• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا می تونم GTX 650 Ti را بر روی این مادربرد نصب کنم؟

araaaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام خدمت همه دوستان

در حال حاضر سیستمی با مشخصات ذیل را دارم آیا می تونم کارت گرافیگ GTX 650Ti را بر روی این مادربرد نصب کنم و در صورت نصب چقدر احتمال کاهش بازدهی کارت بدلیل وجود CPU ضعیف فعلیم می باشد؟ یا اینکه یه کارت پایین تری رو بخرم

بدلیل ضعیف بودن کارت گرافیک فعلی و ناتوانی در اجرای بازیها من می خوام این کار رو برای مدت 7 یا 8 ماه انجام بدم و بعد اقدام به ارتقا کلی سیتسم کنم. اما اگه شما پیشهاد دیگه ای را با توجه به آینده کارت گرافیک و سیستم را دارید ما خوشحال میشیم راهنمایی کنید.

MotherBord: GigaByte Ep31-s3g با PCI-Express 16X v1.1 که توانایی ساپرت نهایت رم DRR2 را دارد
CPU: E2180
Ram:4G DRR2
Power:530w
GPU:8600GT

ramin-v

Registered User
لایک‌ها
69
دوست عزیز میتونی این کارت رو نصب کنید اما با توجه به این که گرافیک مورد نظر شما دارای استاندارد PCI.E 3.0 هست و مادربوردتون PCI.E 1.1 هست گذرگاه اطلاعات در گاه گرافیک مادربورد 6 GB هست در صورتی که گذرکاه اطلاعات گرافیکتون 32 گیگابایت بر ثانیه است که 5 برابر بیشتر هست و مادربوردتون از یک پنجم قدرت گرافیک مورد نظر پشتیبانی خواهد کرد و همچنین قدرت گرافیک رو پایین میاره اما یک چیزی که در این انتخاب خوب هست تعداد هسته های کودای سری گرافیک های انویدیا هست که پردازنده گرافیکی هستند و در بازی و سرعت سیستم شما تاثیر گذاشته و به پردازندتون کمک می کنه اما به نظر بنده بهتره که تا همون زمان که کاملا سیستم رو ارتقاع میدید صبر کنید و گرافیک بهتری در اون زمان و جدیدتری تهیه کنید. یک چیزی رو فراموش نکنید که اگر گرافیکتون رو عوض کنید به یک پاور 380 تا 430 وات از یک برند معتبر هم نیاز پیدا خواهید کرد. موفق باشید.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
شما با این cpu از نصف قدرت کارت هم نمیتونید بهره ببرید
این cpu بدجوری گلوگاه ایجاد میکنه

بالا