• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا هاست در ایران یا آمریکا در سئو سایت براای گوگل و یاهو تاثیر گذاره ؟

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
طبق یک تحقیق "کوچکی" که من از کلمات کلیدی مختلف در گوگل داشتم متوجه شدم گوگل بیشتر سایت هایی که در خارج از کشور "هاست" دارند بالاتر نشون میدهد ! ، بعضی مواقع اصلا سایت هایی که در ایران سرور دارند بالا نمیاند.

آیا اینکه هاست "سرور" کدام کشور باشد میتونه دلیل این موضوع باشد ؟ و یا اینکه از دومین .com استفاده کنیم شانس بیشتری داریم که در گوگل بالا باشیم تا اینکه از .ir استفاده کنیم؟

این موضوع شاید در مواقعی که گوگل سرورهای ایران را نمی تواند crawl بکند (فیلتر شدن اینترنت"گوگل"، بستن کلی اینترنت) روشن باشد، که گوگل اهمیت به سرورهای داخل ایران نمی دهد

اگر اساتید در این مورد مطلبی میدونند به اشتراک بگذارند.

با سپاس

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
کسی نمی دونه ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
میگن هاست هر کشوری برای بازدید کننده های اون کشور بهتره . مثلا اگر بازدیدکننده هات از آمریکاست بهتره هاست آمریکا بگیری . اگر میبینید تو نتایج سایت ها با هاست ایران کم هستن چون کلا درصد سایت هایی که هاست ایرانی دارن پایینه . در مورد دامنه هم همینطور میگن مرتبط با کشور باشه . خیلی ها معتقدن .us برای بازدید کننده های آمریکایی بیشتر بالا میاد . پس .ir هم برای ایران نباید خیلی مشکل باشه .

• Like
Reactions: pnm

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
بله خود گوگل هم همین را میگه، و مورد دیگر سرعت بالای سرور در ایران ولی وقتی گوگل و موتور های جستجو گر دیگر سایت رو برسی می کنند به دلیل اینکه سرور های ایرانی سرعت بالای ندارند شاید زیاد براشون ارزش نداشته باشه و سرعت و بالا اومدن وب سایت مهم باشه.

اکسر تاپیک ها میگن دات کام از مرجعیت بالاتری بر خوردارد است از نظر تجاری ولی در سئو دات ای ار شاید بهتر باشد

ولی هنوز به نظر من این روشن نیست و باز بر می گردد به محتویات مفید سایت، ولی سرورهای ایرانی از سرعت بسیار پایین تری برخوردار هستند و اگر بازدید کننده از خارج از ایران باشد سرعت خیلی پایین هست.

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
منم سر این موضوع موندم .... ولی فکر کنم تاثیر منفی داشته باشه چون اینترنت ایران اولا پینگش برای موتور جستجو گوگل می ره بالا ... از یه طرف هم اینقدر لنگر کشتی می خوره به خطوط فیبر نوری ما که ارتباط داخل و خارج قطع می شه یعنی کرول نشدن سایتتون توسط گوگل در مواقع بی دقتی کشتی ها و شیطنت ماهیان داخل آب

به نظرم هاست ایران برای سایت های بزرگ خوبه ... سایت های شناخته شده که کاربران خودشون رو دارند و برای رضایت بیشتر کاربرا می تونن بیان روی سرورهای داخلی ....

بالا