• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا گزارش سایت های متخلف اثری دارد؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من هر چند روز سایت های متخلفی میبینم و گزارش میدم ولی روند فیلتر شدنشئن 2 تا 1 ماه طول می کشه منظور ز تخلف کلاه برداری هستش به تازگی هم سایت هایی میبینم که برای خود مافیایی هستند مه روزانه میلیونی به جیب میزنن مثلا پولو میگیرن و جنسو نمیدن و یا شاهد اینم محصولات خاک برسری با شماره کارت ایرانی می فروشن اونم چند سال آیا اینارو با فیلتر کردن فقط جلوشونو میگیرن؟؟؟چرا دستگیرشون نمی کنن؟حالا شاید خارج از کشور باشن ولی چرا با کارت ایرانی دارن کلاهبرداری می کنن؟اینارو کجا باید ریپورت کرد که دسگیرشون بشه کرد و بزارنشون تو تلویزیون مخصوصا تو شبکه های اجتماعی که نگو می خوام گزارش جایی باشه که نتیجه بده

mahdibas21

Registered User
لایک‌ها
16

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من هر چند روز سایت های متخلفی میبینم و گزارش میدم ولی روند فیلتر شدنشئن 2 تا 1 ماه طول می کشه منظور ز تخلف کلاه برداری هستش به تازگی هم سایت هایی میبینم که برای خود مافیایی هستند مه روزانه میلیونی به جیب میزنن مثلا پولو میگیرن و جنسو نمیدن و یا شاهد اینم محصولات خاک برسری با شماره کارت ایرانی می فروشن اونم چند سال آیا اینارو با فیلتر کردن فقط جلوشونو میگیرن؟؟؟چرا دستگیرشون نمی کنن؟حالا شاید خارج از کشور باشن ولی چرا با کارت ایرانی دارن کلاهبرداری می کنن؟اینارو کجا باید ریپورت کرد که دسگیرشون بشه کرد و بزارنشون تو تلویزیون مخصوصا تو شبکه های اجتماعی که نگو می خوام گزارش جایی باشه که نتیجه بده

شما کی باشین که بیاین ریپورت یا گزارش بدین؟
با اینکارا هیچی درست نمیشه دوست عزیز
کاری که خود شما میکنین بدترین کار ممکنه اول خودتونو اصلاح کنین سپس ...

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من شخصیم که 500 هزار تومن کالا خریدم و به محض واریز مبلغ راه های ارتباطیو بست و این شخص داره ازادانه کلاهبرداری می کنه و شما کی باشین؟ صاحب یکی ازینایید؟
بله من نباید سایت های متخلفو گزارش بدم و اونارو از نون خوردن بندازم بی زحمت یک بنری چیزی برای حمایت از اینا راه اندازی کنید شما
فکر کنم دیشب چیزی زدی ؟؟؟؟؟؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
وبمسترایی مثل شما هستن که محیط وبو به گند میکشن از لحن حرفات میشه فکرتو خوند
پس بهتره یک اصلاح اساسی کنید تا به کسی آسیب نرسونید:)

بالا