• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا واقعا میشود از اینترنت درآمد داشت؟ $$$$

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
آیا واقعا میشود از اینترنت به مقدار زیاد درآمد داشت.البته در ایران؟
برای این کار چه قدر به دانش،وقت،سرمایه و امکانات نیاز خواهم داشت.و به نظرتان چقدر زمان میبرد؟:rolleyes:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب دانش که به اون صورت تعریف نمیشه ... اینجا باید تجربه داشت...
حتما باید وقت خوبی صرف کنی اگه پول خوب بخوای...
با سرمایه کم هم میشه کارو شروع کرد ما ایرانیا بهونمون اینه که بودجه نداریم.....
نسبت به زمانش هم کاملا بستگی به خودتون داره......

knh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همش دوغه و خالی بندی

company

Registered User
لایک‌ها
0
کسب درامد از اینترنت نیاز به هیچ سرمایه ای بجز یه خط ADSL نداره داخل یه سیستم خدمات دهنده وبلاگ معتبر مثل بلاگ اسکای-پرشین گیگ-میهن بلاگ-بلاگر چندین وبلاگ درست کن و بعد از مقدار زیادی تحقیق در مورد SEO شروع کن به مطلب گذاشتن داخل وبلاگها بعد از چندین ماه که امار بازدیدکنندهات زیاد شد با یه سیستم کلیکی که نامرد و دزد نباشه کار کن ماهانه بین دویست هزار تا هشتصد هزار تومان براحتی از این طریق میتونی در بیاری اگر

اگر

اگر

اگر (مهم)

اگر بتونی ایده بدی ایده های درست حسابی مهمترین چیز تو کسب درامد زیاده پشتکار هم جای خودشو داره بعد از یه مدت که وضعت خوب شد یه VPS از یه شرکت معتبر [ماهانه تقریبآ 65 چوب باید هزینه کنی] بگیر و شروع کن به نصب CMS های وردپرس و سیستمهای مدیریت محتوایی که از لحاظ سئو مشکلی نداره و زود رنک سایتو میره بالا و پشت سر هم سایت درست کن اگه زرنگ باشی وقتتو سر چیزای بیهوده و مفت از دست نمیدی و بعد از چند ماه صاحب کلی سایت با ارزش و کلی تجربه میشی و درامد ت چندبرابر میشه وضع پولیت که خوب شد خر نشو یعنی نرو زن بگیر اگه مرتکب! زن گرفتن بشی میرسی سر پله اول یعنی باید بیای یه تاپیک جدید به این عنوان بزنی که من به خاک سیاه نشستم چیکار کنم حالا

موارد مهم:
1-ایده (تقلید نکن)
2-سئو (حسابی تحقیق کن)
3- The Secret!

ادامه ندارد!! :cigar:

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
کسب درامد از اینترنت نیاز به هیچ سرمایه ای بجز یه خط ADSL نداره داخل یه سیستم خدمات دهنده وبلاگ معتبر مثل بلاگ اسکای-پرشین گیگ-میهن بلاگ-بلاگر چندین وبلاگ درست کن و بعد از مقدار زیادی تحقیق در مورد SEO شروع کن به مطلب گذاشتن داخل وبلاگها بعد از چندین ماه که امار بازدیدکنندهات زیاد شد با یه سیستم کلیکی که نامرد و دزد نباشه کار کن ماهانه بین دویست هزار تا هشتصد هزار تومان براحتی از این طریق میتونی در بیاری اگر

اگر

اگر

اگر (مهم)

اگر بتونی ایده بدی ایده های درست حسابی مهمترین چیز تو کسب درامد زیاده پشتکار هم جای خودشو داره بعد از یه مدت که وضعت خوب شد یه VPS از یه شرکت معتبر [ماهانه تقریبآ 65 چوب باید هزینه کنی] بگیر و شروع کن به نصب CMS های وردپرس و سیستمهای مدیریت محتوایی که از لحاظ سئو مشکلی نداره و زود رنک سایتو میره بالا و پشت سر هم سایت درست کن اگه زرنگ باشی وقتتو سر چیزای بیهوده و مفت از دست نمیدی و بعد از چند ماه صاحب کلی سایت با ارزش و کلی تجربه میشی و درامد ت چندبرابر میشه وضع پولیت که خوب شد خر نشو یعنی نرو زن بگیر اگه مرتکب! زن گرفتن بشی میرسی سر پله اول یعنی باید بیای یه تاپیک جدید به این عنوان بزنی که من به خاک سیاه نشستم چیکار کنم حالا

موارد مهم:
1-ایده (تقلید نکن)
2-سئو (حسابی تحقیق کن)
3- The Secret!

ادامه ندارد!! :cigar:

به جای اینکه برم وبمستر یک سایت بشم میرم یک فروشگاه با یک سایت تبلیغات کلیکی میزنم که سودش بیشتره.اگر میتوانید یک راه جدید پیشنهاد کنید.

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
جالب بود company جان ///////

به نظر من تجربه اولین حرف رو تو تجارت الکترونیک میزنه ////
هر کاری رو باید از یه جایی شروع کرد شاید اولش زیان کنی ولی بعدش به پول میرسی یعنی منظورم اینه که ریسک بکن ولی نه ریسکی که پشتش هیچی نباشه ریسکی که ارزششو داشته باشه //

آخه کمپانی جان درآمد از سیستم کلیکی هم شد کار !!! اینا رو ولش اگه فرض کنیم کلاه برداری هم نباشه ( که هست) آخرش چقدر واست میمونه ....

اگه میخوای واقعا از اینترنت درآمد کسب کنی راههای مختلفی هست .....

1- طراحی وب
2- تجارت دومین
3- فروشگاه
4- تجارت هاست ( این روزا بازارش کساده ولش !!))
5- داشتن یه ایده خوب و به دنبال آن پیاده کردن آن روی یک سایت باحال و پارو کردن پول!!!
6- فارکس ( اینو دیگه باید خیلی کلفت باشی یا بهتره بگم که بشی !!))

همیشه دور دست ها رو ببین اول کار شاید ناامید بشی ولی نشو ببین سایتی مثل گوگل چرا گوگل شده یا سایت های دیگه ////

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
به جای اینکه برم وبمستر یک سایت بشم میرم یک فروشگاه با یک سایت تبلیغات کلیکی میزنم که سودش بیشتره.اگر میتوانید یک راه جدید پیشنهاد کنید.

سیستم کلیکی همش ضرره مگر اینکه کلاهبردار باشی

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اگه خیلی وقت داری خودت محصول بفروش و از سایت فرستنده استفاده کن ولی اگه وقت نداری و دانشجویی مثل من من میگم یه فروشگاه بزن محصولات ایران مارکت سنتر رو بذار !
دیگه نوع بزرگ کردن فروشگاه رو هم دوستان بالا توضیح دادن!

company

Registered User
لایک‌ها
0
جالب بود company جان ///////

به نظر من تجربه اولین حرف رو تو تجارت الکترونیک میزنه ////
هر کاری رو باید از یه جایی شروع کرد شاید اولش زیان کنی ولی بعدش به پول میرسی یعنی منظورم اینه که ریسک بکن ولی نه ریسکی که پشتش هیچی نباشه ریسکی که ارزششو داشته باشه //

آخه کمپانی جان درآمد از سیستم کلیکی هم شد کار !!! اینا رو ولش اگه فرض کنیم کلاه برداری هم نباشه ( که هست) آخرش چقدر واست میمونه ....

اگه میخوای واقعا از اینترنت درآمد کسب کنی راههای مختلفی هست .....

1- طراحی وب
2- تجارت دومین
3- فروشگاه
4- تجارت هاست ( این روزا بازارش کساده ولش !!))
5- داشتن یه ایده خوب و به دنبال آن پیاده کردن آن روی یک سایت باحال و پارو کردن پول!!!
6- فارکس ( اینو دیگه باید خیلی کلفت باشی یا بهتره بگم که بشی !!))

همیشه دور دست ها رو ببین اول کار شاید ناامید بشی ولی نشو ببین سایتی مثل گوگل چرا گوگل شده یا سایت های دیگه ////

متشکر!
درآمد از سیستم کلیکی برای ابتدای کار بود اگر همونطور که گفتم بتونید یک سایت ردیف راه بندازید دیگه چه نیازی به کار با سیستم کلیکی هست؟! میان التماستون میکنن که هفته ای 100 هزار تومان میدیم بنر 90*120 مارو بذارید اون گوشه سایتتون.. در رابطه با تجربه تو بسیاری از تاپیکهای هم موضوع صحبت شده همه اینکارایی که گفتمو اگه انجام بدید بعد از یه مدت صاحب بهترین تجربه ها میشید و دیگه نیازی نیست تجربه را از جایی دانلود کرد!

سیستم کلیکی همش ضرره مگر اینکه کلاهبردار باشی

سیستم کلیکی از لحاظ وقت بر بودن و دردسراش ضرره یه دوست اهوازی! داشتم که سیستم کلیکی داشت و خوب هم در میاورد ولی بیشتر میخواست چون طمعکار بود ...رئیس یه شرکت که 400 نفر کارمند داره اگر از حقوق کارمنداش نفری 80هزار تومن بزنه چی میشه؟ ماهی 32 میلیون کم نیست! سیستم کلیکی رو میشناسم که داره همین کارو میکنه طمع کاری خیلی بده کلاهبرداریو ندیدم که یکی از این سه بلا سرش نیاد مریضی بی درمون گرفتن معتاد شدن یا مرگ زودرس البته همه اینا در صورتیه که خدا این طرفو به خودش وا نگذاشته باشه که این یکی از اون 3 تا بدتره.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سیستم کلیکی از لحاظ وقت بر بودن و دردسراش ضرره یه دوست اهوازی! داشتم که سیستم کلیکی داشت و خوب هم در میاورد ولی بیشتر میخواست چون طمعکار بود ...رئیس یه شرکت که 400 نفر کارمند داره اگر از حقوق کارمنداش نفری 80هزار تومن بزنه چی میشه؟ ماهی 32 میلیون کم نیست! سیستم کلیکی رو میشناسم که داره همین کارو میکنه طمع کاری خیلی بده کلاهبرداریو ندیدم که یکی از این سه بلا سرش نیاد مریضی بی درمون گرفتن معتاد شدن یا مرگ زودرس البته همه اینا در صورتیه که خدا این طرفو به خودش وا نگذاشته باشه که این یکی از اون 3 تا بدتره.

فکر کنم منظور شما اوکسین ادز باشه چون منم اهوازیم و میشناسمش
ولی به نظر من کلا سیستم کلیکی با توجه به مبالغ بالایی که برای هر کلیک باید پرداخت بشه و تقلبات زیادی که کاربرا میکنند، بازدهی زیادی نداره. بهترین بازدهی اینه که شما یه سایت بزنی انقدر روش کارکنی که نسبت به رقبات تبدیل به یه غول بشی ... اوقت میتونی با فروش محصولات مربوط به موضوع سایتت پول درو کنی

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
درود بر فرزندان برومند اینجا زمین
من فعالیت رو از چندسال پیش تو نت شروع کردم
هایپ و سورف و نتورکی و سایت های کلیکی و این جور چیزا که فقط پول از دست دادم:f34r:
تو این بین خیلی از برو بچز همین اسلام ناب زمین بودن که سایت های هایپ رو راه می انداختن و اوخ دلار به جیب می زدن نامردها:eek:
اینا گذشت و رفتیم چسبیدیم به فورکس و تریدری و اینا
الان چند سالی می گذره
راضیم چون اقای خودم هستم و نیاز به هیچ برادر اسلامی و غیر اسلامی ندارم ازاد ازاد:happy:
فورکس پتانسیل فوق العاده بالایی داره هم برای شکست و هم پیروزی
ولی توصیه نمی کنم کسی واردش بشه مخصوصا تو سنین جوانی
چون ممکنه خیلی اشتباهات و توهمات براش به وجود بیاره:(
حالا کسی ورودی خوسا تبگیره ما در خدمتش هستیم!:D
ولی همه این هارو گفتی
بندی دور
فقط بابای پولدارو بچسب و درود

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
بنظر من هم فارکس بهترین راه هست.البته نه برای همه.به قول دوستمون نه تو سن جوانی .می دونی که تو سن جونی هورمون ها ترشع می کنند آدم روحیش با تلرانس 50 درصد هست و هی می ره رو پیک مکس و هی می ره رو پیک مین :D
همین کافی تا کار دست آدم بده تو این بازار.
البته فقط این نیست و خیلی چیزهای دیگه هم هست.برای شروع کار همون نظر دوستمون مستر company تایید می شه.
حرف آول و آخر هم در این کار اینه : ایده خوب + صبر + تلاش + پشتکار = پارو کردن پول

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان اگه چیز جدیدی میدونند بگن.

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه چیز جدیدی میدونند بگن.
خوب چند ماه گذشت از این تاپیک با اجازت یه سوال دارم
تو این چند ماهی پیشرفت کردی از روزی که این تاپیک رو ایجاد کردی ؟تاثیر داشته تاپیک ؟

StudioArian

Registered User
لایک‌ها
0
خب همه میگن تلاش ، پشتکار ، صبر ، پول پارو کردن ولی من اعتقاد کاملی به این چیز ها ندارم.یعنی اعتقاد دارم ولی با شرایطی خاص ! اگر می خوای جلو بیوفتی باید از تجربه دیگران استفاده کنی .مثلاً خود من اگر همین بچه های PT ساپورتم کرده بودند اینقدر شکست نمی خوردم :rolleyes:
اگر می خوای سایت درست و حسابی داشته باشی ، هیچوقت تو کار Copy - Paste نرو !
نیاز نیست ایده خوب رو خودت به ذهنت رسیده باشه 6 میلیارد آدم روی کره زمین زندگی می کنند که 1 میلیاردش با نت کار میکنن ؛ پس ما خیلی از ایده ها عقبیم.سعیت به طرف اجتماعی بودن و سرویس های جدید اینترنت باشه ، حتماً نیاز نیست خودت برنامه نویسی کنی ، تا دلت بخواد سیستم اوپن سورس هست.
یه شبکه اجتماعی به زبان انگلیسی یا عربی بزن ، با ادسنس فکر کنم پول خوبی ازش در بیاری !
ملت ایرانی پول بده نیستند ، یکی میاد بعد کلی کار کردن یه شرکت می زنه ؛ سایت طراحی کنه.یکی توی خونش میشینه سایت 1 میلیونی رو با سیستم اپن سورس میزنه 100 تومن .خب اون بد بخت چی کار کنه ؟؟
هنوز فرهنگ تخصص محوری جا نیوفتاده !

دوست دارم این تاپیک ادامه داشته باشه تا به یه جمع بندی نسبتاً خوب برسیم.
موفق باشید

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
خوب چند ماه گذشت از این تاپیک با اجازت یه سوال دارم
تو این چند ماهی پیشرفت کردی از روزی که این تاپیک رو ایجاد کردی ؟تاثیر داشته تاپیک ؟

اون زمان که این تاپیک رو زدم واقعا نمیدونستم چطوری میتونم از نت پول دربیارم .اصلا شک داشتم که بشه پول درآورد.
اما الان اینقدر پیشرفت کردم که حتی بعضی روزها تا 100000تومان درآمد کسب میکنم که اونم از راه فروش کالا هست :D

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
اون زمان که این تاپیک رو زدم واقعا نمیدونستم چطوری میتونم از نت پول دربیارم .اصلا شک داشتم که بشه پول درآورد.
اما الان اینقدر پیشرفت کردم که حتی بعضی روزها تا 100000تومان درآمد کسب میکنم که اونم از راه فروش کالا هست :D

می شه یکم از تجربیاتتم در اختیار ما بذاری :D

javad3zar

Registered User
لایک‌ها
0
خوشحالم که پیشرفت کردی
و بهتر از همه اینکه مثل من داری باز هم میگردی ببینی راه دیگه ای هم هست :D
راه زیاده فقط ما باید ببینیمش فن رو یادگرفتی فوتش نباید یادت بره (داستان پیرمرذ و شاگرد کوزه گر)
که این فوت مربوط میشه به تجربه که اینجا ماشاالله پر از بچه های با تجربه و بچه ها اینجا هر نو تجارتی انجام میدن میتونی هدفت رو که مشخص کردی از ادمش تو فروم بپرسی
خیلی از پیشرفت هام رو مدیون بچه های پی تی هستم :happy:

بالا