• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شبها تبلت را خاموش کنیم؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه هر 24 ساعت فقط یک بار خاموش بشه و یک بار روشن بشه به نظر من بهتره خاموش کتید-موقع خواب خاموش کنید و روز بعد وقتی نیاز داشتید روشن کنید-
ولی اگه سیم خور باشه و مثلا یکی تماس بگیره اس بده و براتون مهم باشه که کی تماس گرفته یا اس داده و ... باید حتما ببینید بهتره روشن بمونه که تماس ها و اس ها ثبت بشه ... من تبلت ندارم ولی گوشیو خاموش نمیکنم فقط سایلنت میکنم که ببینم کی اس داده یا تماس گرفته.

gerd

Registered User
لایک‌ها
5
خب این روشن خاموش کردن هر روز مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

9372

Registered User
لایک‌ها
224
دوست عزیز حتما شبا باید بزنیم تو شارژ؟

درست اینه که تنها وقتی باتری تقریبا به طور کامل خالی شده شارژ بشه. بعد از اینکه باتری کامل شارژ شد شارژر رو جدا کنید. پس درست نیست که شب که می خوابید بزنید تو شارژ تا فردا صبح همونجور بمونه. مگر اینکه بیدار باشید و حواستون باشه که به موقع جداش کنید.
اصلا به طور کلی تبلت چون تا صبح کار خاصی انجام نمیده خیلی باتری مصرف نمی کنه. (البته وای فای رو خاموش کنید)

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
نه آقا لازم نیست خاموش کنید. دقیقا مثل گوشی میمونه . در حالت استندبای اینقدر مصرف باتری کمه که نیازی به خاموش کردن نیست. البته همون طوری که دوستان گفتند بهتره جی پی اس یا وای فای رو خاموش کنی . در مورد پست بالایی هم باید بگم که باتری های لیتیمی جدید اگر شب تاصبح تو شارژ باشن مشکلی نخواهند داشت و لازم هم نیست که باتری کاملا خالی بشه تا شارژ کنید . ولی اگر رام عوض می کنید حتما حتما یادتون نره که باتری رو کالیبره کنین

بالا