farhikhteh
Registered User
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 6
آیا " هایپ " ربا محسوب می شه؟
سلام دوست عزیز ..
بله 100% ربا هست و مشکل داره ..
تنها به همین دلیل من در این سایت ها سرمایه گذاری نمی کنم ..
سود بانکی هم همونطور که بعضی از مراجع اعلام کردند حرام هستش ..
اساس کار بانک مشکل داره و با کمی تحقیق و مطالعه در این زمینه و ریشه یابی لغت بانک و تاریخچه پیدایش نهادی به نام بانک متوجه ساختار ربوی اون خواهید شد ..
تا اونجایی که بنده میدونم و با یک سرچ ساده میتوانید متوجه بشید این است که گرفتن سود حالا یا ربا از پدر و مادر و افراد عیر مسلمان اشکالی ندارد
تا اونجایی که بنده میدونم و با یک سرچ ساده میتوانید متوجه بشید این است که گرفتن سود حالا یا ربا از پدر و مادر و افراد عیر مسلمان اشکالی ندارد
دوست عزیز من نظر خودمو گفتم و حاضرم در موردش به طور مفصل بحث کنیم تا به نتیجه برسیم .. یا شما منو قانع می کنید یا من شما رو ..
اما اگر دوست ندارید در موردش صحبت کنیم و اصرار دارید که خودتونو توجیه کنید اون یه بحث دیگه ای هستش ..
در مورد همین متنی که نوشتین عرض می کنم :
شما می دونید کفّار به چه کسانی گفته می شه ؟؟؟؟
آخه یه مسئله دیگه که اصلا این هایپ ها سود ضرر نمی کنن که در اکثر موارد پول نفر بعدی میدن به من و تو
یه سری هم میگن فارکس آخه اولا این پولی که میاد تو گردش رو مدیریت مالیش باید یه برنامه ریزی چیزی باشه بشه از این پول سود کشید اونایی که فارکس کارکردند می دونند همچین الکی نیست بقیشم بنده نمی دونم والا
خیر دوست من ..
می تونید با دفتر همین مراجع تماس بگیرید و سوال کنید ..
در واقع این تفکر دین یهودیت هست که می گه اگر ربا به غیر از برادر مومن خود بدهید اشکالی ندارد ..
این فعل اشکال داره .. حالا نسبت به هرکسی می خواد باشه .. قرار نیست دیگه سر خودمون رو کلاه شرعی بذاریم که ..
البته عقاید هرکسی محترم هستش و می تونه تصمیم بگیره که این کار رو انجام بده یا نه ..
اما من شخصا حتی در بانک هم پول نگه نمی دارم .. چون باز هم تکرار می کنم که این نهاد ساختار ربوی داره و من شخصا به شدت مخالف بانک هستم ..
آقا یک نفر پولشو با رضایت میده به یکی دیگه! این مشکلش چیه؟
دوست عزیز عقاید شما برای خودتون محترمه ولی به موارد زیر دقت کنید:
آیا گرفتن ربا از فرد غیر مسلمان جایز است؟
آیة الله ***** ای:
جواب:اشکال ندارد.
آیة الله مکارم شیرازی:
جواب:گرفتن سود از غیر مسلمانان اشکال ندارد.
آیة الله شیرازی:
جواب:آنچه در فرض سؤال آمد جایز است.
آیة الله روحانی:
جواب:بلی جایز است.
ولی باز هرکسی هرجور دوست داره باید زندگی کنه