• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا ما به دنبال پول مفت هستیم؟

ali2095

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babak22ir :
سلام دوستان!
آیا انتظار داریم در ازای پشت کامپیوتر نشستن و ثبت نام کردن در چند تا سایت و کلیک کردن به ما پول پرداخت کنند؟
به نظر شما تا ما کاری بلد نباشیم کسی به ما پول می دهد؟

به نظر من برای کسب درآمد واقعی اول باید بریم یه کاری یاد بگیریم. هر چقدر هم که کارمون ساده و بی خود باشه میتونیم ازش استفاده کنیم.
مثل برنامه نویسی . طراحی کارت و پوستر . و حتی تایپ ساده.

مشکل ما اینه که نمی خواهیم کار کنیم و فقط به فکر پول دراوردن هستیم.

حالا نظر شما چیه؟

سلام
دوست عزيز من الان هم برنامه نويسي بلدم وهم تايپ
شما كه ميگي بايديه كاري بلد باشي الان برا من كار سراغ داري با اين چيزها
ممنون

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
مشكل ما ايراني ها اينه كه ميشينيم كار بياد دنبالمون

ali2095

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babak22ir :
سلام دوستان!
آیا انتظار داریم در ازای پشت کامپیوتر نشستن و ثبت نام کردن در چند تا سایت و کلیک کردن به ما پول پرداخت کنند؟

به نظر من برای کسب درآمد واقعی اول باید بریم یه کاری یاد بگیریم. هر چقدر هم که کارمون ساده و بی خود باشه میتونیم ازش استفاده کنیم.

حالا نظر شما چیه؟

سلام
شما كه ميگي بريد دنبال يه كاري من الان هم برنامه نويسي بلدم هم تايپ اما هنوز بيكارم
شما مي توني يه كار به من معرفي كنيد
ممنون

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
باید بیل به دست بگیریم بریم حمالی مردم

سر گذر ؟؟؟
...........

بیخیال .

اونایی که اینجان فکر کنم اکثریت قریب به اتفاق از لحاظ مالی تامین هستن.
-----------
بگذریم
من خودم لیسانس معدنم. یعنی یه اسم مهندسی معدن رو یدک میکشم .

ولی داروسازی مطالعه میکنم.

ماها اگه تامین نبودیم که اینجا نبودیم . درسته

الان باید تازه از خواب بیدار میشدیم و میرفتیم سر کار مثلا خودم باید ساعت 4:30 صبح بیدار میشدم میرفتم سوار بر سرویس به سوی کارخونه سیمان مشهد .

ولی ...
کار هست . البته که برای همه . اما من خودم شخصا کمی تن پرورم .
حوصله سگ2 زدن تو کارخونه سیمان یا یه معدن و ندارم .

حالا...........

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ها ا ا ليلون ديدي وگفتم اي ايرانيا هيچ كدوم اهي كار وكردن نبيدن هاا همشوون ايستاده بيدن كار وياد دنبالشون

خودتم كه داري ميگي از تنبليه . يه دليله ديگه هم داره و اون اينه كه تو كشور ما شايسته سالاري وجود نداره مثلا همينجا تو شوراي شهر من ديدم كه يك نفر خبرنگار درست كار داره مثل آدم كارشو ميكنه اينقدر اذيتش ميكنن كه داره دق ميكنه . بعد اونور يه بيسوادو با پارتي بازي آوردن نشوندن سر كامپيوتر كه ايشون مسئول كامپيوترن اينقدرم ... ماله كه نگو . حالا جالبش اينجاست كه به همه ميگه من خبرنگار هم هستم . اونهايي هم كه كامپيوتر خوندن يا بلدن موندن بيكار مثلا يه نمونه ديگش تو يه كارخونه بود كه يك زماني خودم كار ميكردم از مديرعامل گرفته تا كارگر همه بيسواد . زير ديپلم بودن به همم ميگفتن مهندس بعد متوجه شدم هر چي مهندس بوده قبلا همينا انداختن بيرون

عزيز من ما هم تامين نيستيم ولي به فكر خودمون هستيم من چندين نوع پيشنهاد كاري تو جاهاي مختلف داشتم ولي رد كردم چرا؟؟؟ به خاطر اينكه راه آسوده بودن رو پيدا كردم . من اگه گرسنه هم بمونم ديگه با اينجور آدما كار نميكنم .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سوتفاهم نشه نه اينكه نخام كار كنم نه ! ميخوام اگه زحمت ميكشم عرق ميريزم هر كاري ميكنم براي خودم بكنم كسي بالاي سرم نباشه بدونم كه سود زحمتمو ميبرم .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سعید جان ممنونم . درست گفتی حق با شماست . خوبه که آدم همین آسوده زیستن رو ادامه بده
.

ممنون

نظر حظار دیگر را جویا میشویم ....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از babak22ir :
سلام دوستان!

حالا نظر شما چیه؟
نزديك 2 ساله كه ما داريم گلوي خودمون رو پاره ميكنيم كه اينا كار نميشه. جوهره مرد به كار كردنه و از اين صوبتا اما كو گوش شنوا؟!
ممنون كه تايپيك خوبي زدين. ادامه اش بدين.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ali2095 :
سلام
شما كه ميگي بريد دنبال يه كاري من الان هم برنامه نويسي بلدم هم تايپ اما هنوز بيكارم
ممنون

شما بای دنبالد اشکال کار رو توی خدوتون باشید. لازم نیست خیلی زحمت بکشین یا از صبح تا شب اینور و اونور بدوین فقط کافیه یکم مغزتون رو کار بندازین. (ولی اگه یکم دیگه می گفتم شعر می شدها- خودشم rap) :D

من خودم قبلا هیچ کاری نداشتم و نمی خواستم از هیچ کسی حتی از پدرم برای بالا کشیدن خودم استفاده کنم. یه روز (بنا به دلایلی) فقط اراده کردم و بعد رفتم دنبال کاری که بهش واقعا عشق داشتم و اصلا به پولو و چیز دیگه فکر نکردم. می تونم بگم توی 6 ماه من به قدری پیش رفت کردم که حتی مجبور بودم که به دلیل کار زیادی که روی سرم ریخته بود بیشتر کارها را رد می کردم. من برای شما که می خواین توی کارتون همیشه موفق باشین فقط این پیشنهادها رو دارم:

1- فقط کاری رو بکنین که بهش عشق دارین و با علاقه کار می کنین.
2- همیشه با همه کس رو کارتون رو راست باشین و تا اونجایی که می تونین به همه اعتماد کنین (البته نه اینکه چشماتون رو ببندین و هیچی نبینین :blink: )
3- راهش رو پیدا کنین که چجور از وقت و مغزتون استفاده کنین.
4- همیشه به پول فکر نکنین اولین هدف موفقیت توی کار و تموم کردن اون به بهترین نحوه و بعد پول

موفق باشین

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ali2095 :
سلام
ممنون
شما اگه این کارها رو که گفتین خوب بلد باشین مطمئن باشین براتون کار هست. اگه هم این کار ها رو بلد باشین و بی کار باشین باز هم مطمئن باشین کاری که شما نمی کنید از کاری که بعضی ها به خیال میلیونر شدن تو اینترنت می کنن بهتره .

(بابا جمله بندی !!!)

بالا