• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا گوگل سایت من رو پنالتی خواهد کرد؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان من مدتی هست دارم آماده ایجاد وبسایت جدید میشم به زبان انگلیسی.

در این وبسایت قراره نرم افزار ( رایگان و کرک شده ) + فیلم + موزیک و ویدئو موزیک و همینطور اپ های اندروید منتشر بشه.

مدتی هست سوالی در ذهن من فراگرفته که واقعا دو دل کرده اینجانب را. اینکه آیا احتمال داره گوگل من رو به خاطر نقض حق کپی رایت فایل هام پنالتی کنه؟ پست ها اختصاصی خواهند بود و توسط خودم زده میشن اما فایل ها مثلا کرک شده IDM یا انواع فیلم و ویدئو موزیک. آیا این موضوعات باعث میشه گوگل فقط به خاطر فایل هام پنالتیم کنه؟

( جوانکی بهم گفت پنالتی نمیشی اما اگر ریپورت بدن تنها پست ریپورت شده از نتایج حذف میشه . نظر شما چیست؟ )

تشکررر

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

در این وبسایت قراره نرم افزار ( رایگان و کرک شده ) + فیلم + موزیک و ویدئو موزیک و همینطور اپ های اندروید منتشر بشه.

مدتی هست سوالی در ذهن من فراگرفته که واقعا دو دل کرده اینجانب را. اینکه آیا احتمال داره گوگل من رو به خاطر نقض حق کپی رایت فایل هام پنالتی کنه؟ پست ها اختصاصی خواهند بود و توسط خودم زده میشن اما فایل ها مثلا کرک شده IDM یا انواع فیلم و ویدئو موزیک. آیا این موضوعات باعث میشه گوگل فقط به خاطر فایل هام پنالتیم کنه؟

( جوانکی بهم گفت پنالتی نمیشی اما اگر ریپورت بدن تنها پست ریپورت شده از نتایج حذف میشه . نظر شما چیست؟ )

تشکررر
خیر اگر روش های قرار دادن پست های این تیپی رو رعایت کنید مشکلی نداره این همه سایت وارز انگلیسی زبان در نتایج حضور دارند مگر اینکه برنامه هایتان یا صفحات وب سایتتان حاوی تروجان یا حملاتی باشند و از جانب گوگل خطرناک تشخیص داده شوند که در این صورت بکل حذفتون میکنه از نتایج

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خیر اگر روش های قرار دادن پست های این تیپی رو رعایت کنید مشکلی نداره این همه سایت وارز انگلیسی زبان در نتایج حضور دارند مگر اینکه برنامه هایتان یا صفحات وب سایتتان حاوی تروجان یا حملاتی باشند و از جانب گوگل خطرناک تشخیص داده شوند که در این صورت بکل حذفتون میکنه از نتایج
پس مشکلی در مورد نشر وارز نداره اونقدرام. خوب مطمعنا هر وبسایتی که تروجان داشته باشه بلاک میشه.

نظر دوستان دیگه چیه؟

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
به نظر من رو سایتی وقت نزار که ممکنه ریسک از بین رفتن وقتی که گزاشتی رو داشته باشه

به ریسکش نمیارزه , برو سراغ یه ایده جدید یه سایت متفاوت که چند سال دیگه حالشو ببری :)

avamarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پنالتی گوگل دلیل داره وقتی ببینه شما سئو سیاه یا همون بلک هت رو روی سایت اعمال کردین و اکثر پست ها هم کپی هستش و هیچ تغییری هم ندادین در پست احتمال پنالتی یا همون پنولایز خیلی زیاده

خرید پنل اس ام اس

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
به نظر من رو سایتی وقت نزار که ممکنه ریسک از بین رفتن وقتی که گزاشتی رو داشته باشه

به ریسکش نمیارزه , برو سراغ یه ایده جدید یه سایت متفاوت که چند سال دیگه حالشو ببری :)
وارز اونقدرام خلاف قوانین گوگل نیست . تنها مشکل قانون DMCA هستش. گوگل بیشتر در کپی مطالب مورد داره اما خوب اونم ممکنه مورد ساز بشه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
پنالتی گوگل دلیل داره وقتی ببینه شما سئو سیاه یا همون بلک هت رو روی سایت اعمال کردین و اکثر پست ها هم کپی هستش و هیچ تغییری هم ندادین در پست احتمال پنالتی یا همون پنولایز خیلی زیاده

خرید پنل اس ام اس
نه من نه سئو سیاه میخوام بکنم نه کپی متون و پست ها و نه بلک هیت و بک لینک های مورد دار. تنها موضوع فایل هاست که میخوام برای دانلود بذارم که احتمال داره قانون کپی رایت مورد دار باشه براش

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

توصیه می کنم فقط نرم افزارهای رایگان و اوپن سورس منتشر کنید.

اگر 1% این اتفاق بیافته همه ی وقت و هزینه تون هدر میره

به ریسکش نمیارزه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام

توصیه می کنم فقط نرم افزارهای رایگان و اوپن سورس منتشر کنید.

اگر 1% این اتفاق بیافته همه ی وقت و هزینه تون هدر میره

به ریسکش نمیارزه
سلام بزرگوار. خودمم به این فکر افتادم حاجی اما یک موضوع . فیلم و چیکار کنم. نرم افزار و اپ رو میشه Free ها رو بذارم تا کسی شاکی نشه اما فیلم و نمیدونم چه کنم. ( البته نرم افزار های فری هم کمتر بازدید دارن تا از کرک ها اینم هست )

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام بزرگوار. خودمم به این فکر افتادم حاجی اما یک موضوع . فیلم و چیکار کنم. نرم افزار و اپ رو میشه Free ها رو بذارم تا کسی شاکی نشه اما فیلم و نمیدونم چه کنم. ( البته نرم افزار های فری هم کمتر بازدید دارن تا از کرک ها اینم هست )

قید فیلم رو بزنید

شما فکر می کنید با داشتن چنین سایتی که مد نظرتون هست (در پست اول اعلام کردین) چقدر می تونید درآمد داشته باشید (با بازدید ایده آلی که مد نظرتون هست) ؟؟؟؟

اگر نرم افزارهای رایگان کار کنید می تونید از ادسنس درآمد داشته باشید که قطعا در این حالت درآمدتون خیلی بیشتر از حالت قبل خواهد بود.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
قید فیلم رو بزنید

شما فکر می کنید با داشتن چنین سایتی که مد نظرتون هست (در پست اول اعلام کردین) چقدر می تونید درآمد داشته باشید (با بازدید ایده آلی که مد نظرتون هست) ؟؟؟؟

اگر نرم افزارهای رایگان کار کنید می تونید از ادسنس درآمد داشته باشید که قطعا در این حالت درآمدتون خیلی بیشتر از حالت قبل خواهد بود.
والا تخمینی که خودم میزنم به اندازه یک سایت موفق با سیستم ادسنس نیست مطمعنا اما برای شروع وارز بدک نیست. ادسنس الان زیاد گیر میده و همینطور من نوشتار انگلیسیم هنوز کمی روون نیست که بتونم گوگل رو راضی کنم . اما این سایت دستم رو راه میندازه تا بتونم بهترین متن و گرامر رو به زبان محاوره ای بنویسم تا بعدا برای سایت بعدی گوگل گیر نده بگه متنات غلط گرامری داره

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721

تشکررر
بعدی مدتی که شناحته بشی البته برای خارجکی ها از صفحه اول خارج میشی:general112:
ولی با فارسی زبان ها کاری ندارن ازاد هستن بتازند:general508::general711:
جوانک درست گفته اما نه یه ریپورت کاربر عادی مثلا شرکت نود 32 میتونه حذفت کنه:general208:

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
گوگل شما رو نابود میکنه در زمینه وب فارسی میشه این کارو کرد ولی بین المللی گوگل شما رو نابود میکنه شک نکن سایت دانلود خارجی نگاه کنید میفهمید

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
گوگل شما رو نابود میکنه در زمینه وب فارسی میشه این کارو کرد ولی بین المللی گوگل شما رو نابود میکنه شک نکن سایت دانلود خارجی نگاه کنید میفهمید
بری سایت های وارز انگلیسی زبان خیلی موفق اند من نمیدونم اونا چیکار کردن .

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
بری سایت های وارز انگلیسی زبان خیلی موفق اند من نمیدونم اونا چیکار کردن .
نه خیلی هم موفق نیستن مطمعن باش همان طور که ما در برداشت متن pdf مشکل داریم و در مقابل اونها راحت کپی میکنند
وارز فقط برای اینه که دیتا زود بلوک نشه خیلی هم فشار بیارن مثل نت افزار دیتا پلیس میبنده تا یه بررسی انجام بده همین بعدش هم برمیگردونن
البته اگه مگااپلود درست نکنی که ار بن جمع بشی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نه خیلی هم موفق نیستن مطمعن باش همان طور که ما در برداشت متن pdf مشکل داریم و در مقابل اونها راحت کپی میکنند
وارز فقط برای اینه که دیتا زود بلوک نشه خیلی هم فشار بیارن مثل نت افزار دیتا پلیس میبنده تا یه بررسی انجام بده همین بعدش هم برمیگردونن
البته اگه مگااپلود درست نکنی که ار بن جمع بشی
باورتون میشه من چیزی از حرفاتن نفهمیدم؟ خیلی تو هم رفته و فرده فرمودید من متوجه نشدم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من سایت وارز داشتم
هر روز چندتا پیغام از وبمستر مبنی به اینکه این فلان مطلب رو باید حذف کنید داشتم
بیشتر هم مربوط میشد به برنامه های ماکروسافت نظیر ویندوز و آفیس

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من سایت وارز داشتم
هر روز چندتا پیغام از وبمستر مبنی به اینکه این فلان مطلب رو باید حذف کنید داشتم
بیشتر هم مربوط میشد به برنامه های ماکروسافت نظیر ویندوز و آفیس
سایت شمام به زبان انگلیسی بود؟ پس پنالتی نکردت؟ فقط موضوع های خاصی که از طرف کمپانی ها ریپورت میشن رو میگه پاک کنی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نه
پنالتی نکردن
انگلیسی بود
پس خیالم راحت شد. منم شنیدم از یکی که تنها پست های مورد نظر رو از جستجو حذف میکنه و پنالتی نمیکنه. البته اگر روی فیلم ها بهم گیر نده هم خوبه

کسی نمیدونه ویدئو موزیک هم حق کپی رایت داره یا آزاده؟

بالا