نیست این مرحله اخر ابزار های بسیار نوین و کاملا افسانه ای رو بوجود اوره و یا میاره که حتی در داستان های جن و پری قدیمی هم یافت نمی شه! یکیش همین تلگرام و یا ابزار های مشابه اون اینا همه شروع یه حرکت جمعی و انفجار بزرگ در فرهنگ ارتباطات و تبادل و تجارت و... است ممکنه این ابزار ها چن سال دیگه کاملا بدوی بنظر برسن در نتیجه همین تلگرام هم حاشیه امنی براش وجود نداره

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
دیروز اومدم برای سایت خبری خودم کانال تلگرام زدم (مجبور شدم کانال تلگرام بزنم , چون کسان دیگر این کار را کرده بودند و احساس خطر می کردم)
باور می کنید امروز بازدید سایتم نصف شد .. با دست خودم بازدید سایتم را به نصف رساندم!

kingtm

Registered User
لایک‌ها
39
شاید صرف خود تلگرام تهدید گذری باشه ولی اگه به صورت کلی نگاه کنیم وجود شبکه های اجتماعی موبایل تهدیدی بزرگی به حساب میاد
شاید چند سال دیگه به جای زدن سایت به فکر زدن اپ باشیم!!!

سوال دیگه کسی استراتژی و نظر گوگل رو در مقابل این تهدید میدونه؟! بلاخره ضربه اصلی به خود گوگل میخوره!

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سوال دیگه کسی استراتژی و نظر گوگل رو در مقابل این تهدید میدونه؟! بلاخره ضربه اصلی به خود گوگل میخوره!
گوگل خودش در بطن اصلی پلتفرم های موبایلی (اندروید) هست ، رشد موبابل باعث ضربه خوردن گوگل نشده ، بلکه باعث سود بیشتر گوگل هم میشه.

پیش بینی آینده سخته ، اما بهتره خودتنو برای آینده آماده کنید و با تغییر ها وفق بدید.

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
به نظر من این ها هم موج موقتی هستند .ولی هیچ چیزی امکانات یک سایت رو نخواهد داشت .شک نکنید.هیجان مردم رو زمان استفاده از وایبر که یادتون نرفته حتما ولی تموم شد و رفت

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
از نظر من نمیتونه تهدید باشه برای سایت ها حتی سایت های تفریحی!
علتش هم اینه که توی کانال های تلگرام و گروپ ها از 100 تا مطلب شاید 3 الی 4 تاش مفید باشه و بقیش چرت و پرت و جفنگیاته!!
وقتی وارد یک سایت تفریحی میشین از 100 مطلبی که میبینین 90 تاش مفیده و بقیش جزو جفنگیاته!!
پس تلگرام و شبکه های اجتماعی موبایلی فقط باعث نابودی شبکه های اجتماعی تحت وب میشن! مثل فیسبوک که کاربران ایرانیش کاهش یافته!
فقط نکته اصلی داستان اینه که بازدید سایت ها در آینده از طریق تلفن های همراه چندین برابر میشه!
باید به فکر پول سازی از آیپی های ورودی موبایل ها باشیم و بس!!

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
همین الان هم تاثیر گذاشته و بازدیدها نصف شده و ورودی هارو که چک میکنی 90% از همین تلگرام و لاین هست !!
دیگه مردم یه گوشی دستشونه و خیلی خیلی خیلی کم نسبت به چند سال قبل که همه پشت کام میشستن و سرچ میکردن شده
مشکل اصلی این شبکه ها نیستن مشکل اصلی رفتن مردم از پشت میز و کامپیوتر و گوگل به موبایل ها هست :)

kadocard

Registered User
لایک‌ها
37
البته این که مردم تنبل تر شدن قابل انکار نیستش .من مدام فکر می کنم عاقبت ما میشه مثل ادمهای تو انیمیشن Wall-e که هیچ کاری رو خودشون انجام نمی دادند.

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
توجه : به نظر بنده این کانال ها موجب افت ارزش سایت ها نیز در گوگل خواهند شد . چرا که مردم به جای اینکه از گوگل وارد سایت ها بشن ، از تلگرام وارد میشن که موجب قهر گوگل خواهد شد .
این حرف که مخالف فعالیت در شبکه های اجتماعیه
مگه الان سایتایی که تو فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی مطالبشون شیر میشه دچار افت ارزش تو گوگل شدن؟o_O

mohammad_r03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
215
مسئله بسیار مهمی مطرح شده به نظرم تاثیر منفی داره ولی موقتی هست .....

بالا