• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا می دانید که؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
ايران در شاخص آموزش اينترنت بين 60 كشور برتر جهان از آخر دوم شد

خبرگزاري فارس: گزارش توسعه و تجارت الكترونيك سازمان ملل اعلام كرد: ايران در شاخص آموزشهاي الكترونيكي و اينترنتي بين 60 كشور برتر جهان رتبه 59 را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اين گزارش كه توسط كنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنكتاد) منتشر شد، حاكي است: ايران از ده نمره شاخص آموزشهاي اينترنتي و الكترونيكي نمره 06/3 را به خود اختصاص داد و بين 60 كشور برتر جهان تنها از نيجريه جلو افتاد.
در اين گزارش، كشورها بر اساس توانايي خود در توليد، مصرف و توسعه آموزشهاي اينترنتي به صورت رسمي و غير رسمي در آموزشگاهها و محل كار توسط دولت يا بخش خصوصي رتبه بندي شدند.
بر اساس اين گزارش، اين رتبه بندي آموزشهاي الكترونيكي را بر اساس چهار طبقه ارزيابي كرده است كه شامل دسترسي اساتيد و دانشجويان به اينترنت، صنعت اينترنت، حمايت دولت از آموزشهاي الكترونيكي و دسترسي عموم مردم به اينترنت مي باشد.
گزارش توسعه و تجارت الكترونيك سازمان ملل حاكي است: سوئد در شاخص آموزش الكترونيكي و اينترنتي نمره 42/8 را از ده كسب كرد و در جايگاه نخست قرار گرفت و كشورهاي كانادا و آمريكا هر كدام نمره هاي 4/8 و 37/8 را از ده كسب كردند و در رتبه هاي دوم و سوم قرار گرفتند.
بنابراين گزارش، در آسيا كشورهاي كره جنوبي، سنگاپور، تايوان، هنگ كنگ، فيليپين، هند، چين، عربستان سعودي، اندونزي، سريلانكا، ويتنام و پاكستان در شاخص آموزشهاي اينترنتي و الكترونيكي نمره بالاتري نسبت به ايران كسب كردند و در واقع ايران بين كشورهاي آسيايي مورد بررسي در اين گزارش، آخر شد
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
لباس زير گرمابخش برای کاهش هزينه های سوخت و آلودگی

سازمان محيط زيست بريتانيا کارکنان دفتر مرکزی خود در لندن را ترغيب کرده است برای صرفه جويی در هزينه های سوخت، در زمستان لباس زيرهای گرمابخش بپوشند.

بارونس يانگ، مدير اجرايی اين سازمان نظارت بر آلودگی هوا اعلام کرد همه مردم می توانند به کاهش تاثير مخرب شيوه زندگی خود بر کره زمين کنند. وی اين سخنان را به مناسبت روز جهانی محيط زيست اعلام کرد که با هدف ارتقای آگاهی عمومی درباره آلودگی برگزار شد.

وی همچنين توصيه کرد مردم هنگام مسواک زدن، شير آب را ببندند و در مسيرهای مشترک، از خودروی همسايه خود استفاده کنند. اين بارونس عضو حزب کارگر بريتانيا همچنين از گرايش فزاينده به نصب دستگاه های تهويه در محيط کار انتقاد کرد.

وی گفت: "من از رفتن به آمريکا متنفرم زيرا در ساختمانها، بجای درآوردن لباس، بايد لباس بپوشيد. راستش را بخواهيد، اگر آمريکايی ها را ملزم کنيم که چهار درجه از دستگاه های تهويه خود کم کنند، شايد از وابستگی مان به نفت خاورميانه که مشکلات زيادی از لحاظ امنيت جهان ايجاد کرده، بکاهيم."

بارونس يانگ اعلام کرد که طرح پوشيدن لباس زير گرمابخش در زمستان کمک می کند تا "کارکنان، سياره زمين را ويران نکنند." به گفته وی، اين نمونه ای از "کارهای کوچک غيرقهرمانانه" است که می تواند تاثير بزرگی برجا گذارد.

وی افزود که اداره تحت امرش تمام نيازهای انرژی خود را از منابع قابل بازيافت تامين می کند.
 

electronic

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,661
لایک‌ها
75
سن
38
محل سکونت
USA

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
20050604150508toilet23.jpg

20050604150202toilet3.jpg

مشتریان رستوران تايوانی در ' کاسه توالت '، غذا می خورند

يک رستوران دار تايوانی به نام اريک وانگ در ابتکاری غريب غذا را در کاسه توالتهای کوچک ايرانی و فرنگی عرضه می کند.

رستوران آقای وانگ در جنوب اين کشور، مارتون نام دارد که به زبان چينی توالت است. اما مشتريان از دکور اين رستوران که مانند توالت و ظروف آن ناراحت نمی شوند.

مشتريان بعد از عبور از دری قوس دار با يک کاسه توالت بزرگ مواجه می شوند که بين دو توالت ديواری قرار گرفته است.

آنها سپس روی کاسه توالتهای سراميکی می نشينند. يک دانش آموز دبيرستانی که نمی توانند جلوی خنده خود را بگيرد، در ظرفی شبيه کاسه توالت ايرانی بستنی شکلاتی می خورد. وی می گويد که تجربه خنده داری است.

وی اکنون در بازار رستوران نيز پيشرفت چشمگيری دارد. او می گويد: "مردم به اينجا می آيند و با تجربه خاصی بيرون می روند. بسياری می کوشند بيشتر بخندند و غذاهايشان را طوری مخلوط می کنند که گويا فراموش کرده اند سيفون را بزنند. بعد آن را می خورند."

البته ايده آقای وانگ در تايوان چندان غريب نيست.

ساير رستورانها به مشتريان اين فرصت را می دهند در فضای بسته تابوت يا سلول زندان غذا بخورند يا مقابل تصوير تمام قد مائو، **** سابق چين بنشينند که تا پيش از مرگش در سال ۱۹۷۶ دشمن سياسی تايوان بود
http://www.bbc.co.uk/persian/business/story/2005/06/050604_ra-toilets.shtml
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
گام نهايی 'وويجر يک' برای ورود به اعماق فضا

کاوشگر فضايی 'وويجر 1' به کرانه منظومه شمسی نزديک و نزديکتر می شود.

اين فضاپيما که در سال 1977 پرتاب شد اکنون تقريبا 14 ميليارد کيلومتر از خورشيد فاصله دارد و در آستانه ورود به اعماق فضاست. فاصله زمين از خورشيد تقريبا 150 ميليون کيلومتر است.

دانشمندان آژانس فضايی آمريکا، ناسا، روز سه شنبه در کنفرانسی در نيواورليانز گفتند که وويجر اکنون در حال حرکت در بخشی از منظومه شمسی به نام "هليوشيت" است.

اين پهنه کرانه ای متلاطم و وسيع است که نفوذ خورشيد در آن پايان می يابد و ذرات پرتاب شده از سطح خورشيد در آنجا خرد شده و به گازی رقيق که در فضای ميان ستارگان شناور است بدل می شود.

هرچند دانشمندان نسبت به زمان دقيق آن مطمئن نيستند اما می گويند اين کاوشگر "به زودی" منظومه شمسی را پشت سر گذاشته و وارد اعماق فضا می شود.

دکتر ادوارد استون، از دانشمندان پروژه وويجر در موسسه تکنولوژی کاليفرنيا در پاسادينا گفت: "وويجر 1 وارد آخرين مرحله از تاخت و تاز خود به سوی مرز فضای ميان-ستاره ای (interstellar space) شده است."

دانشمندان نوامبر گذشته درباره رسيدن يا نرسيدن وويجر به ناحيه موسوم به "شوک پايانی" (termination shock) دچار اختلاف نظر شده بودند.

سرعت "بادهای" خورشيدی، يعنی ذرات باردار الکتريکی که سطح خورشيد ساطع می شود، در اين ناحيه در اثر فشار ناشی از گاز پراکنده ميان ستارگان کم می شود.

برخی محققان تصور می کردند که اين کاوشگر وارد اين ناحيه شده است اما به عقيده سايرين هنوز به آنجا نرسيده بود.

اکنون در نشست "مجمع مشترک 2005" که توسط انجمن ژئوفيزيک آمريکا سازمان داده می شود، دانشمندان می گويند مطمئن هستند و توافق کرده اند که وويجر از ناحيه شوک پايانی فراتر رفته و به تدريج طعم اعماق فضا را می چشد.

پيش بينی موقعيت ناحيه شوک پايانی آسان نبود، زيرا به گفته محققان، شرايط دقيق حاکم بر فضای ميان ستاره ای مجهول است.

به علاوه، نوسان در سرعت و فشار بادهای خورشيدی باعث می شود ناحيه شوک پايانی منبسط يا منقبض شده و تاب بردارد.

وويجر 1 ابتدا ماموريتی پنج ساله داشت اما با گذشت 28 سال از زمان پرتاب عملکرد خارق العاده آن همچنان ادامه دارد.

اين فضاپيما حامل يک کپسول زمان به شکل يک صفحه طلايی گرامافون، به همراه سوزن پخش و پيام سلام زمينی ها به زبان های مختلف و همچنين نمونه آهنگ هايی از موتزارت گرفته تا آهنگی از بلايند ويلی جانسون است.

همزاد ديگر اين فضاپيما، وويجر 2، چند هفته بعد از وويجر يک پرتاب شد و در مسيری متفاوت در حرکت است و اکنون 4/10 ميليارد کيلومتر از خورشيد فاصله دارد.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
به نقل از astm1834 :
وضعيت جاری تحقيقات علمی در ايران

امکان ظهور مجدد تحقيقات تراز اول علمی در ايران وجود دارد، مگر آنکه تلاطم سياسی يا تحريم های گسترده تر خارجی وضعيت جاری را به هم بزند.

اين ادعای هفته نامه بين المللی "نيچر" در سرمقاله ای تحت عنوان "راهپيمايی بلند ايران" در تازه ترين شماره خود است.

اين نشريه علمی نسبت افزايش سرمايه گزاری دولتی در ايران طی سال های اخير در علوم و کمک به ظهور تدريجی فضايی که رشد و شکوفايی تحقيقات تراز اول علمی در آن ممکن است ابراز دلگرمی کرده است.

نيچر می نويسد فوايد کاهش محدوديت های سياسی و اجتماعی در چند سال اخير نصيب بخش های علمی نيز شده است.

اين هفته نامه بين المللی می نويسد: حتی آيت الله ***** ای نيز که عملا کنترل امور کشور را در دست دارد، خواستار "اعتماد به نفس در کليه عرصه های علمی" شده است. اين درخواست در يک محفل کوچک دانشگاهی که به خوبی از ميراث غنی و باستانی ايران در زمينه دستاوردهای علمی آگاه است طنين می اندازد.

"همزمان دولت ايران تحت هدايت رئيس جمهور منتخب، محمد خاتمی، بودجه علمی را افزايش داده و همچنين اصلاحاتی را - که امسال پس از جدالی سخت تصويب شد- معرفی کرده است که به دانشگاه ها و موسسات پژوهشی اختيارات بسيار گسترده تری می دهد. در ماه فوريه، حقوق دانشگاهيان به شدت افزايش داده شد و در نتيجه بسياری از آنها برای نخستين بار پس از انقلاب 1979 بدون داشتن شغل دوم قادر به امرار معاش خواهند بود."

به نوشته اين نشريه برخی از پربارترين آزمايشگاه های علمی ايران، از جمله مرکز تحقيقات فيزيک نظری و رياضيات در تهران (IPM) و مرکز تحصيلات تکميلی در علوم پايه زنجان (IASBS)، با استفاده از فرصتی که اصلاحات تازه دولت ممکن ساخته، درصدد تجديد ساختار خود برآمده اند.

مرکز تحقيقات فيزيک نظری و رياضيات می گويد که ساختار تازه خود را بر الگوی انجمن ماکس پلانک آلمان بنيان می نهد که براساس آن مديران تحقيقاتی آزمايشگاه های منفرد، کنترل کامل بودجه و برنامه های پژوهشی را در اختيار دارند.

نيچر می نويسد: "درصد انتشار مقالات علمی توسط دانشمندان ايرانی در نشريات بين المللی طی يک دهه گذشته چهار برابر شده است. هرچند اين رقم هنوز پايين است، اما ضريب تاثيرگذاری مقالات علمی ايرانيان نيز افزايش يافته است. اما بخش اعظم اين بهبود از شمار کوچکی از محققان سرچشمه می گيرد."

به نوشته اين نشريه برای مثال شمار مقالات برای هر محقق در "مرکز تحصيلات تکميلی در علوم پايه زنجان" تقريبا دو برابر نزديک ترين رقيب خود، دانشگاه صنعتی شريف تهران است.

اين نشريه به تحريم های اقتصادی آمريکا به عنوان مانع ديگری بر سر راه پيشرفت علوم در ايران اشاره می کند چرا که دانشمندان ايرانی را از شرکت در کنفرانس های علمی در آمريکا بازمی دارد و به علاوه از آنجا که اکثر تجهيزات و ابزارهای علمی حاوی عناصر آمريکايی است، ايرانی ها تنها می توانند آن را از طريق افراد واسطه که مقصد نهايی کالا را پنهان می کنند به دست آورند اما با قيمت های متورم و با اين عيب که خريدار هيچگونه ضمانتی در مورد کيفيت يا خدمات نگهداری دريافت نمی کند.

دانشمندان ايرانی حکايت می کنند که گاه مجبورند تا دو سال در انتظار يک کالای سفارشی بمانند و در نهايت محموله ای که حاوی مدل نادرست است را دريافت می کنند.

اين نشريه می نويسد: "متاسفانه با توجه به تنش جاری پيرامون برنامه اتمی ايران بعيد است تحريم ها در آينده نزديک لغو شود. در عوض اوضاع ممکن است به سرعت بدتر شود. حمايت داخلی از توسعه علمی و مبادله آزادانه انديشه نيز به هيچ وجه تضمين شده نيست."

نيچر در پايان سرمقاله خود می نويسد: دانشمندان ايرانی که موفق به ايجاد گروه های قدرتمند پژوهشی شده اند، تنها با فاصله گرفتن از سياست چنين کرده اند. با اين حال، عزم آنها برای کمک به بنياد نهادن زيرساخت های تحقيقاتی در ايران که پس از آنها نيز باقی خواهد ماند قابل ستايش است. دانشمندان در هرکجای جهان بايد با استفاده از کليه فرصت های ممکن به اين نوع تلاش های ريشه ای ياری برسانند.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
کشتی نوح منجمد لوئيزيانا

همانطور که به جهان عجيب و نامتعارف 'مرکز تحقيقات گونه های در معرض خطر' وابسته به موسسه آدوبان پا می گذاريم، درهای فلزی الکترونيکی با حالتی دلهره آور پشت سرمان بسته می شود.

گروه کوچک ما شامل تعدادی خبرنگار به سوی مکانی راهنمايی می شود که از بسياری جهات، تداعی گر فيلم پارک ژوراسيک است.

براساس داستان تخيلی آن فيلم، دانشمندان به وسيله يک رشته سالم دی ان ای ماقبل تاريخ که در يک کهربا به دام افتاده بار ديگر موفق به خلق دايناسورها می شوند.

بزرگترين درندگانی که اين مرکز تاکنون به کمک "دی ان ای"، کلون (همانندسازی ژنتيکی) کرده است يک گربه وحشی آفريقايی است.

همانطور که با اتومبيل از ميان جنگل انبوه و سرسبز مجموعه اين مرکز عبور می کنيم، عجيب نبود اگر ناگهان يک تيراناسوروس از پشت بته های بخارآلود جنگل سربرمی آورد.

بعد از چند دقيقه، به قفس های گربه هايی می رسيم که اين مرکز را در خط مقدم فن همانندسازی ژنتيکی حيوانات قرار می دهد.

ارين سارات، راهنمای جوان ما، که دستيار مسوول حفاظت از اين حيوانات و پرندگان ذی قيمت است، رابطه خارق العاده سه حيوانی که در برابر ما پرسه می زنند را توضيح می دهد:

"جاز گربه ای بود که با لقاح مصنوعی متولد شد. او از يک گربه خانگی به دنيا آمده اما يک گربه وحشی آفريقايی است. اين نخستين حيوانی است که به کمک اين فن آوری (تکنيک انتقال جنين ميان گونه ها) متولد می شود."

وی با اشاره به قفس ديگری که در سمت راست قرار داشت ادامه داد: "ما جاز را کلون کرديم و ديتو به دنيا آمد و يک بار ديگر جاز را کلون کرديم و مايلز متولد شد."

جاز و ديتو و مايلز هر سه از لحاظ ژنتيکی نمونه عينی هم هستند، و هرسه از دسته کوچکی از سلول ها سرچشمه می گيرند.

اين مرکز به ندرت بازديدکننده می پذيرد اما وقتی کسی از محيط بيرون می شود حرکات او به دقت تحت نظارت است.

علت آن نه تنها تامين ايمنی بازديد کننده، بلکه همچنين حفاظت از بسياری از حيوانات نادر و در معرض خطری است که در آن پناه داده شده اند.

برای پرنده ای مثل مرغ ماهيخوار ميسی سيپی که شمار آن در حيات وحش به کمتر از 200 عدد کاهش يافته، اين مرکز پناهگاهی است که نسل تازه ای از آنها را می توان به وسيله لقاح مصنوعی پرورش داد و بار ديگر به زيستگاه طبيعی شان که همين نزديکی ها واقع است بازگرداند.

اما پيشرفته ترين تحولات علمی در آزمايشگاه هايی در داخل اقامتگاه چوبی و شيک داخل اين مرکز انجام می شود.

دکتر بتسی درسر (Betsy Dresser) که مدير تحقيقات اين بخش است با اشتياق زياد گوشه و کنار به اصطلاح "باغ وحش منجمد" را نشانمان داد.

چيز زيادی برای ديدن وجود ندارد: مجموعه ای از مخزن های نيتروژن مايع که بيش از هر چيز به دبه های شير شباهت دارد.

اما داخل اين مخزن ها، سلول های بيش از هزار گونه مختلف که می توان آنها را برای صدها سال حفظ کرد قرار گرفته است.

دکتر درسر يکی از نی های حاوی بافت سلولی را بالا گرفت و نحوه کار "کشتی نوح" آينده را اينگونه توضيح داد: "وقتی که دمای آن را آنقدر کاهش داديم که مطمئن شديم کرايوپروتکتانت (ماده ای برای حفاظت از صدمه ديدگی سلول ها يا بافت ها حين انجماد) حالت آبکی پيدا کرده، می توانيم فورا آن را داخل نيتروژن مايع بياندازيم و همان زمان است که متابوليسم سلول ها ناگهان متوقف می شود."

نجات گونه ها

به لحاظ نظری تا زمانی که نمونه سلولی يک گونه زيستی در يکی از اين باغ وحش های منجمد در گوشه و کنار جهان نگهداری می شود، انقراض آن گونه ممکن نيست.

خانم درسر گفت: "اگر اين کار را با دايناسورها کرده بوديم...سلول های آنها حالا زنده بود."

گوريل ها، ببرهای سوماترا و آهوی کوهی بونگو از جمله گونه هايی هستند ک سلول های آنها به صورت منجمد در اين مرکز نگهداری می شوند.

ران فورمن، مدير کل موسسه آدوبان (Audubon Nature Institute) که همچنين جاذبه های تجاری مثل باغ وحش و آکواريوم نيواورليانز را اداره می کند، گفت هرچند اين موسسه هميشه از کمک های اهدايی استقبال می کند اما چندين پيشنهاد پرسود صاحبان حيوانات خانگی برای کلون کردن آنها را رد کرده است.

وی گفت: "ما سعی داريم به کمک علوم گونه ها را برای نسل آينده نجات دهيم. با گذشت زمان تعداد بيشتری از باغ وحش ها درگير اين پروژه می شوند. برای نجات اين گونه ها و بازگرداندن آنها به زيستگاه هايشان، همکاری هايی در سراسر جهان در جريان است."

از تکنولوژی تحسين برانگيز اين موسسه که بگذريم، برخی از طرفداران حفاظت از حيات وحش ابراز نگرانی کرده اند که باغ وحش های منجمد باعث انحراف توجه از حفظ زيستگاه های طبيعی می شود.

اگر می توان حيوانات را در لوله های آزمايشگاهی حفظ کرد، چرا نگران زادگاه اصلی آنها باشيم؟

اما دکتر درسر پافشاری می کند که بهترين و مطمئن ترين راه برای جلوگيری از سير آهسته حيوانات به سوی پرتگاه انقراض، اتخاذ رويکردی دوجانبه است.

او گفت: "اميدوارم اروپايی ها در آينده بيشتر به اين فن آوری روی بياورند. اين يک سوپاپ اطمينان است."

"وحشتناک نبود اگر زيستگاه ها حفظ می شد، اما می ديديم حيوانات آنها همه منقرض شده است؟"
20050519171532_frozen4.jpg

http://www.bbc.co.uk/persian/science/story/2005/05/050519_si-frozen-ark.shtml
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
کاوشگر خودکار ناسا در سيّاره مريخ،
موسوم به opportunity ، که از پنج هفته پيش زير
قشری از شن و ماسه گير کرده بود توانسته
است خود را رها کند. دانشمندان در سازمان
ملی فضائی آمريکا امروز، شنبه، اعلام
کردند اين رباط شش چرخه که در يک ماه
گذشته به سبب مواجه شدن با قشری از شن و
ماسه فقط سی سانتيمتر جابجا شده بود
توانسته است از زير اين قشر خارج شود.
دانشمندان قرار است به کمک تصاويری که
opportunity به کره زمين ميفرستد مسير آتی آن
را به گونه ای تعيين کنند که حتی الامکان
از برخورد با توده های شنی و ماسه ای در
امان باشد. کاوشگر opportunity و مريخ نورد دو
قلوی آن موسوم به spirit در ژانويه سال
گذشته، برای ماموريتی تحقيقاتی که حدس
زده ميشد حد اکثر سه ماه دوام بيآورد به
سيّاره مريخ فرستاده شدند. اما هر دو
رباط
کماکان کار ميکنند و تاکنون بيش از پنج
کيلومتر در سطح مريخ سفر کرده اند که
اغلب
با فرستادن تصاوير همراه با اطلاعات
ديگر
از آن سيّاره به کره زمين همراه بوده است.
دانشمندان اميدوارند به کمک اطلاعاتی که
اين دو کاوشگر خودکار مريخ نورد به زمين
می فرستند بتوانند به پرسشی مهم و آينده
ساز پاسخ بدهند: اينکه آيا در مريخ آب
وجود داشته است يا نه؟
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
چرا اتومبيل به ويروس تلفن همراه آلوده نمی شود

يک شرکت ايمنی رايانه اثبات کرده است که اتومبيلهای امروزی نمی توانند به ويروسهای رايانه ای آلوده شوند.

شرکت فنلاندی "اف-سکيور" پس از آزمايشهای مفصل موفق نشد کاری کند تا ويروسهای رايانه ای از يک گوشی موبايل به سيستم ارتباطی خودرو سرايت کند.

اين شرکت اين آزمايشها را در پاسخ به شايعاتی درباره آلودگی برخی از خودروهای لينوکس به ويروس انجام داد، اما سيستم تلفن درون اين خودرو در مقابل هيچکدام از حملات محققان آسيب نديد.

بسياری از شرکتهای امنيتی می ترسند تعداد فزاينده ای از رايانه ها و سيستمهای الکترونيکی داخل خودروها سرانجام يک روز در مقابل ويروسهايی که بلای جان رايانه های روميزی شده اند، آسيب پذير شوند.

در ژانويه ۲۰۰۵ گزارشهايی انتشار يافت مبنی بر اين که برخی از مدلهای لندکروزهای لکسوس، بخصوص "ال ايکس ۴۷۰" و "ال اس ۴۳۰" در مقابل ويروسهايی که از طريق سيستم بی سيم کوتاه برد انتقال می يابند، آسيب پذير است.

اما شرکت فنلاندی اف-سکيور تصميم گرفت اين ادعاها را محک بزند و يک اتومبيل تويوتا را در معرض حملات ويروس رايانه ای تلفنهای همراه قرار داد.

اين شرکت برای اين آزمايشها از يک خودرو مدل پرايوس تويوتا استفاده کرد که سيستم ارتباطی درونی آن مشابه لندکروزهای لکسوس است. تلاش برای آلوده کردن اين خودرو به ويروس در يک آزمايشگاه زيرزمينی صورت گرفت تا احتمال آلودگی تصادفی به صفر برسد.

تمام زحمت پژوهشگران بی ثمر بود. يارنو نيملا، پژوهشگر اين شرکت، گفت: "ما هرچقدر تلاش کرديم، اتومبيل به ويروسها پاسخ نداد."

حتی وقتی از يک برنامه ويژه برای انتقال ويروس Cabir استفاده شد، باز اين اتومبيل واکنشی نشان نداد.

مشکلات تنها زمانی پيش آمد که بعد از همه اين آزمايشها، باتری اتومبيل خالی شد.
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,971
لایک‌ها
30
سن
48
اميد به درمان بيماری کبد به کمک سلول پايه

پژوهشگران آزمايش بی سابقه ای را برای معالجه بيماری مزمن کبد آغاز کرده اند که در آن از سلول های پايه استخراج شده از بدن بيمار تحت معالجه استفاده می شود.

تيمی از دانشمندان در بيمارستان "همراسميت" لندن می کوشد روند "سروسيس" (نابودی بافت ها و سلول های کبد) را با بهره برداری و تقويت مکانيزم ترميمی موجود در بدن وارونه سازد.

آنها برای توليد بافت های تازه در ناحيه آسيب ديده کبد، از سلول های پايه گرفته شده از مغز استخوان بيمار مورد معالجه استفاده می کنند.

همزمان يک گروه ژاپنی نيز سرگرم آزمايش سلول پايه بزرگسالان به عنوان درمانی برای "فيبروسيس" است.

کبد از اعضای مقاوم بدن است و پيش از آنکه آسيب جدی ببيند می تواند فشارهای زيادی را تحمل کند.

اما عيب کبد اين است که تشخيص زودهنگام بيماری هايی که به آن عارض می شود اغلب ممکن نيست زيرا علائم بيماری دير ظهور می کند.

بيمارانی که به بيماری های سخت کبد مبتلا می شوند با دو گزينه بی رحمانه روبرو هستند: پيوند عضو يا مرگ.

صرفنظر از مشکلات پيوند کبد و استفاده اجباری از داروهای سرکوبگر سيستم ايمنی بدن، بيماران اغلب حتی از چنين گزينه ای برخوردار نمی شوند.

تنها معدودی از آنها برای پيوند مناسب تشخيص داده می شوند و هرچند در بريتانيا سالانه 600 تا 700 پيوند کبد انجام می شود، برای هر عضو اهدايی، ده بيمار در ليست انتظار به سر می برد.

به همين دليل است که کشف ساير گزينه ها برای معالجه بيماری های کبد به شدت ضرورت دارد.

تاکنون پنج بيمار در بيمارستان West London تحت اين معالجه بديع سلول پايه قرار گرفته اند.

در وهله اول خون اين پنج بيمار تصفيه و سلول پايه آنها جدا شد.

اين سلول ها سپس به سرخرگ کبدی تزريق شد و در همين حال سلول های قرمز خون از طريق بازو وارد بدن شد.

اين بيماران از نزديک تحت نظارت هستند تا بروز هرگونه نشانه ای از واکنش نسبت به معالجه يا نشانه بهبود شناسايی شود.

تست های آزمايشگاهی در گذشته نشان داده بود که عملکرد کبد را می توان از طريق تزريق سلول های پايه به آن بهبود بخشيد.

از آنجا که اين آزمايش ابتدايی تنها برای اطمينان از ايمنی اين شيوه طراحی شده است، تنها مقدار کمی سلول پايه به داخل کبد داوطلبان تزريق شده است و بنابراين انتظار بهبود عملکرد کبد نمی رود.

با اين حال، پروفسور ناجی حبيب، سرپرست بخش جراحی کبد در بيمارستان همراسميت که اين تحقيقات را هدايت می کند از نتايج اوليه دلگرم شده است.

وی گفت: "اولين نکته اميدوار کننده اين است که آزمايش خون از هم اکنون آشکارکننده نشانه های بهبودی است."

وی اکنون چشم انتظار انجام دومين مرحله آزمايش در تابستان سال جاری است که در جريان آن مقدار بسيار بيشتری سلول پايه به کبد تعداد بيشتری از بيماران تزريق خواهد شد و هدف آن محک زدن قابليت اين معالجه در معکوس کردن روند بيماری است.

وی می گويد: "فکر می کنم خيلی مهيج خواهد بود اگر موثر واقع شود، چون ما سلول های شخص بيمار را برمی داريم، بعد کاری می کنيم که مانند سلول های کبد رفتار کنند، و بعد بار ديگر آنها را به بيمار تزريق می کنيم، بنابراين بيمار در واقع خود را معالجه می کند."

نويدبخش

اليسون راجرز، مدير کل صندوق کبد بريتانيا که برای افراد مبتلا به بيماری های کبد مبارزه می کند نيز به اين مطالعه نويدبخش بسيار دلبسته است.

او می گويد: "بسياری از فن آوری های جديد درحال توسعه هست که چيزهای هيجان انگيزی درباره نتايج اوليه آنها می شنويد اما در پايان هرگز به ثمر نمی نشينند، اما فن آوری سلول پايه معرف گامی عظيم به سوی معالجه بسياری از بيماری هاست."

وی افزود: "اين شيوه به خصوص در بيماری کبد دارای توان بالقوه برای پيشرفت های بزرگ است.

"ما ديده ايم که فن آوری سلول پايه می تواند در پزشکی عمومی دستاوردهای زيادی به بار آورد بنابراين می توانيم مطمئن باشيم که واقعا در مورد بيماری کبد هم کمک خواهد کرد، پرسش اينجاست که نتايج کلينکی آن چه زمانی مشاهده خواهد شد."
http://www.bbc.co.uk/persian/science/story/2005/05/050524_si-stemcell-liver.shtml
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
42
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از mehrdad1355 :
20050604150508toilet23.jpg

20050604150202toilet3.jpg

مشتریان رستوران تايوانی در ' کاسه توالت '، غذا می خورند

يک رستوران دار تايوانی به نام اريک وانگ در ابتکاری غريب غذا را در کاسه توالتهای کوچک ايرانی و فرنگی عرضه می کند.

رستوران آقای وانگ در جنوب اين کشور، مارتون نام دارد که به زبان چينی توالت است. اما مشتريان از دکور اين رستوران که مانند توالت و ظروف آن ناراحت نمی شوند.

مشتريان بعد از عبور از دری قوس دار با يک کاسه توالت بزرگ مواجه می شوند که بين دو توالت ديواری قرار گرفته است.

آنها سپس روی کاسه توالتهای سراميکی می نشينند. يک دانش آموز دبيرستانی که نمی توانند جلوی خنده خود را بگيرد، در ظرفی شبيه کاسه توالت ايرانی بستنی شکلاتی می خورد. وی می گويد که تجربه خنده داری است.

وی اکنون در بازار رستوران نيز پيشرفت چشمگيری دارد. او می گويد: "مردم به اينجا می آيند و با تجربه خاصی بيرون می روند. بسياری می کوشند بيشتر بخندند و غذاهايشان را طوری مخلوط می کنند که گويا فراموش کرده اند سيفون را بزنند. بعد آن را می خورند."

البته ايده آقای وانگ در تايوان چندان غريب نيست.

ساير رستورانها به مشتريان اين فرصت را می دهند در فضای بسته تابوت يا سلول زندان غذا بخورند يا مقابل تصوير تمام قد مائو، **** سابق چين بنشينند که تا پيش از مرگش در سال ۱۹۷۶ دشمن سياسی تايوان بود
http://www.bbc.co.uk/persian/business/story/2005/06/050604_ra-toilets.shtml
تهوع آوره... اوغ!
 
بالا