• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا واقعا میشه از سایت های کلیکی پول در آورد

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

آقا من یک سوال دارم می خوام واقعا کسانی که این کارو کردند و به این سیستم ها اشراف دارند پاسخ بدند

همین سیستم های کلیکی که به ازای هر کلیک میگه 0.01 دلار یا 0.1 دلار پول به حساب آلرت پی یا لایبرتی ات میریزند، اگر خود فرد بتونه زیرمجموعه هاشو زیاد کنه ( حالا چه از طریق خرید و چه از طریق تبلیغ ) واقعا میتونه درآمد داشته باشه ؟؟

من خودم چندین وقت پیش کلی سر این کار وقت گذاشتم اما چون از زیرمجموعه گیری اطلاعاتی نداشتم دیدم 2 سال بعد تازه به چندر غاز پول میرسم و عملا سر کار ام! اما الان از خیلی ها شنیدم میشه پول در آورد مثلا ماهی 400-500 هزار تومن. از اون طرف هم اینو خیلی شنیدم که میگن : برووووو باباااااا سر کاریه ه ه ه .

می خوام واقعا بدونم کس یا کسانی هستند که از این راه پول درمیارند ؟ و اینکه اگر سایت به حساب لایبرتی یا آلرتشون پول واریز کنه آیا تونستن اونو تو ایران به ریال تبدیل کنن و پول نقد بیاد دستشون ؟؟ ( چون یک نفر هم میگفت میشه پول درآری اما پولی رو که این سایت ها میریزن تو حساب اینترنتیت، هیشکی تو ایران ازت نمیخره !!! - حالا نمیدونم این حرفش درسته یا نه و برام اینم سوال شده )

منتظر پاسخ های منطقی اهل فن در این زمینه هستم

پیشاپیش ممنون

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
منتظر نظرهای اهل فن هستیم !

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
وبسايتي بهتر از توباكس!!!
جديدترين سايت كسب درآمد كليكي ايراني راه اندازي شد!
اين سايت به اولين 5000 نفري كه ثبت نام كنند عضويت پيشرو ميده.
اين امكان رو هم به شما ميده كه وبلاگتون رو توي سايت به طور كاملا رايگان تبليغ كنيد و آمار وبلاگتون رو بالا ببريد!!!! :blink::blink::blink:
پس همين حالا ثبت نام كنيد...

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام

آقا من یک سوال دارم می خوام واقعا کسانی که این کارو کردند و به این سیستم ها اشراف دارند پاسخ بدند

همین سیستم های کلیکی که به ازای هر کلیک میگه 0.01 دلار یا 0.1 دلار پول به حساب آلرت پی یا لایبرتی ات میریزند، اگر خود فرد بتونه زیرمجموعه هاشو زیاد کنه ( حالا چه از طریق خرید و چه از طریق تبلیغ ) واقعا میتونه درآمد داشته باشه ؟؟

من خودم چندین وقت پیش کلی سر این کار وقت گذاشتم اما چون از زیرمجموعه گیری اطلاعاتی نداشتم دیدم 2 سال بعد تازه به چندر غاز پول میرسم و عملا سر کار ام! اما الان از خیلی ها شنیدم میشه پول در آورد مثلا ماهی 400-500 هزار تومن. از اون طرف هم اینو خیلی شنیدم که میگن : برووووو باباااااا سر کاریه ه ه ه .

می خوام واقعا بدونم کس یا کسانی هستند که از این راه پول درمیارند ؟ و اینکه اگر سایت به حساب لایبرتی یا آلرتشون پول واریز کنه آیا تونستن اونو تو ایران به ریال تبدیل کنن و پول نقد بیاد دستشون ؟؟ ( چون یک نفر هم میگفت میشه پول درآری اما پولی رو که این سایت ها میریزن تو حساب اینترنتیت، هیشکی تو ایران ازت نمیخره !!! - حالا نمیدونم این حرفش درسته یا نه و برام اینم سوال شده )

منتظر پاسخ های منطقی اهل فن در این زمینه هستم

پیشاپیش ممنون

این کارها از طریق راه های خلاف قوانین این وبسایت ها انجام میشه .
مثلا از طریق سیستم انتقال فایل که برای انتقال فایل باید بر روی تبلیغات کلیک کنید تا فایل شما مستقیم بشه .
خود من هم همین کار رو می کردم ولی به جای سود ضرر کردم :D
البته اولا سود کردیم بعد ضرر ، در کل صفر شد .
اکثر سایت های می دونن شما دارین چیکار می کنین اما تو زمانش اکانت شما رو مسدود می کنن ، کاری هم نمی تونید انجام بدید چون خلاف قوانین کار کردید .
من حدود 3 ماه ماهی 200 دلار دریافتی داشتم ماه 4 ام که درآمد رو کردیم 800 $ اکانت رو بستن و پول رو هاپولی :D
در کل اگر کاری باشه که از طریق قوانین اجرا بشه زمان بر خواهد بود .
چیزی یافتی به ما هم خبر بده .
یا علی .

mycomet

Registered User
لایک‌ها
1
برای کسب درآمد خوب تو این نوع سایت ها باید اکانتتو ارتقا بدی که این کار با صرف هزینه عملی میشه. من خودم تو یکی از اینا حدود 5 ماه کار کردم. اولش خوب بود ولی وقتی از جیب خودم دادم تا اکانتمو آپگرید کنم سایت اسکم scam شد و دیگه یه قرون هم گیرم نیومد. یعنی ضرر کردم.
اینم بگم که یه سایت معتبر بود. یعنی خیلیا از ایران بودن که به یه درامد ماهیانه خوب رسیده بودن.

بالا