• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا ثبت این دامین غیر قانونی هست؟؟؟

hossein_89wave

Registered User
لایک‌ها
31
سلام من می خواستم یه دامین ثبت کنم که هم نام یه برنامه ی تلوزیونیه آیا به نظر شما ثبت این دامین از لحاظ قانونی مشکل داره یانه؟
:wacko:
مثلا bekhanebarmigardim.com

حالا دامین مورد نظرم این نیستا اینو مثال زدم.

یا مثلا varzeshaznegahe2.com

و این که بهترین جا برا ثبتش کجاست. من میخواستم تو همین سایت پرشین تولز ثبتش کنم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
نه هیچ مشکلی نداره ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با اجازه منم یه سوال داشتم..

اگه ما بریم یه دامنه ثبت کنیم دات کام...که مثلا اسم یه خوانندس یا اسم یه شخص معروفیه یا یه کمپانی که هنوز معروف نشده و لی ما حدس میزنم بعدا معروف بشه یا از این جور چیزا..

بعدا اون شخص یا شرکت میتونن اون دامین رو از چنگ ما در بیارن چون ما داخل ایران هستیم و تحریم؟ یا مجبورن با من وارد مذاکره بشن و از من بخرنش؟

ممنون.

فرض کنیم که من اون دامنه رو فقط ثبت کنم و هیچ سایتی رو روش بالا نیارم..

یه مثلا بزنم! مثلا اگه من نوعی قبلا فیس بوک رو ثبت کرده بودم..مارک زاکربرگ میتونست این دامینو از دست من دربیاره و خودش ثبت کنه؟ یا مبجور بود یا از من بخره یا یه چیز دیگه ثبت کنه؟

hossein_89wave

Registered User
لایک‌ها
31
بهترین جا برای ثبتش کجاست؟؟؟

می خوام روش سایت بالا بیارما بازم اشکال نداره؟؟؟

یه سری مشخصات می خواد برا ثبت حتما باید پر بشه؟؟؟
تلفن :
تلفن همراه :
آدرس :
کدپستی :
توضیحات :

اگه بعدا بخوام انتقال بدم به کس دیگه ای این اطلاعات باید تغییر داده بشه؟؟؟

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34

اگه ما بریم یه دامنه ثبت کنیم دات کام...که مثلا اسم یه خوانندس یا اسم یه شخص معروفیه یا یه کمپانی که هنوز معروف نشده و لی ما حدس میزنم بعدا معروف بشه یا از این جور چیزا..

بعدا اون شخص یا شرکت میتونن اون دامین رو از چنگ ما در بیارن چون ما داخل ایران هستیم و تحریم؟ یا مجبورن با من وارد مذاکره بشن و از من بخرنش؟

ممنون.

یه مثلا بزنم! مثلا اگه من نوعی قبلا فیس بوک رو ثبت کرده بودم..مارک زاکربرگ میتونست این دامینو از دست من دربیاره و خودش ثبت کنه؟ یا مبجور بود یا از من بخره یا یه چیز دیگه ثبت کنه؟
مجبوره بیاد از شما بخره. اگر شما سایتی راه بندازید که با منافع اون شرکت در تضاد باشه ، اون‌وخ می‌تونه جلوتون رو بگیره
یه مثال ساده‌ـش: چند وقت پیش کسی که دامین moderwarfare3.com دستش بود، بازدیدکننده‌ها رو می‌فرستاد به سایت بازی Battlefield. بعد از این کار اکتیویژن برای به تصرف در آوردن دامنه اقدام کرد.

و الا شما بیا دامنه رو ثبت کن و بعدش پارک کن... مشکلی نداره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بهترین جا برای ثبتش کجاست؟؟؟

می خوام روش سایت بالا بیارما بازم اشکال نداره؟؟؟

یه سری مشخصات می خواد برا ثبت حتما باید پر بشه؟؟؟
تلفن :
تلفن همراه :
آدرس :
کدپستی :
توضیحات :

اگه بعدا بخوام انتقال بدم به کس دیگه ای این اطلاعات باید تغییر داده بشه؟؟؟

name.com پیشنهاد میکنم ..
اگر دامنه .ir هست باید اطلاعات رو درست بزنی چون بعدها لازم میشه و اگر اشتباه بزنی کاری نمیشه کرد
اگر پسوند های دیگه هست که هر چی دوست داری بزن

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408

ممنون.

در مورد اسامی که کار خاصی نمیتونند بکنن مگر از اسم و عکس اونها سواستفاده بشه بالا آوردن سایت و...
در مورد تجاری شرکت ها و... اگر اسم مورد به عنوان تردمارک و نشان تجاری قبل از ثبت دامین ثبت باشه در موسسه های معتبر شده باشه به راحتی میتونند بگیرند (در مورد دامنه ای بین الملی و تا حدی آی آر) اگر بعد از ثبت دامین اون اسم tm شده باشه که کاری نمیتونند بکنند و بایدد بخرند....

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اولا به ایجاد کننده تاپیک . نه عزیز مشکلی پیش نمیاد مگه این که سو استفاده کنی. مثلا بگی سایت مال خود برنامه ست و شماره حساب بدی واسه واریز پول و.... :D وگر نه نه هیچ مشکلی نیست

در مورد سوال دیگه چرا خیلی خیلی راحت میتونن از چنگت در بیارن
در مورد همین فیس بوک دات ای ار تا جایی که من میدونم وکیل فیس بوک به صاحب ارانی گفت بیا 200 تومن بگیر برو رد کارت و گر نه ....
حالا باقیش چی شده بود من خبر ندارم
اما خدا رو شکر ناانصاف نبودن و هزینه ثبت و نگهداری دامنه رو دادن :D

فکر میکنم به قبل و بعد ثبت شرکت هم زیاد ربطی نداشته باشه tm که شد قضیه کلا فرق میکنه و میتونن هزار جور انگ بزنن که سو استفاده کرده و ... و دامنه رو صاحب شن

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
مجبوره بیاد از شما بخره. اگر شما سایتی راه بندازید که با منافع اون شرکت در تضاد باشه ، اون‌وخ می‌تونه جلوتون رو بگیره
یه مثال ساده‌ـش: چند وقت پیش کسی که دامین moderwarfare3.com دستش بود، بازدیدکننده‌ها رو می‌فرستاد به سایت بازی Battlefield. بعد از این کار اکتیویژن برای به تصرف در آوردن دامنه اقدام کرد.

و الا شما بیا دامنه رو ثبت کن و بعدش پارک کن... مشکلی نداره

دمش گرم چقدر باحال بوده :lol::lol::lol:

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
اولا به ایجاد کننده تاپیک . نه عزیز مشکلی پیش نمیاد مگه این که سو استفاده کنی. مثلا بگی سایت مال خود برنامه ست و شماره حساب بدی واسه واریز پول و.... :D وگر نه نه هیچ مشکلی نیست

در مورد سوال دیگه چرا خیلی خیلی راحت میتونن از چنگت در بیارن
در مورد همین فیس بوک دات ای ار تا جایی که من میدونم وکیل فیس بوک به صاحب ارانی گفت بیا 200 تومن بگیر برو رد کارت و گر نه ....
حالا باقیش چی شده بود من خبر ندارم
اما خدا رو شکر ناانصاف نبودن و هزینه ثبت و نگهداری دامنه رو دادن :D

فکر میکنم به قبل و بعد ثبت شرکت هم زیاد ربطی نداشته باشه tm که شد قضیه کلا فرق میکنه و میتونن هزار جور انگ بزنن که سو استفاده کرده و ... و دامنه رو صاحب شن
به این راحتیا نیست! کلی دردسر داره که اون کله گنده هاش هم بعضی وقتا بی خیالش میشن!
در ضمن دوست عزیز چرا از خودت قصه میسازی در مورد فیس بوک؟!:|
پسوند ir ش هنوز دست شخص هست و هیچ ارتباطی به فیس بوک نداره!

http://www.facebook.ir/

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
به این راحتیا نیست! کلی دردسر داره که اون کله گنده هاش هم بعضی وقتا بی خیالش میشن!
در ضمن دوست عزیز چرا از خودت قصه میسازی در مورد فیس بوک؟!:|
پسوند ir ش هنوز دست شخص هست و هیچ ارتباطی به فیس بوک نداره!

http://www.facebook.ir/

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
دامین شخص یا شرکتی رو که ثبت می کنی...
نباید باهاش سایت بیاری بالا یا بندازی رو دامین دیگه...
بذار تو پنلت باشه..
هیچ کاری نمی تونند بکنند...

یه دامنه شرکت ثبت کردم

اتفاقا یه شرکت با همین نام(با خزر اضافی) تو شمال بود
شرکت کاشونی گفت چرا ثبت کردی..گفتم برا اون شرکته.....
له له میزد برا دامین...
بروشور و کاتالوگ چاپ کرده بود..
نمایشگاه های خارجی و....

سایت بالا نیار..هیچ......دستشون نیست

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اونی که فیسبوک رو مثال زد فکر کنم اصلا منظورش دات کام بود!

بالا