• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا فرمت avi در دی وی دی پلیرهای خانگی خونده میشه؟

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
من یه فیلم دارم که فرمتش avi هست. زیرنویس هم نداره و نیازی هم ندارم. آیا این فرمت تو دی وی دی پلیرهای خانگی معمول خونده میشه یا باید تبدیل فرمت کنم؟

اگر باید تبدیل فرمت کنم میشه بگید به چه فرمتی تبدیل کنم تا کمترین حجم رو داشته باشه؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
من یه فیلم دارم که فرمتش avi هست. زیرنویس هم نداره و نیازی هم ندارم. آیا این فرمت تو دی وی دی پلیرهای خانگی معمول خونده میشه یا باید تبدیل فرمت کنم؟

اگر باید تبدیل فرمت کنم میشه بگید به چه فرمتی تبدیل کنم تا کمترین حجم رو داشته باشه؟

از این فرمت پشتیبانی میکنند ولی فرمت همه چیز نیست!به کدک هم باید توجه کنید،مثلا کدک H264 رو فکر نمی کنم DVD پلیرها پشتیبانی کنند بنابراین حتی اگر از فرمت Avi استفاده کنید با توجه به استفاده از کدک H264 ویدئو پخش نخواهد شد!.معمولا پلیرها دفترچه راهنما دارند که نوشتند چه فرمت و کدکهای صوتی،تصویری را تا چه بیتریتی پشتیبانی میکنند و فرمت زیرنویس های پشتیبانی کننده را هم نوشتند،به دفترچه ی راهنمای دستگاه نگاه کنید.

اول به دفتر چه راهنمای دستگاه نگاه کنید،همون فرمت Avi خوبه،اگر دستگاهتون از کدک Divx پشتیبانی میکنه از این کدک استفاده کنید.

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از راهنمایی کاملتون. از کجا بفهمم کدک این فایلی که الان دارم چنده؟
من میخوام این فایل رو بدم یه یه نفر دیگه که اون دی وی دی داره. گفت برام تبدیل کن و بفرست.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ممنون از راهنمایی کاملتون. از کجا بفهمم کدک این فایلی که الان دارم چنده؟ (چیه)
من میخوام این فایل رو بدم یه یه نفر دیگه که اون دی وی دی داره. گفت برام تبدیل کن و بفرست.

با استفاده از نرم افزار Mediainfo میتوانید به راحتی مشخصات فرمت،کدک،رزولوشن،بیت ریت و ... یک فایل مولتی مدیا را ببینید،همچنین از این نرم افزار برای دیدن مشخصات قابل نمایش دیگر فایلها هم استفاده میود مثلا عکس و .... ، یک کاربرد دیگر این نرم افزار دیدن مشخصات فایل هایی است که پسوند ندارند یعنی فرمت آنها مشخص نیست و با کمک این نرم افزار میتوان نوع فایل را فهمید.از این نرم افزار نسخه ی Lite هم موجوده که در پکیج k lite codec pack هم هست.

بالا