• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا پری دریایی وجود وارد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان من چند روز پیش کلیپی رو مشاهده کردم که مربوط به یه پری دریایی بود در کلیپ یک موجودی با ظاهر وتنه زن مانند و پاها شبیه دم ماهی داشت این فیلم در ایران گرفته شده میتونید در اینترنت با یه سرچ پیداش کنید
به جز ایران این موجود در خیلی از جاهای دیگه دنیا هم دیده شده من اول باورم نمیشد وقتی دیدم موهام سیخ شد

عکسی از یک پری دریای که در یک کشور خارجی گرفته شده

10705015224177466044.jpg

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ساخته دست انسانه این.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
تل.jpg

این عکس مربوط به همون پری دریای میشه که در ایران دیده شده این پری دریای در سواحل بندرجاسک دیده شده که بعد از بیرون امدن از اب خشک شده در فیلم یک نفر در اینباره توضیح میده
من که فکر نمیکنه این ساختگی باشه نه تایید میکنم نه تکذیب بهتره فیلم خودتون دانلود کنید بعد قضاوت کنید همینطور که گفتم موجوداتی مثل این بارها در بسیاری از نقاط جهان دیده شده که توجیه علمی نداشته
برای دانلود فیلم به این ادرس مراجعه کنید و یا کلمه کشف پری دریایی در بندر جاسک ایران را در گوگل سرچ کنید.
کشف پری دریایی انسان مانند

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
من تمام منابع و بیس های علمی رو زیر و رو کردم ولی هیچ جا تاییدی بر این گفته ها پیدا نکردم
اگر منبع مستدل دارید ارائه بدید لطفا، چیزی فراتر از یک عکس ساده

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان پیشنهاد می کنم درباره هر خبری اول به منبعش دقت کنید.
اگه چند سایت مشهور اونو گزارش کردند درسته !

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
قبل از قضاوت فیلم دانلود کنید

arash_aria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,056
میدونم خیلی وقته از زدن تاپیک گذشته ولی باید مینوشتم که در ایران زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن .
ولی فیلمی که من دیدم فکر نمیکنم مجسمه یا ساخته دسته بشر باشه این موجود .کاملا از قفسه
سینه و استخوان دستها معلوم بود که جنس پوست بدنش طوری هست که در خشکی با جمع شدن
یا بخار شدن اب بدنش پوستش جمع شده و به بدنش چسبیده .حالا سوالی پیش میاد که چرا پوست صورت
نچسبیده ؟به دلیل وجود موهای سر افتاب به پوست صورت نتابیده و خشکش نکرده .در ناحیه کمر حیوان یا
موجودبیجاره دچاره خونریزی شده و به وضوح مشهوده که زیر پوست اثار ضربه دیدهگی شدید دیده میشه
موهای سر اصلا به کلاه گیس نمیرن و کاملا طبیعی به نظر میاد . استخوانهای دنهد کاملا مشخصه و
انتهای استخوانهای دست که انگشتان میشه سیاه شده و درنهایت هر چیزی باشه مجسمه نیست
و از کمر هم پیوندی نداره یعنی از کمر به پایین معلومه که طبیعی به قسمت فوقانی بدن وصل هست
حال هرچه که هست انسان نیست و موجودی دریایی بوده که زیر افتاب خشک شده البته دلیل ناتوانی از برگشت به
اب و امدن به خشکی برخورد از ناحیه سمت چپ کمر با جسمی سخت بوده و نیمه جان به ساحل امده و در ساحل خشک
شده .در ایران چیزی اینقدر طبیعی نمیشه ساخت صورت کاملا طبیعی و دست حتی استخوانها همه سر جای خودشان
هستند هیچ علمی نمیتونه همچین چیزی بسازه من پیشنهاد میکنم بیشتر بررسی بشه .با ازمایش ساده کربن معلوم میشه
چی هستش موجود واقعیه یا ساختگی

poulad

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ! ...
بله منم این ویدیو رو دیدم ... مهم نیست که کجا دیده شده . مهم اینه که از ویدیو و طبیعی بودن موها ، دم ، پوست بدن و... میشه یقین داشت که واقعیه و ساختگی نیست .. هر کی خواست به من پیغام تا لینکشو براش بفرستم

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
واقعا همچین چیزی وجود داره؟قیافش که خیلی زشته برخلاف اسمش !
اونوقت با دستهاش شنا میکرده یعنی تو آب؟میشه همچین چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek:

new24

Registered User
لایک‌ها
300

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
به نظر من تمامه موجودات خیالی وجود دارند

Amadea