• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا می توان به دانشگاه aptech اعتماد کرد ؟

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

دانشگاه اپتک هند که ظاهرا جزو دانشگاهایمطرح این کشور هست با همکاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و شرکت گسترش انفورماتیک ایران اقدام به برگزاری دوره ACCP در ایران نموده که مدرک accp جزو مدارک خوب و دارای بازار کار در سطح جهانی هستش .

طول این دوره 4 سال هستش که سه سالش در ایران برگزار می شه و پس از این سه سال دانشجو مدرک فوق دیپلم این دانشگاه رو دریافت می کنه و اگر مایل باشه با گزراندن یک سال تحصیلی در یکی از شعب این دانشگاه در خارج از کشور می تونه مدرک کارشناسی این دانشگاه رو دریافت کنه

هزینه سه سال اول این دوره حدود 4 ملیون تومن هستش که این هزینه شامل کلیه هزینه های تحصیل هستش و کلیه کتابها رو هم دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار می ده و اینطور که ادعا می کنه کتابها کاملا اورجینال هستن
مبلغ فوق به صورت قسط در طول سه سال باید به دانشگاه پرداخت بشه

هزینه یک سال آخر هم که در خارج برگزار می شه بسته به کشوری که دانشجو برای تحصیل انتخاب می کنه بین 2 تا 18 هزار دلار هستش .

اطلاعات بیشتر و شرح درسها در سایت خود دانشگاه به زبان فارسی موجوده :» http://www.aptech-edu.ir

حالا سوالات من اینجاست که اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارن خواهش می کنم بیان کنن:

1- آیا مدرک این دانشگاه در نزد وزارت علوم ایران مورد تایید هست یا خیر ؟
2- آیا دانشجویان معافیت تحصیلی خواهند داشت یا خیر ؟
3- آیا واقعا سطح علمی این دوره در حدی که این دانشگاه ادعا می کنه هستش یا خیر ؟
4- آیا نمایندگیهای این دانشگاه در ایران قابل اعتماد هستند که دوره رو به طور کامل و در سطح عملی استاندارد برگزار بکنن یا خیر ؟

لطفا هر گونه اطلاعاتی در مورد این دانشگاه و این دوره و یا موارد مشابه دارید اینجا بیان کنید .
ممنون میشم

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من ثبت نام کردم و دارم میرم کلاساشو و سال اولم
مدرکش مورد تایید وزارت علوم نیست
معافیت تحصیلی نداره ... اکثر بچه ها دایشگاه هم میرن در کنار aptech
سطح علمیش از دانشگا های خودمون بالاتره و تخصصی تر
خوب مسلما دوره هم به طور کامل به پایان میرسونن
کتاباشم ارجیناله راست میگن :D

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از cyber boy :
من ثبت نام کردم و دارم میرم کلاساشو و سال اولم
مدرکش مورد تایید وزارت علوم نیست
معافیت تحصیلی نداره ... اکثر بچه ها دایشگاه هم میرن در کنار aptech
سطح علمیش از دانشگا های خودمون بالاتره و تخصصی تر
خوب مسلما دوره هم به طور کامل به پایان میرسونن
کتاباشم ارجیناله راست میگن :D
كلاسهاش چطوره؟ نيمه حضوريه؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به نقل از ads :
كلاسهاش چطوره؟ نيمه حضوريه؟
كلاسهاش حضوريه و حضور و غياب انجام ميشه ولي هر كسي كه غيبت ميكنه يا به هر دليل نمياد سر كلاسها مقدار زيادي از دروس را از دست ميده.كلاسها سه روز در هفته است كه نوبت عصر اون از ساعت 4-4.5 عصر هست تا 8-8.5 شب.نوبت صبح هم از ساعت 10-10.5 هست تا 2-2.5 عصر.در هر جلسه هم مقدار زيادي از مطالب تدريس ميشه.كتابها اوريژينال هست ولي افست شده و رنگي نيستند.شهريه سال اول حدود 1.200.000 تومان هست ولي سالهاي بعد كمتر ميشه.مجهز به Lab هست كه حدود 10-15 سيستم داره كه از اينترنت DSL هم استفاده ميكنند.زبانتون اگر خوب باشه بهتره.چند تا شعبه هم در تهران داره:تو يوسف آباد-ظفر و معلم.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
منم aptech میرم......اگه به فکر یاد گرفتن هستید نه مدرک معتبر گرفتن جای خوبیه.......

البته مدرکش خیلی هم معتبره توی 80 تا دانشگاه تو دنیا قبولش دارن ولی تو ایران..............

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از JuJu :
منم aptech میرم......اگه به فکر یاد گرفتن هستید نه مدرک معتبر گرفتن جای خوبیه.......
منم دنبال یه همچین جایی هستم ولی مشکل سربازی و دانشگاه دارم.

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از JuJu :

شما ترم چندم هستید ؟
آیا واقعا سطح عملیش در حدی که ادعا می کنن هست ؟ کلاسها چند نفره بسته میشه ؟ استادها مسلط هستن کاملا؟ آیا واقعا تمام مواردی که تو سایتشون ذکر شده به عنوان مواد درسی، آموزش داده می شه ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به نقل از first saeed :
شما ترم چندم هستید ؟
آیا واقعا سطح عملیش در حدی که ادعا می کنن هست ؟ کلاسها چند نفره بسته میشه ؟ استادها مسلط هستن کاملا؟ آیا واقعا تمام مواردی که تو سایتشون ذکر شده به عنوان مواد درسی، آموزش داده می شه ؟
كلاسها حداكثر 15 دانشجو داره.سطح علمي استادانش خوبه.اكثرا اساتيد مجرب هستند اگر هم راضي نبوديد كلاس شما عوض ميكنند.در مجموع خوبه.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
به نقل از hamilton :
كلاسها حداكثر 15 دانشجو داره.سطح علمي استادانش خوبه.اكثرا اساتيد مجرب هستند اگر هم راضي نبوديد كلاس شما عوض ميكنند.در مجموع خوبه.
تائید میشود.....

من ترم دوم هستم و java دارم میخونم........

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
هزینه که گفته شد.........سربازی هم نمیخواد.......

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamilton :
كلاسهاش حضوريه و حضور و غياب انجام ميشه ولي هر كسي كه غيبت ميكنه يا به هر دليل نمياد سر كلاسها مقدار زيادي از دروس را از دست ميده.كلاسها سه روز در هفته است كه نوبت عصر اون از ساعت 4-4.5 عصر هست تا 8-8.5 شب.نوبت صبح هم از ساعت 10-10.5 هست تا 2-2.5 عصر.در هر جلسه هم مقدار زيادي از مطالب تدريس ميشه.كتابها اوريژينال هست ولي افست شده و رنگي نيستند.شهريه سال اول حدود 1.200.000 تومان هست ولي سالهاي بعد كمتر ميشه.مجهز به Lab هست كه حدود 10-15 سيستم داره كه از اينترنت DSL هم استفاده ميكنند.زبانتون اگر خوب باشه بهتره.چند تا شعبه هم در تهران داره:تو يوسف آباد-ظفر و معلم.
میشه یه شماره تلفن از خودت بدی، من کارت دارم.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
آقا شعبه ما اینترنت dsl نداره!!!! شما کدوم شعبه ای؟!؟!؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از first saeed :
لطفا نتیجه مذاکراتتونو اینجا منعکس کنید !:blush:
حتما. اگه شما این تاپیک رو باز نمی کردی ما هم متوجه نمی شدیم.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها تعریف از خود نباشه ولی وقتی لیسته دورس و چپتر ها رو که نگاه میکردم اکثرشونو بلد بودن البته به صورت تجربی همه این هارو یاد گرفتم.

مثلا تو Windows Server 2003 من با خیلی از قسمت هاش آشنام و کارم همین هست.
یا توی برنامه نویسی که دیگه باز هم کارم همینه و SQL, Php, Java, WebAdmin, MS Project و ...

به خدا حیفه آدم این هارو مدرک نکنه.

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از SoftDevCo :
بچه ها تعریف از خود نباشه ولی وقتی لیسته دورس و چپتر ها رو که نگاه میکردم اکثرشونو بلد بودن البته به صورت تجربی همه این هارو یاد گرفتم.

مثلا تو Windows Server 2003 من با خیلی از قسمت هاش آشنام و کارم همین هست.
یا توی برنامه نویسی که دیگه باز هم کارم همینه و SQL, Php, Java, WebAdmin, MS Project و ...

به خدا حیفه آدم این هارو مدرک نکنه.

درسته .
اگه پایه ای بیا با هم بریم ;)

بالا