• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا نماد اعتماد الکترونیک روی فروش شما تاثیر دارد ؟

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
باا سلام
دوستان همون طور که میدونید نماد مضرات و مفاید زیادی داره ...
حالا جدا از بحث مضرات ایا روی فروش شما اصلا تاثیر داره ؟

gazelle

Registered User
لایک‌ها
8
ببخشید ، چه مضراتی داره ؟!

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
من خودم استفاده نمی کنم

ولی به نظر من تو فروش تاثیر داره ، بی تاثیر نیست اما با این وجود در کل به دردسرش نمی ارزه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من خودم استفاده نمی کنم

ولی به نظر من تو فروش تاثیر داره ، بی تاثیر نیست اما با این وجود در کل به دردسرش نمی ارزه
موافقم
اونی ک بخاد بخره میخره
میمونه اون 5 درصد که خیلی گیر هستن :D که نخرن بهتره
بعدا هم باید سه روز بهشون توضیح بدی:general707:

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
ببخشید ، چه مضراتی داره ؟!

مضراتش مشخصه !!!

1- شخص خریدار محصولات و یا ... می تواند در صورت نارضایتی از طریق نماد پیگیری کنه و درخواست بازگشت وجه بده ، بعضی از افراد خیلی گیرن موجب سوء استفاده آنها فراهم میشه
2- معلوم نیست در آینده دولت از این نماد چجوری استفاده ببره شاید مالیات بگیره

و ...

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
موافقم
اونی ک بخاد بخره میخره

شاید برای سایتای تازه تاسیس خوب باشه ولی اونایی که قدری قدیمی هستن نیاز به ای نماد ندارن چون کاربرا بهشون اعتماد دارن

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما اگر بخواهی درگاه از بانک بگیری، برای فروشگاه داشتن نماد الزامی هست.
درصدبالای کاربران از سایتی که نماد نداره خرید نمیکنند و رد میشن.

شما برای سایت کارت شارژ و امثالهم که مبلغ تراکنش کمه ممکنه نیاز به درگاه مستقیم از بانک و نماد نداشته باشی، اما وقتی میخواهی یک گوشی 2 میلیونی بفروشی عدم وجود نماد خودش مساله هست. خوشبختانه شرایط اخذ نماد هم اونقدری سختگیرانه هست که هرکسی نتونه بگیره. الان که آزمون آنلاین هم داره باید مدیرسایت شرکت کنه و چندتا چیز دیگه.
شاید قبلاً ضرورتش حس نمیشد اما الان مردم عادی براشون وجود نماد بسیار مهمه چون پلیس علناً اعلام میکنه "فقط از فروشگاه دارای نماد" خرید کنید. و مردم حرف پلیس رو توجه میکنند نه صحبت های شفاهی کاربران و اعتبار سایت . چون اونها آشنایی با بحث های تخصصی (مثل الکسا و تاریخ ثبت دامنه و تعداد فروش اون سایت و .....) ندارند و ممکنه از گوگل وارد فروشگاه بشن.

diaclost

Registered User
لایک‌ها
82
استاتر دوباره مثل خودم برای بار n ام بن یک ماه شد. ادمین چه قدر دست به بنش خوبه!

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
اصلا تاثیری نداره _ مردم فقط دنبال قیمت خوبن

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اصلا تاثیری نداره _ مردم فقط دنبال قیمت خوبن

من یک گوشی آیفون 6 پلاس دارم به شما میدم 200 هزار تومن. میخری از من؟ قیمت خوب دارم بهت میدم!
میخری یا دنبال راهی برای جلب اعتمادسازی میگردی قبلش؟!

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
خیلی خیلی تاثیر داره . اصلا درصد زیادی از بازدید کننده ها تا ببینن سایت نماد نداره کلا سایت رو می بندن (بدون توجه به قیمت و ...)
البته بستگی به حوزه فعالیت سایت هم داره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نماد داشتن الزاما باعث اعتماد 100درصد کاربر به سایت نمیشه اما نداشتن نماد خودش تا حد زیادی باعث بی اعتمادی کاربران هست!

به نظرم فعلا نماد حداکثر 20 الی 30 درصد در فروش موثر هست... شاید بعدا با اطلاع رسانی رسانه ها میزان تاثیرش بیشتر هم بشه:general105:

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
من یک گوشی آیفون 6 پلاس دارم به شما میدم 200 هزار تومن. میخری از من؟ قیمت خوب دارم بهت میدم!
میخری یا دنبال راهی برای جلب اعتمادسازی میگردی قبلش؟!
من نه چون میدونم چه خبره ؛ من به فروشگاه نماد دارشم اعتماد نمیکنم حداقل چندتا جستجو میکنم ؛ سابقه فروشگاه رو درمیارم ؛ سعی هم میکنم شماره کارت بگیرم و بعد بخرم ( پیگیریش برام راحتره )
من صحبت مردم عادی رو کردم اونی هم که این گوشی رو به اسم اصل میخره کلا مشکل داره
درضمن اینکه فروشگاه نماد داشته باشه یا نداشته باشه تو فروش تاثیر داره رو خودم تست کردم هم با نمادش هم بدون نمادش

چند روز پیش یه خانومی زنگ زد گفت دوتا محصول نقدی ثبت کردم (تقریبا 100 تومن بود) حالا هرچی پیگیری رو تو سایت شما میزنم میگه سفارشی یافت نشد شماره پیگری ایشون 4 رقمی بود شماره سفارش های ما 10 رقمی هرچی هم میگم این سفارش اصلا ثبت نشده و تو سایت دیگه ثبت کردین که ایشون اصرار میکردن بعد از سه روز کشمکش گفتم میتونید شکایت کنید و لطف کنید دیگه مزاحم نشید
بعد یه ساعت زنگ زد که اشتباه شده اول وارد سایت شما شدم و بعد تو یه سایت دیگه ثبتش کردم چون هردو سایتم از قالب پیش فرض استفاده میکردیم ایشون اشتباه گرفته بودن
یعنی حتی به دامنه دقت نکرده بودن هرچند قالب پیش فرض هر دو سایت تا 50 درصد شخصی سازی شده بود (حداقل وبگرد متوجه میشه )

با نقل قول پایینی موافقم ،
موافقم
اونی ک بخاد بخره میخره

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من نه چون میدونم چه خبره ؛ من به فروشگاه نماد دارشم اعتماد نمیکنم حداقل چندتا جستجو میکنم ؛ سابقه فروشگاه رو درمیارم ؛ سعی هم میکنم شماره کارت بگیرم و بعد بخرم ( پیگیریش برام راحتره )
من صحبت مردم عادی رو کردم اونی هم که این گوشی رو به اسم اصل میخره کلا مشکل داره
درضمن اینکه فروشگاه نماد داشته باشه یا نداشته باشه تو فروش تاثیر داره رو خودم تست کردم هم با نمادش هم بدون نمادش

چند روز پیش یه خانومی زنگ زد گفت دوتا محصول نقدی ثبت کردم (تقریبا 100 تومن بود) حالا هرچی پیگیری رو تو سایت شما میزنم میگه سفارشی یافت نشد شماره پیگری ایشون 4 رقمی بود شماره سفارش های ما 10 رقمی هرچی هم میگم این سفارش اصلا ثبت نشده و تو سایت دیگه ثبت کردین که ایشون اصرار میکردن بعد از سه روز کشمکش گفتم میتونید شکایت کنید و لطف کنید دیگه مزاحم نشید
بعد یه ساعت زنگ زد که اشتباه شده اول وارد سایت شما شدم و بعد تو یه سایت دیگه ثبتش کردم چون هردو سایتم از قالب پیش فرض استفاده میکردیم ایشون اشتباه گرفته بودن
یعنی حتی به دامنه دقت نکرده بودن هرچند قالب پیش فرض هر دو سایت تا 50 درصد شخصی سازی شده بود (حداقل وبگرد متوجه میشه )

با نقل قول پایینی موافقم ،

فلسفه وجودی نماد این نیست که شما دربست به سایت اعتماد کنید، بلکه حداقلهای اعتمادسازی رو فراهم کرده (شرط لازم - نه کافی)، و حالت سمبلیک داره. من موافقم که ممکنه یک شرکت هاستینگ نماد هم داشته باشه اما سرویسش واقعا بد باشه یا پشتیبانی ش ضعیف باشه. در این جور سایتها اصلا نماد کارایی نداره براش اما اینکه بگیم نماد چیز بدیه یا وجودش بی خاصیته من قبول ندارم. چون حداقلش اینه که مشخصات تماس فروشگاه یک جا ثبت شده و هویتش برای پیگیری قضایی سهل الوصول تره و در مقابل درصورت رضایت مشتری، امکان قدردانی و تماس براش فراهمه. به هر حال از این نماد ها و گواهینامه ها در تمام دنیا صادر میشه و از غربی ها ایده گرفته شده پس وجودش بهتر از نبودشه.

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
فلسفه وجودی نماد این نیست که شما دربست به سایت اعتماد کنید، بلکه حداقلهای اعتمادسازی رو فراهم کرده (شرط لازم - نه کافی)، و حالت سمبلیک داره. من موافقم که ممکنه یک شرکت هاستینگ نماد هم داشته باشه اما سرویسش واقعا بد باشه یا پشتیبانی ش ضعیف باشه. در این جور سایتها اصلا نماد کارایی نداره براش اما اینکه بگیم نماد چیز بدیه یا وجودش بی خاصیته من قبول ندارم. چون حداقلش اینه که مشخصات تماس فروشگاه یک جا ثبت شده و هویتش برای پیگیری قضایی سهل الوصول تره و در مقابل درصورت رضایت مشتری، امکان قدردانی و تماس براش فراهمه. به هر حال از این نماد ها و گواهینامه ها در تمام دنیا صادر میشه و از غربی ها ایده گرفته شده پس وجودش بهتر از نبودشه.
صحبت ما سر فروش بود نه اعتماد صحبت منم برای فروش بود ، اینکه خوبه شکی نیست و بحثی در موردش نداریم

all of

Registered User
لایک‌ها
416
الآن نماد اجباری شده؟حتی اگه از پی لاین و ... بخوای استفاده کنی؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
متاسفانه سطح اطلاعات و دانش اینترنتی در بین مردمی عادی هنوز هم خیلی پایین هست و فقط سطح اطلاعات شبکه های اجتماعی در ایران شاید از آمریکا هم بالاتر باشه.
ایرانیها انقدر توی شبکه های اجتماعی مثل لاین و تلگرام و اینستاگرام و ... حرفه ای شدن اما متاسفانه همونا که توی اون مسائل انقدر حرفه ای هستند توی یه خرید اینترنتی ساده مشکل پیدا میکنند و خیلی هاشون اصلا نمیدونند نماد اعتماد چی هست!

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من اخذ کردنش ضرری نداره اما اینکه توقع داشته باشید تو فروشتون تاثیر زیادی داشته باشه باید بدونید که به اینصورت نیست

بالا