g3naa
Registered User
من گشتم تو گوگل
مثل اینکه این سیستم رو داره
ولی نتونستم ازش خرید کنم
کسی اطلاعی داره در این مورد؟
چه جوریاست؟
ولی نتونستم ازش خرید کنم
چه جوریاست؟
سلام!من گشتم تو گوگل
ولی نتونستم ازش خرید کنم
چه جوریاست؟
چی هست این ؟
لینک اصلی مطلب توضیح نحوه ی استفاده از گوگل ویس در ایران اینجا هست!
ولی امروز اینترنت رو کلن مختل کردند!
من این صفحه ی اچ تی ام ال توضیحات رو قبلا ذخیره کردم!
تو این پست براتون اتچ می کنمش!
ضمننا عضویت گوگل ویس با دعوتنامه است! اگر دعوتنامه خواستید من فقط یک دونه دارم!می تونم براتون بفرستم اگر خواستید!
اینجاست!لینک سایت گوگل میخاستم
فرستادم.خیلی ممنون
دانلود کردم
الان مطلب رو میخونم
آیا امکان این هست که پول واریز کنیم به حساب گوگل و به کشورهای دیگه هم زنگ بزنیم؟
اگه امکانش هست دعوت نامه رو برام بفرستید
مرسی
[email protected]
شرمنده . فقط یه دونه دعوتنامه داشتم!بفرست
KHOSRO_SURVIVOR
@YAHOO
اینجاست!
فرستادم.
به همه ی کشور ها میشه! فقط آمریکا و کاناداش نامحدود و مجانیه. ولی بقیه ی کشور ها کردیت می خواد! همون اول عضویت هم خود گوگل 10 سنت کردیت مجانی هدیه میده!
(فقط برای استفاده از ایران یا هر کشور دیگه ای به غیر از خود آمریکا قلق داره و باید اون مطلب رو بخونید! چون گوگل تماس ها رو به صورت Phone2phone برقرار می کنه و بنابراین شما باید یک شماره تلفن شخصی در آمریکا داشته باشید. تا گوگل اول به شماره ی شما زنگ بزنه. بعد هم شماره مقصد رو میگیره و صحبت می کنید! به خاطر همین اگرمی خواهید از ایران استفاده کنید باید اول از سایت Ipkall یک شماره تلفن اختصاصی رایگان با کد آمریکا که روی کامپیوترتان زنگ می خوره بگیرید و بعد با اون تو گوگل ویس ثبت نام کنید. ضمننا خود گوگل ویس هم یک شماره تلفن اختصاصی با کد آمریکا به انتخاب خودتون به شما میده .. که همه ی اینا تو همون اتچ توضیح داده شده...)
گفتم که! گوگل ویس فقط برای آمریکا هست!تشکر بابت اطلاعات مفیدتون
دعوتنامه رسید ولی این اررور رو میده
Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.
در ضمن من امارات هستم
یعنی با امارات هم مشکل داره؟