• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا زیاد شازژ کردن باطری رو خراب میکنه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آیا زیاد شارژ کردن گوش باطری رو خراب مکنه؟ مثلا تا یه خط کم شد شارژ کنمش
همیشه تو برق بودن شاژر چی باعث خراب شدن شارژر میشه؟

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
باطری های موبایل یک عمر مشخص بر حسب تعداد دفعات شارژ شدن دارند . مثلا 1000 بار

به همین دلیل بهتره اجازه بدی شارژ باطری کاملا تخلیه بشه و بعد شارژ کنی . اینطوری عمر باطری بیشتر میشه .

در کل اجازه بده شارژ باطری انقدر کم بشه که موبایل آلارم بده ، یا حتی خاموش بشه . بعد شارژ کن .

شارژر رو نمی دونم اگر همیشه به برق باشه چه بلایی سرش میاد :D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از راهنماییت:)

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این موضوع در مورد باتریهای لیتیوم یون صدق نمیکند. برعکس، هر چه زود به زود باتری را شارژ کنید به کارکرد بهتر و طولانی شدن عمر آن کمک کرده اید. یعنی چند شارژ کوتاه بسیار بهتر از یک شارژ طولانی مدت است (در شرایطی که در هر دو مورد باتری کاملا شارژ شود).

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اااا؟
خب باطری من لیتیوم یونه :D

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این را هم اضافه کنم که تنها در صورتی اجازه دهید باتری کاملا خالی شود که بخواهید آن را غیر قابل استفاده کرده یا طول عمر آن را به حداقل برسانید.

ضمنا آداپتورهای شارژر معمولا در مواقع لزوم (زمانی که انتهای سیم به جایی متصل نباشد یا اینکه باتری کاملا شارژ شده باشد)‌ به طور خودکار جریان را قطع میکنند. بنابراین وصل بودن دائم آنها به پریز مشکل خاصی ایجاد نمیکند.

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در تصحیح فرمایشات عرض کنم که آداپتورها جریان برق به دیوایس را قطع میکنند ولی خازن های آنها در اثر اتصال دائمی به برق رفته رفته ضعیف میشوند... بنابراین بهتر است آنها را در مواقع غیرلزوم از برق کشید...

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استهلاک شارژر که بدیهی است. موضوع اینجاست که یک شارژر چند هزار تومانی اگر قرار باشد قطع و وصلش زحمت اضافه ایجاد کند عملا ارزش این ملاحظات را ندارد.

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که گوشیم از شب تا صبح بالا سرم تو شارژه ... حدود یک سالی میشه که این وضعیت رو داره و الحمدلله هنوز موردی نداشته و شارژ باطریش (هم مدت زمان مورد نیاز برای شارژ و هم مدت زمان نگه داشتن شارژ) ثابت هست و تغییری نکرده . . .

gmail

Registered User
لایک‌ها
0
مسلما که خراب ميکنه
يک و نيم ساعت براي هر بار شارژ خوبه

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ولی برای طولانی تر شدن عمر باطری و بهتر نگه داشتن شارژ بهتره حداقل هر یک هفته یک بار باطریت رو به این روش شارژ کنی که بزاری کاملا" تخلیه بشه طوری که دیگه روشن نشه و بعد رو حالت خاموش حداقل 2 ساعت بزاری تو شارژ

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آقا ما بالاخره چی کار کنیم؟؟؟ بزاریم هی شارژ بشه یا بزاریم خالی بشه ؟؟؟؟

حرف mtm در مورد باطریهای یون درسته؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اره بابا مگه شوخی داریم؟ :D

...ایشون به جرات میتونم بگم یکی از باسوادترین اعضای اینجا هستن منتها نمیدونم چرا یکم کمتر شرکت میکنن تو فروم؟:(

البته بهشون حق هم میدم با این جو اینجا نخوان زیاد شرکت کنن

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
حالا که بحث باطری مطرح شده، من هم مشکلم رو مطرح کنم! هر چند که مشکل من با باطری لپ تاپ هست. یک لپ تاپ DELL Precision M60 دارم. تقریبا ۲ سال پیش خریداری شده. تو این مدت تقریبا میشه گفت به جای یک PC‌ از اون استفاده کردیم تا لپ تاپ. یعنی شاید در مجموعه بیش از ۵۰ بار روی باطری نبوده! مگر مواردی در حد ۱۰ دقیقه. تا چندی پیش هیچ مشکلی نداشتیم، کاملا باطری شارژ میشد و مدت زمان معقولی نیز نسبت به استفاده دوام میاورد. اما ناگهان از یک روز باطری پس از شارژ کامل، به صورت معمولی تا ۷۰ درصد دشارژ میشه (منظورم اینه که ۳۰ درصدش تخلیه میشه) و ناگهان خالی میکنه! اگر روند به شکلی بود که به مرور این زمان نگهداری شارژ کاهش پیدا میکرد، خوب میشد توجیهی براش داشت که عمرش رو به اتمامه. ولی این تغییر ناگهانی مدت نگهداری شارژ یه مقداری برام عجیبه! نظرتون چیه؟

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای سونی اریکسون این چه توصیه ای است که میکنید. من که پیغمبر نیستم. زمانی که پست قبلی را نوشتم نمیدانستم هنوز افسانه های بر آمده از موبایل فروشی های جمهوری تا این حد رواج دارند وگرنه همان موقع مدرک ضمیمه میکردم. گر چه هنوز هم دیر نیست.

http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقای سونی اریکسون این چه توصیه ای است که میکنید. من که پیغمبر نیستم. زمانی که پست قبلی را نوشتم نمیدانستم هنوز افسانه های بر آمده از موبایل فروشی های جمهوری تا این حد رواج دارند وگرنه همان موقع مدرک ضمیمه میکردم. گر چه هنوز هم دیر نیست.

http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm

قرار نیست شما حتما پسر پیغمبر باشی تا حرفت رو قبول کنیم، من کاملا با نظر جناب سونی اریکسون موافقم که شما از باسوادترین کاربران بخش موبایل هستید و مطمئنم اگر حرفی رو هم می زنید از روی آگاهی و اطلاع هست.
از لینکی که دادید خیلی ممنون، البته من چند وقت پیش (7-6 ماه پیش که گوشیم رو خریدم)مقداری درباره ی این باتری های لیتیوم مطالعه کرده بودم و نحوه ی شارژشون رو می دونستم، ولی لینک شما اطلاعات تکمیلی و دقیق تری داشت.
ضمنا حق با شماست، هنوز افسانه ی فروشندگان پاساژ علاءالدین در جامعه رواج داره...!

بالا