• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا من باید بروم سربازی؟

separta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حال حاضر دانشجو هستم، تک پسر می باشم و دو خواهر مجرد بزرگتر از خود دارم، پدرم هم 57 سالش هست، من از چه قانونی می تونم استفاده کنم که نرم سربازی؟ کفالت نمیشه؟ اگه واسه پدرم گواهی بگیریم که مثلا قلبش ناراحته و اینا چی؟ پدر بازنشسته باشه چی؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کفالت سن رو برداشتن...

ولی در مورد بیماری پدرت میتونی اقدام کنی.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه واقعا پدرت بیمار باشه و کمیسیون پزشکی تایید کنه که از کار افتاده س میتونی معافیت بگیری.

separta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون، والا یه مشکل قلب که داره مثلا یه بار آنژیو کرده و الانم چند سالیه که دارو مصرف می کنه، نمی دونم قبول می کنن یا نه، حالا البته من یکی دو سال از دانشگام مونده اما اگه بخوام برم سربازی تمام برنامه های زندگیم بهم میخوره، ببینیم خدا چی میخواد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون، والا یه مشکل قلب که داره مثلا یه بار آنژیو کرده و الانم چند سالیه که دارو مصرف می کنه، نمی دونم قبول می کنن یا نه، حالا البته من یکی دو سال از دانشگام مونده اما اگه بخوام برم سربازی تمام برنامه های زندگیم بهم میخوره، ببینیم خدا چی میخواد

اگه اونجوری باشه احتمال خیلی زیاد میتونید معافیت بگیرید. فقط باید کمیسیون پزشکی تایید کنه مشکل پدرتون رو.

separta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون امیدوارم کردین :D

بالا