• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا واردات گوشی در آینده توسط دولت متوقف میشود

userael

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه گوشی های چند ملیتی وارد عرصه بازار ایران شده اند و در آینده دولت داره واردات رو قطع کنه
آیا احتمال داره قیمت گوشی های سونی اریکسون بزنه بالا بخاطر کمبود در بازار گوشی هایی نظیر GLX , AOK که ساخت تایوان چین سنگاپور مشترک هستند
ولی بنظرم سیاست دولت بر اینکه بوده تا با قطع کردن واردات گوشی بتونه ظرفیت شبکه رو نرمال کنه بخاطر همین دلیل کم کم داره از گوشی های با صفحه لمسی ذکر بالا استقبال میشه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستش من هم همین ترس رو دارم که نکنه دوباره یه فیلم دیگه سرمون در بیارن.من منتظره کاهش قیمت P1 هستم .
از این ها هیچ چیزی بعید نیست.

userael

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان تو ی شیراز مثلا ملاصدرا هر مغازه ای چند تا از این گوشی های مشترک با صفحه لمسی گذاشتن تا مشتری جذب کنند

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به.سلام .هشهری.آره دیدی؟ خیلی زیاد شده.این مدلهای ایرانی به اسم GLX هم من دیدم.همون مدلهای چینی مثل AOK هست که فقط اسمش عوض شده.

userael

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اون پاساژ های در پیت خیابان داریوش که دهاتی های خلاری گوشی 6600 میفروشن هم این نمونه گوشی های مشترک آوردند جای تاسف داره که در آینده دیگر شاهد گوشی های بروز سونی اریکسون نیستیم اصلا مخابرات ایران با گوشی های سونی اریکسون پدر کشتگی داره فکر کنم از نوکیا پول میگیره :lol

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داریوش که اصلا به درد نمیخوره.از همه جا گرونتر و بنداز ترن.
سونی اریکسون که خوب زیاد شده و ارزون.

بالا