• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا میشه دومین رو از طرف گرفت ؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
اگه فردی یک دومین مربوط به کلمه عمومی مثلا hat رو در دومین های .co .uk و .us ثبت کنه در حالیکه

مقیم اون کشور نیست آیا میشه دومین رو از طرف گرفت ؟بهتر بگم من رفتم دومین یک کلمه عمومی رو

در .co .uk ثبت کردم فردا یه بنده خدای انگلیسی میفهمه آیا میتوان دومین رو بگیرن ؟

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
نه فکر نکنم بشه

کاری به ملیت شما نداره به نظرم شما مالکش هستید و اختیارش دست شماست!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
اگه فردی یک دومین مربوط به کلمه عمومی مثلا hat رو در دومین های .co .uk و .us ثبت کنه در حالیکه

مقیم اون کشور نیست آیا میشه دومین رو از طرف گرفت ؟بهتر بگم من رفتم دومین یک کلمه عمومی رو

در .co .uk ثبت کردم فردا یه بنده خدای انگلیسی میفهمه آیا میتوان دومین رو بگیرن ؟

سلام
بستگی به شرایط و قوانین ثبت و ... داره.
ولی خیر معمولاً کسی نمیتونه همچین کلمه هایی رو از کس دیگه ای بگیره و استفاده کنه!!!
موفق باشید

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
ممکنه بیشتر در این مورد توضیح بدید که بستگی به شرایط ثبت داره

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
من رفتم دومین .us رو ثبت کنم ظاهر مدرک میخاد ...کسی ثبت کرده دومین .us این پیغامه زیر رو هم داد

Prospective Registrants in the .US ccTLD must certify that they fall in one of three U.S. Nexus categories, as well as indicate their intended use, by demonstrating real and substantial lawful contacts with, or lawful activities in, the United States of America. This requirement is intended to ensure that only those individuals or organizations that have a substantive lawful connection to the United States are permitted to register for .US ccTLD domain names. It is a continuing requirement that all .US ccTLD domain name registrants remain in compliance with the U.S. Nexus Requirement

بالا