• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا وبلاگ یک دامنه است ؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
می خواهم بدانم می شود در محدوده فضای اختصاص داده شده به یک وبلاگ می توان عملکردی مانند دامنه ای که در یک هاست میزبانی می شود داشت ؟

مثلا می توان در این محدوده فرضی weblog.blogfa.com برای خود فضایی ایجاد کرد که کار یک سایت را انجام بدهد ؟ یعنی می شود یک چیزی شبیه سایت در محدوده یک وبلاگ درست کرد ؟

اگر می شود محدودیت فضا و ترانسفر پیدا نمی کند ؟
من دیده ام که قالب وبلاگها را عوض می کنند و در محدوده وبلاگ آنچه از یک سایت می خواهند را برای خود فراهم می کنند !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دامنه نیست ! یه چیزی تو مایه های دامنه س.
محدوده عملش بسته به امکاناتیه که اون خدمات دهنده مثل بلاگفا در اختیارتون قرار میده مثل همین تنظیم قالب.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دامنه نیست ! یه چیزی تو مایه های دامنه س.
خوب آره میدونم دامنه نیست ، ولی میخوام مطمئن بشم که تا چند درصد میشه ازش به عنوان یک دامنه استفاده کرد .

محدوده عملش بسته به امکاناتیه که اون خدمات دهنده مثل بلاگفا در اختیارتون قرار میده مثل همین تنظیم قالب.
تنظیم قالب در وبلاگ چه محدودیتهای داره ؟
اگر قالب وبلاگ رو با کپی پیست کردن یک قالب جدید عوض کنیم ، از پایه یک فضای وب جدید خواهیم داشت ؟
یا اینکه محدود به یک سری قالب خاص هستیم ؟
معمولا دیگر چه محدودیتهایی دارد ؟

مرسی از راهنمایی های شما و دوستان

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
بزار روشنت کنم
تو وقتی تو بلاگفا یه وبلاگ باز میکنی به اسم "test" در اصل تو سایت بلاگفا یه فولدر به نام aaa درست میشه
بعد از طریق (فکر کنم) httaccsess اون تبدیل به زیر دامنه (سابدومین) میشه
اما هیچوقت به شما اجازه ی استفاده مستقیم رو از اون فولدرو نمیده بلکه با یه سیستم خودش برات یه بلاگ میسازه و شما محدوده ی دسترسیتون همون کنترل پنل وبلاگه
نهایت تو سرویس دهنده های وبلاگی که میشه قالبو ادیت کرد شما میتونی هر کد اچ تی ام ال ای که بخوای بزاری عکسها هم یجا دیگه آپلود کنی
نمونه بارزش هم اینه www.ficture.mihanblog.com
اما بی دردسر ترینش اینه که رو سایتایی که هاست مجانی میدن وبسایت بزاری

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا شاید مجازی باشه :D

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی از راهنمای های شما

تا اینجا چیزهایی دستگیرم شد .

اما هنوز منتظر یک جواب آبدار هستم .

وبلاگ ها از نظر تغییر قالب چقدر انعطاف دارن ؟ هر قالب وبلاگی رو که دلم خواست میتونم جایگزین کنم ؟

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
نه
قالب هر سرویس دهنده تگ های مخصوص خودشو داره تنها زبون مشترکشون اچ تی ام ال هست و جاوا اسکریپت
بقیه تگها برای مرور گر معنی نداره بلکه برای سرویس دهنده این معنی رو داره که وقتی یه تگ linkdump میبینه یعنی لینکدونی وبلاگ رو اینجا نشون بده و وقتی میبینه postname موضوع مطلب رو نشون بده
در اصل کد ها راهنمایی میکنن وقتی از دیتابیس اطلاعات وبلاگ رو در آورد هر کدوم رو کجا بزاره !
از این آبدار تر
167.gif
13.gif
294.gif
308.gif

بالا