کسب درامد از اینترنت نیاز به هیچ سرمایه ای بجز یه خط ADSL نداره داخل یه سیستم خدمات دهنده وبلاگ معتبر مثل بلاگ اسکای-پرشین گیگ-میهن بلاگ-بلاگر چندین وبلاگ درست کن و بعد از مقدار زیادی تحقیق در مورد SEO شروع کن به مطلب گذاشتن داخل وبلاگها بعد از چندین ماه که امار بازدیدکنندهات زیاد شد با یه سیستم کلیکی که نامرد و دزد نباشه کار کن ماهانه بین دویست هزار تا هشتصد هزار تومان براحتی از این طریق میتونی در بیاری اگر
اگر
اگر
اگر (مهم)
اگر بتونی ایده بدی ایده های درست حسابی مهمترین چیز تو کسب درامد زیاده پشتکار هم جای خودشو داره بعد از یه مدت که وضعت خوب شد یه VPS از یه شرکت معتبر [ماهانه تقریبآ 65 چوب باید هزینه کنی] بگیر و شروع کن به نصب CMS های وردپرس و سیستمهای مدیریت محتوایی که از لحاظ سئو مشکلی نداره و زود رنک سایتو میره بالا و پشت سر هم سایت درست کن اگه زرنگ باشی وقتتو سر چیزای بیهوده و مفت از دست نمیدی و بعد از چند ماه صاحب کلی سایت با ارزش و کلی تجربه میشی و درامد ت چندبرابر میشه وضع پولیت که خوب شد خر نشو یعنی نرو زن بگیر اگه مرتکب! زن گرفتن بشی میرسی سر پله اول یعنی باید بیای یه تاپیک جدید به این عنوان بزنی که من به خاک سیاه نشستم چیکار کنم حالا
موارد مهم:
1-ایده (تقلید نکن)
2-سئو (حسابی تحقیق کن)
3- The Secret!
ادامه ندارد!! :cigar:
به جای اینکه برم وبمستر یک سایت بشم میرم یک فروشگاه با یک سایت تبلیغات کلیکی میزنم که سودش بیشتره.اگر میتوانید یک راه جدید پیشنهاد کنید.
سیستم کلیکی همش ضرره مگر اینکه کلاهبردار باشی
جالب بود company جان ///////
به نظر من تجربه اولین حرف رو تو تجارت الکترونیک میزنه ////
هر کاری رو باید از یه جایی شروع کرد شاید اولش زیان کنی ولی بعدش به پول میرسی یعنی منظورم اینه که ریسک بکن ولی نه ریسکی که پشتش هیچی نباشه ریسکی که ارزششو داشته باشه //
آخه کمپانی جان درآمد از سیستم کلیکی هم شد کار !!! اینا رو ولش اگه فرض کنیم کلاه برداری هم نباشه ( که هست) آخرش چقدر واست میمونه ....
اگه میخوای واقعا از اینترنت درآمد کسب کنی راههای مختلفی هست .....
1- طراحی وب
2- تجارت دومین
3- فروشگاه
4- تجارت هاست ( این روزا بازارش کساده ولش !!))
5- داشتن یه ایده خوب و به دنبال آن پیاده کردن آن روی یک سایت باحال و پارو کردن پول!!!
6- فارکس ( اینو دیگه باید خیلی کلفت باشی یا بهتره بگم که بشی !!))
همیشه دور دست ها رو ببین اول کار شاید ناامید بشی ولی نشو ببین سایتی مثل گوگل چرا گوگل شده یا سایت های دیگه ////
سیستم کلیکی همش ضرره مگر اینکه کلاهبردار باشی
سیستم کلیکی از لحاظ وقت بر بودن و دردسراش ضرره یه دوست اهوازی! داشتم که سیستم کلیکی داشت و خوب هم در میاورد ولی بیشتر میخواست چون طمعکار بود ...رئیس یه شرکت که 400 نفر کارمند داره اگر از حقوق کارمنداش نفری 80هزار تومن بزنه چی میشه؟ ماهی 32 میلیون کم نیست! سیستم کلیکی رو میشناسم که داره همین کارو میکنه طمع کاری خیلی بده کلاهبرداریو ندیدم که یکی از این سه بلا سرش نیاد مریضی بی درمون گرفتن معتاد شدن یا مرگ زودرس البته همه اینا در صورتیه که خدا این طرفو به خودش وا نگذاشته باشه که این یکی از اون 3 تا بدتره.
خوب چند ماه گذشت از این تاپیک با اجازت یه سوال دارمدوستان اگه چیز جدیدی میدونند بگن.
خوب چند ماه گذشت از این تاپیک با اجازت یه سوال دارم
تو این چند ماهی پیشرفت کردی از روزی که این تاپیک رو ایجاد کردی ؟تاثیر داشته تاپیک ؟
اون زمان که این تاپیک رو زدم واقعا نمیدونستم چطوری میتونم از نت پول دربیارم .اصلا شک داشتم که بشه پول درآورد.
اما الان اینقدر پیشرفت کردم که حتی بعضی روزها تا 100000تومان درآمد کسب میکنم که اونم از راه فروش کالا هست
خوشحالم که پیشرفت کردیاون زمان که این تاپیک رو زدم واقعا نمیدونستم چطوری میتونم از نت پول دربیارم .اصلا شک داشتم که بشه پول درآورد.
اما الان اینقدر پیشرفت کردم که حتی بعضی روزها تا 100000تومان درآمد کسب میکنم که اونم از راه فروش کالا هست