• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا گوگل در حال محک زدن ماست؟ شما گوگل رو چطور میبینید؟ (طوفان گوگلی)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام بر همه دوستان عزیز پرشین تولزی و وبمستران گل:wub:
مدتیست که با رفتار های عجیب گوگل و آمارهایی که سایت هامون میگیره شدیدا در عجب هستیم و سردرگمی و دوست دارم در صورت امکان تمام اطلاعاتممون رو در اختیار هم دیگه بزاریم و به یک جمع بندی کلی درباره این موضوع برسیم:f34r:
به 2 بحث متفاوت من توی چند روز گذشته بر خوردم که نظرم رو درباره این 2 موضوع میگم و منتظر نظرات کامل و دوستانه شما عزیزان هستم
اولین بحث همین موضوع محک زدن گوگل هست که دلیل این رفتار کاملا عجیبش با وبمسترا و کاربران چیه؟ (طوفان گوگلی:D)
و بحث دوم فکر کنم دیروز بود در تاپیک بحث وبمسترا یکی از دوستان پرسید که آیا رتبه و رنک پی تی برای مدیرانش هیچ ارزشی نداره که این ساعت خاموشی (دان تایم) این قدر طول کشیده؟ (منظور فقط پی تی نیست منظور کل وبسایت ها هستند :rolleyes:)
خوب پس بحث اول رو شروع میکنم
نظر کلی من اینه که:
مدت ها پیش خبرهایی پخش شد درباره این که گوگل میخواد یه جور مغز الکترونیکی آماده کنه و داره سعی میکنه هر چیزی رو یاد بگیره، رفتار هارو بسنجه و همه چیز رو به چالش بکشه:eek:
این شرکت از بنیان یک موتور جستوجو بوده و نقطه قوت این شرکت همین موتور جستوجو هست اما مدتیست که هیچ کس رضایتی ازش نداره نه کاربران عادی نه وبمستران حرفه ای و نه اسپمر ها
واقعا دلیل این حرکت از سوی گوگل چه معنی میتونه داشته باشه؟:hmm:
دلیلی نداره وقتی سایر قسمت های گوگل در بهترین حالت قراردارند در بنیان خودش ایجاد نارضایتی کنه و بحرانی هم نیست که این شرکت نتونه از پسش بر بیاد پس واقعا حکمت این کار چیست؟:eek:hno:
سایت های تفریحی کپی پیستی به شدت ضربه خوردند و از ورودی های 40-50 هزار آی پی در روز به 500 آی پی رسیده اند
سایت های اسپمر قدیمی اکثریت ضربه خورند
سایت های حرفه ای یک سری رو به رشدند و یک سری در حال کم شدن بازدید
واقعا حرکت های گوگل پیچیده هست اما این بازدید ها پس کجا میره؟:blink::wacko:
همین الان میتونی توی گوگل یک کلمه رو سرچ کنید، اکثریت بازدید نصب وبلاگهای سیستم های وبلاگدهی میشه
چون تعداد نجومی دارند و از نظر من از 20 نتیجه اول سرچ معمولا 15 تای آن اسپم هست :|
من شخصا احساس میکنم گوگل سعی میکنه بازدید ها رو به صورت رندوم بین همه سایت ها پخش کنه و همه رو محک بزنه
طبق مثالی که از قبل زدم سایت شما امروز ای کی ورد دانلود 5 هزار ورودی میگیره و فردا در همون وضعیت یکسان از همون کی ورد فقط 5-10 ورودی میگیره در عوض توی یک کی ورد دیگه که شاید اصلا فکرش رو هم نکنید به شدت رشد میکنید و بازدید بالا میگیرید
نتایج سرچ برای هر شخص متفاوت شده
میشه گفت عواملی مثل گوگل+ و الگوریتم های جدید گوگل برای مقابله با اسپم تاثیر داشتند روی این موضوع اما تا این حد؟
به شخصه احساس میکنم الان درگیر یک طوفان گوگلی هستیم، گوگل داره سعی میکنه سایت ها رو شناسایی کنه، روند کاری اسپمر ها و سایت های حرفه وب رو بشناسه
رفتار کاربران رو بسنجه و وبمستران رو به چالش بکشه
به قول دوست عزیز امیرسینا عزیز همیشه بعد از طوفان بهار و آرامش بوده و ما هم به امید همون بهار و آرامش داریم کار میکنیم
تنها چیزی میتونم بگم اینه که سعی کنیم با تولید محتوا اختصاصی، اهمیت به کاربر، پایبند بودن به اصول سئو و زیر پا نزاشتن حریم وبمستران در وب فارسی به کارمون بپردازیم، ما اون قسمتی از کارمون که مربوط بهمون میشه رو کامل انجام میدیم که 50 درصد رو تشکیل میده و 50 باقی با گوگل هست
اگر انجام داد که گلی به جمالش اگر انجام نداد گناهش پا گردن خودش که مطمئنم انجام میده چون گوگل شرکتی نیست بی گدار به آب بزنه و بخواد یوزر هاش رو از دست بده (از طرف یک گوگل پرست :دی) الان وضعیت اسپمر ها خوبه، هواستون باشه مبادا به سمت اسپم پراکنی کشیده بشین که باز باید منتظر تغییر گوگل شاید الگوریتمی جدید باشید :)
عذر خواهی میکنم اگر طولانی بود، من جمله مطالبی بود که میخواستم توی وبلاگم بزنم اما اینجا تاثیرش بیشتره خواستم لبٌ مطلبو بیان کنم :
منتظر نظرات شما عزیزان هستم
قسمت دوم رو در یک مقاله دیگه توضیح میدم و جمع بندی میکنم
پس منتظر سری دوم از مقاله طوفان گوگلی باشین :

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
کارت درسته!
اینو که کپی پیست نکردی که؟:D

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
گوگل یه ازمایشگاهی داره به نام "x" چند روز پیش یه شبه هوش مصنوعی رو ازمایش کرد اونجا البته اونطور که گفتن فقط اندکی از عمکرد مغز انسان رو شبیه سازی کردن این یه فرایند طبیعه برای او ن ها هست که از هوش مصنوعی بکار رفته در وب در ازمایش هاشون استفاده کنن اگر بخوایم این اپ دیت های جدید رو فقط در راستای بهبود نتایج جستجو و یا بهتر شدن فضای وب و نتایج واقعی بسنجیم به نظرم از هدف اصلی که در پشت این اپ دیت ها هست غافل شدیم شاید هدف اولیه این بوده اما واقعا امکانش نیست از نتایج غیر منتظره ای که هوش مصنوعی در به چالش کشیدن هوش انسانی و یادگیری از اون بدست اورده رو براحتی ازش گذشت چیزی که ادم زرنگ های گوگل به خوبی اون رو فهمیدن و این ازمایش اخیرشون هم در تایید این نظر هست

توجه کنیم که این هوش مصنوعی جدید داره روز به روز به هوش انسانی نزدیک می شه چون داره از ما یاد می گیره اول مارو به چالش می کشه بعد با رفتار شناسی حرکات ما خودش رو به هوش ما نزدیک می کنه این مطلب به نظر من درسته که در اگوریتم جدید با توجه به نزدیکیش به هوش انسانی به خلق یک استاندارد برای اشتراک گذاری منابع موجود توجه کنه یعنی یه تعداد بازدید با منحنی حداقل برای هر سایت در نظر بگیره بدون توجه به جایگاه و رنک فعلی این تقسم منابع چیزی است که ما در جوامع انسانی نیز بکار می بریم و بهش استاندارد سطح زندگی می گیم مثل تحصیل رایگان داشتن شغل و...از طرفی دارای کارکرد بالای هم هست چون مار و تشویق می کنه تا سایت خودمون رو بالا بکشیم و از حد اقل به میانه و پیشرفته برسونیم چیزی که در جوامع انسانی هم به خوبی اون رو مشاهده می کنیم

در این چند روز اخیر هم اخباری از اپد یت جدید بگوش میرسه فعالان سئو با توجه به تجربشون می دونن که همیشه قبل از طوفان امواجی ریزی به حرکت درمیان یا حداقل در مورد گوگل که تا بحال اینجور بوده! رفتار گوگل هم در یکی دو ماه اخیر نشون از تعریف یک استاندارد جدید برای اشتراک گذا ری مطلب در وب و جذب بازدید برای با ضریب حداقل برای همه سایت ها داره پس به قول خودمون در و تخته جور شد! باید منتظر بود و دید در عمل این استاندارد که برای اولین بار در وب بکار میره به یک انقلاب منجر می شه یا اشوب !

Last edited:

visaonline24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
طی یک مقاله ای که ترجمه آن در سایت تبیان بود ... شرکت گوگل پروژه ای برای سازمان سیا آمریکا ست که البته بعید نیست ...

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
این روز ها کی از گوگل راضی هست؟:D اگه کسیو دیدید راضیه باید تعجیب کرد:wacko:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503

msf32

Registered User
لایک‌ها
41

maziar2267

Registered User
لایک‌ها
91
چه خوب :) اول ببینیم کسی حرف تبیان رو قبول داره ؟ بعد بگیم اینو گفته

به نظرم چیزایی که دوستانمون در بالا نوشتن کاملا درسته و تجربیات شخصیشون هست و میشه بهشون استناد کرد - ولی به مقاله های صد من 1 غاز بعضی سایت ها نمیشه اعتماد کرد

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
دقیقا این دوستمون درست میگه
من هر روز اکثر ورودی گوگلم از یک کلمه خاصه
یه روز 3000 آی پی یه روز 2000 آی پی یه روز 1000 ای پی
ببینیم میخواد چه غلطی بکنه آخرش

skydl2011

Registered User
لایک‌ها
42

سلام
نمیدونم پرا ولی یه دو سه روزه ورودیم از گوگل یهو شده دو برابر و بازدیدم خیلی رفته بالا به نظرتونبه خواطر کار های گوگله ؟
ادرس سایتم هم تو امضام هست.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام
نمیدونم پرا ولی یه دو سه روزه ورودیم از گوگل یهو شده دو برابر و بازدیدم خیلی رفته بالا به نظرتونبه خواطر کار های گوگله ؟
دیروز مثل اینه دوباره حمله کرده البته اصطلاح حمله جدیدن باب شده اما برای بعضیا بار مثبت داره برای بعضیا منفی! برای شما مثبت شد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با عرض پوزش بخاطر تاخیر 1 هفته ای
اول پی سی رفت رو هوا بعدشم رفتم مسافرت تاپیک ول شد، دوباره تاپیکو میخوام بکشم بالا و منتظر نظر سایر دوستان هستم
همین طور از نظرات دوستان عزیزی که توضیحاتشون رو ارائه دادن تشکر میکنم
کارت درسته!
اینو که کپی پیست نکردی که؟:D
دست گلت درد نکنه
کامل و تخصصی فقط برای عزیزان پی تی نوشتم :)
گوگل یه ازمایشگاهی داره به نام "x" چند روز پیش یه شبه هوش مصنوعی رو ازمایش کرد اونجا البته اونطور که گفتن فقط اندکی از عمکرد مغز انسان رو شبیه سازی کردن این یه فرایند طبیعه برای او ن ها هست که از هوش مصنوعی بکار رفته در وب در ازمایش هاشون استفاده کنن اگر بخوایم این اپ دیت های جدید رو فقط در راستای بهبود نتایج جستجو و یا بهتر شدن فضای وب و نتایج واقعی بسنجیم به نظرم از هدف اصلی که در پشت این اپ دیت ها هست غافل شدیم شاید هدف اولیه این بوده اما واقعا امکانش نیست از نتایج غیر منتظره ای که هوش مصنوعی در به چالش کشیدن هوش انسانی و یادگیری از اون بدست اورده رو براحتی ازش گذشت چیزی که ادم زرنگ های گوگل به خوبی اون رو فهمیدن و این ازمایش اخیرشون هم در تایید این نظر هست

توجه کنیم که این هوش مصنوعی جدید داره روز به روز به هوش انسانی نزدیک می شه چون داره از ما یاد می گیره اول مارو به چالش می کشه بعد با رفتار شناسی حرکات ما خودش رو به هوش ما نزدیک می کنه این مطلب به نظر من درسته که در اگوریتم جدید با توجه به نزدیکیش به هوش انسانی به خلق یک استاندارد برای اشتراک گذاری منابع موجود توجه کنه یعنی یه تعداد بازدید با منحنی حداقل برای هر سایت در نظر بگیره بدون توجه به جایگاه و رنک فعلی این تقسم منابع چیزی است که ما در جوامع انسانی نیز بکار می بریم و بهش استاندارد سطح زندگی می گیم مثل تحصیل رایگان داشتن شغل و...از طرفی دارای کارکرد بالای هم هست چون مار و تشویق می کنه تا سایت خودمون رو بالا بکشیم و از حد اقل به میانه و پیشرفته برسونیم چیزی که در جوامع انسانی هم به خوبی اون رو مشاهده می کنیم

در این چند روز اخیر هم اخباری از اپد یت جدید بگوش میرسه فعالان سئو با توجه به تجربشون می دونن که همیشه قبل از طوفان امواجی ریزی به حرکت درمیان یا حداقل در مورد گوگل که تا بحال اینجور بوده! رفتار گوگل هم در یکی دو ماه اخیر نشون از تعریف یک استاندارد جدید برای اشتراک گذا ری مطلب در وب و جذب بازدید برای با ضریب حداقل برای همه سایت ها داره پس به قول خودمون در و تخته جور شد! باید منتظر بود و دید در عمل این استاندارد که برای اولین بار در وب بکار میره به یک انقلاب منجر می شه یا اشوب !

خیلی خیلی ممنونم از توضیحات کاملت دوست عزیز
خیلی خوش حالم کردی و متن مفیدی بود
اما جمله آخرت همچنان روی مخ ما فشار میاره که گوگل میخواد چیکار کنه؟
طی یک مقاله ای که ترجمه آن در سایت تبیان بود ... شرکت گوگل پروژه ای برای سازمان سیا آمریکا ست که البته بعید نیست ...

آیا میشه حتی به 1 درصد حرف های رسانه های دولتی من جمله اعتماد کرد؟
از این گذشته بحث ما سر جاسوسی بودن یا غیر جاسوسی بودن گوگل نیست، بحث ما تکنولوژی دنیا هست و یک غول اینترنتی که بدون اون زندگی برای خیلی ها ممکن نیست :دی
پ.ن: از طرف یک گوگل پرست :دی

حرفت شدیدا تایید میشه :دی
خوب؟ مشکل الان چیه؟
منم نفهمیدم :دی
چه خوب :) اول ببینیم کسی حرف تبیان رو قبول داره ؟ بعد بگیم اینو گفته

به نظرم چیزایی که دوستانمون در بالا نوشتن کاملا درسته و تجربیات شخصیشون هست و میشه بهشون استناد کرد - ولی به مقاله های صد من 1 غاز بعضی سایت ها نمیشه اعتماد کرد

با جمله اولت کاملا موافقم :دی
دقیقا این دوستمون درست میگه
من هر روز اکثر ورودی گوگلم از یک کلمه خاصه
یه روز 3000 آی پی یه روز 2000 آی پی یه روز 1000 ای پی
ببینیم میخواد چه غلطی بکنه آخرش

سلام

به ما که فقط افت بازدیداش میخوره
دوباره تو یه هفته بازدیدام صفر میشن از گوگل .... صفره مطلق

سایت های تست منم ی روز شدید بازدید دارن ی روز اصلا بازدید ندارن ی مدتی هم ثابتن، هیچ نظری نمیشه داد :دی

نظر شما محترمه دوست عزیز، اگر دوست داشتی دلایلی بیار
من دلایلم رو گفتم
منتظر مثال نقض هستم :)
پ.ن: شما یا باید چیزی رو قبول کنی یا ردش کنی، اگر قبول کنی که حله اگر نه باید رد کنی و برای رد کردن نیاز به مدرک داری، یا 0 یا 100
منتظر نظرت هستم آرش جان :ایگز

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بازم تشکر میکنم از همه دوستان گلم
امیدوارم باز نظرات جدیدتون رو ببینم :ایگز

بالا