• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا در حالت هایبرنیت لپ تاپ مصرف انرژی دارد؟

FDesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من به تازگی لپ تاپ وایو گرفتم و متوجه شدم در حالت هایبرنیت شارژش کم می شه. قبلا توشیبا داشتم و اصلا این مشکل رو نداشت. یعنی حتی اگه من روزها باهاش کار نمی کردم شارژش به همون صورت باقی می موند. اما این جدیده بعد از چند روز اگه سراغش برم می بینم که شارژش کلا صفر شده.

می شه یک نفر به من بگه مشکل کجاست؟؟؟

مرسی :)

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
نباید اینطوری باشه
هایبرنت با shutdown تفاوتش در اینه که تمام اطلاعات روی رم رو روی هارد ذخیره میکنه تا با بالا اومدن دوباره ویندوز به همون حالت قبلی برگرده
موقعی که shutdown میکنید این مشکل نیست؟
اگه 1% یا 2% کم میشد عادی بود ولی اینکه کلا صفر میشه خیلی عجیبه ممکنه باطری مشکلی داشته باشه

FDesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نباید اینطوری باشه
هایبرنت با shutdown تفاوتش در اینه که تمام اطلاعات روی رم رو روی هارد ذخیره میکنه تا با بالا اومدن دوباره ویندوز به همون حالت قبلی برگرده
موقعی که shutdown میکنید این مشکل نیست؟
اگه 1% یا 2% کم میشد عادی بود ولی اینکه کلا صفر میشه خیلی عجیبه ممکنه باطری مشکلی داشته باشه

من هم همینطور فکر می کردم. موقعی که خاموش می کنم چک کردم دیدم کم نمی شه. البته من اینو یک شب تا صبح که گذشت چک کردم. اما در مورد هایبرنت کاملاً خالی می شه.
به نظر شما من چه کار می تونم بکنم؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
مدل لپ تاپ و ویندوزی که روشه رو بگید
با سرچی که زدم متوجه شدم خیلی ها این مشکل رو دارن

FDesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ من vaio و مدلش VPCEB14FX هست.
ممنونم:)

sprint3r

Registered User
لایک‌ها
0
منم Vaio دارم و همین مشکل رو داشتم شما wake timer رو off کن اگه عادی نشد و مشکل حل نشد آپدیت بلوتوث رو می گفتن دانلود کنی حل میشه نمی دونم وافعا می شه یا نه یا اینکه کلا بذار آپدیت کنه(آپدیت ویندوز نه ها اون که مال خود سونیه) ولی من Wake timer رو off کردم درست شد...
برای این کار:
start
control panel
power options
change plan settings
change advanced power settings
change settings that are currently unavailable
ازون پایین
sleep+
+allow wake timers
on battery رو توی plan هایی که استفاده می کنی disable کن!
مشکلت احتمالا حل می شه مال من که سری f بود حل شد!
داستان این wake timer هم مثل اینکه اینه که وقتی hibernate هست بتونی تایمر بنویسی که سیستمت رو روشن کنه و کاری رو انجام بده و خوب برای کار کردنش باتری مصرف میکنه ولی خوب باگی هست که باید از طرف سونی یا مایکروسافت بر طرف میشد یا حداقل حالت Defaultش غیر فعال بود به هر حال...

Last edited:
بالا