موافقممن خودم استفاده نمی کنم
ولی به نظر من تو فروش تاثیر داره ، بی تاثیر نیست اما با این وجود در کل به دردسرش نمی ارزه
ببخشید ، چه مضراتی داره ؟!
موافقم
اونی ک بخاد بخره میخره
میمونه اون 5 درصد که خیلی گیر هستنکه نخرن بهتره
بعدا هم باید سه روز بهشون توضیح بدی:general707:
اصلا تاثیری نداره _ مردم فقط دنبال قیمت خوبن
من نه چون میدونم چه خبره ؛ من به فروشگاه نماد دارشم اعتماد نمیکنم حداقل چندتا جستجو میکنم ؛ سابقه فروشگاه رو درمیارم ؛ سعی هم میکنم شماره کارت بگیرم و بعد بخرم ( پیگیریش برام راحتره )من یک گوشی آیفون 6 پلاس دارم به شما میدم 200 هزار تومن. میخری از من؟ قیمت خوب دارم بهت میدم!
میخری یا دنبال راهی برای جلب اعتمادسازی میگردی قبلش؟!
موافقم
اونی ک بخاد بخره میخره
میمونه اون 5 درصد که خیلی گیر هستنکه نخرن بهتره
بعدا هم باید سه روز بهشون توضیح بدی:general707:
من نه چون میدونم چه خبره ؛ من به فروشگاه نماد دارشم اعتماد نمیکنم حداقل چندتا جستجو میکنم ؛ سابقه فروشگاه رو درمیارم ؛ سعی هم میکنم شماره کارت بگیرم و بعد بخرم ( پیگیریش برام راحتره )
من صحبت مردم عادی رو کردم اونی هم که این گوشی رو به اسم اصل میخره کلا مشکل داره
درضمن اینکه فروشگاه نماد داشته باشه یا نداشته باشه تو فروش تاثیر داره رو خودم تست کردم هم با نمادش هم بدون نمادش
چند روز پیش یه خانومی زنگ زد گفت دوتا محصول نقدی ثبت کردم (تقریبا 100 تومن بود) حالا هرچی پیگیری رو تو سایت شما میزنم میگه سفارشی یافت نشد شماره پیگری ایشون 4 رقمی بود شماره سفارش های ما 10 رقمی هرچی هم میگم این سفارش اصلا ثبت نشده و تو سایت دیگه ثبت کردین که ایشون اصرار میکردن بعد از سه روز کشمکش گفتم میتونید شکایت کنید و لطف کنید دیگه مزاحم نشید
بعد یه ساعت زنگ زد که اشتباه شده اول وارد سایت شما شدم و بعد تو یه سایت دیگه ثبتش کردم چون هردو سایتم از قالب پیش فرض استفاده میکردیم ایشون اشتباه گرفته بودن
یعنی حتی به دامنه دقت نکرده بودن هرچند قالب پیش فرض هر دو سایت تا 50 درصد شخصی سازی شده بود (حداقل وبگرد متوجه میشه )
با نقل قول پایینی موافقم ،
صحبت ما سر فروش بود نه اعتماد صحبت منم برای فروش بود ، اینکه خوبه شکی نیست و بحثی در موردش نداریمفلسفه وجودی نماد این نیست که شما دربست به سایت اعتماد کنید، بلکه حداقلهای اعتمادسازی رو فراهم کرده (شرط لازم - نه کافی)، و حالت سمبلیک داره. من موافقم که ممکنه یک شرکت هاستینگ نماد هم داشته باشه اما سرویسش واقعا بد باشه یا پشتیبانی ش ضعیف باشه. در این جور سایتها اصلا نماد کارایی نداره براش اما اینکه بگیم نماد چیز بدیه یا وجودش بی خاصیته من قبول ندارم. چون حداقلش اینه که مشخصات تماس فروشگاه یک جا ثبت شده و هویتش برای پیگیری قضایی سهل الوصول تره و در مقابل درصورت رضایت مشتری، امکان قدردانی و تماس براش فراهمه. به هر حال از این نماد ها و گواهینامه ها در تمام دنیا صادر میشه و از غربی ها ایده گرفته شده پس وجودش بهتر از نبودشه.
فعلا که تو پی لاین چیزی نگفتن به ماالآن نماد اجباری شده؟حتی اگه از پی لاین و ... بخوای استفاده کنی؟
شما الآن فروشگاه اینترنتی با محصولات خودت داری و نماد اعتماد هم نداری درسته؟فعلا که تو پی لاین چیزی نگفتن به ما