سلام دوستان اگر اکانت ادوردز ساسپند بشه آیا امکان داره مجددا فعالش کنم ؟ ممنون
mt33 Registered User تاریخ عضویت 1 می 2007 نوشتهها 224 لایکها 0 محل سکونت Washington DC 26 ژوئن 2011 #1 سلام دوستان اگر اکانت ادوردز ساسپند بشه آیا امکان داره مجددا فعالش کنم ؟ ممنون
hamed_darabi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 آگوست 2010 نوشتهها 59 لایکها 7 30 ژوئن 2011 #2 چه پیغامی اومده برات از گوگل ؟
mt33 Registered User تاریخ عضویت 1 می 2007 نوشتهها 224 لایکها 0 محل سکونت Washington DC 1 جولای 2011 #3 پیغام اومده که اکانتم برای همیشه ساسپند شده است حتا بهشون هم ایمیل زدم گفتن باید سایتهایی که تبلیغ کردی درست کنی تا به حالت اول ما برگردونیم اما مشکل اینجاست که ۲ تا از سایتها ماله من نیست من فقط تبلیغ شون کردم حالا نمیدونم چه کار کنم ؟
پیغام اومده که اکانتم برای همیشه ساسپند شده است حتا بهشون هم ایمیل زدم گفتن باید سایتهایی که تبلیغ کردی درست کنی تا به حالت اول ما برگردونیم اما مشکل اینجاست که ۲ تا از سایتها ماله من نیست من فقط تبلیغ شون کردم حالا نمیدونم چه کار کنم ؟
hamed_darabi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 11 آگوست 2010 نوشتهها 59 لایکها 7 4 جولای 2011 #4 اگه خواستی شاید بتونم بهت یه اکانت بدم کارت راه بیفته پخ بره امکان پخ رو هم باز کن نمی تونم بهت پخ بدم
اگه خواستی شاید بتونم بهت یه اکانت بدم کارت راه بیفته پخ بره امکان پخ رو هم باز کن نمی تونم بهت پخ بدم