• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا یادگیری در خواب امکان پذیر است؟!

*sp*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یادگیری در حال خواب ممکن است. این آزمایش را یک روانشناس آمریکایی به نام «لارنس لی شان» در سال 1942 انجام داد.
این روانشناس خود را در اتاقی حبس کرد که گروهی از پسرهای کم سن در آن خوابیده بودند.
تمام پسرها عادت ناخن جویدن داشتند و این دانشمند درحالی که آنها خواب بودند مرتب این جمله را تکرار می‌کرد: «ناخن‌های من به طرز وحشتناکی تلخ هستند.»
در پایان این آزمایش 40 درصد از کودکان عادت بد خود را کنار گذاشتند. نتیجه: درحال خواب هم می‌توان یاد گرفت
منبع

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
والا ما اون یادگیری زبان انگلیسی ذر خواب رو که اینهمه تبلیغات داشت پرسیدیم چجوریه از ونهایی که امتحان کرده بودن..همه پشیمون بودن و میگفتن سرکاریه......حتی همین مورد رو در فروم های دیگه هم عنوان کردن...

حالا چطوری میان این ازمایش ها رو انجام میدن و نتیجه مثبت میگیرن نمیدونم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
والا ما اون یادگیری زبان انگلیسی ذر خواب رو که اینهمه تبلیغات داشت پرسیدیم چجوریه از ونهایی که امتحان کرده بودن..همه پشیمون بودن و میگفتن سرکاریه......حتی همین مورد رو در فروم های دیگه هم عنوان کردن...

حالا چطوری میان این ازمایش ها رو انجام میدن و نتیجه مثبت میگیرن نمیدونم
ولی من از یکی پرسیدم گفت به همین وسیله آموختم.

شاید به انگیزه خودت و نحوه پذیرشت بستگی داشته باشه. و به باورت

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ولی من از یکی پرسیدم گفت به همین وسیله آموختم.

شاید به انگیزه خودت و نحوه پذیرشت بستگی داشته باشه. و به باورت
خب تا چه حد یاد گرفته؟در همین حد که انگیزه درش ایجاد شده....

تلقین این مطلب هم بسیار مهمه...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظر من وقتی آدم تو بیداری هم نمیتونه خوب یاد بگیره و باید چندین بار حتی یک جمله ای رو تکرار کنه تا تلفظش رو یاد بگیره ، چظور میشه تو خواب و بیداری :دی به آموختن زیان بپردازه!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خب تا چه حد یاد گرفته؟در همین حد که انگیزه درش ایجاد شده....

تلقین این مطلب هم بسیار مهمه...
نمیدونم. استادمون میگفت خواهرزاده ی من با همین یاد گرفته و صحبت میکرد به زبان انگلیسی من شاخم در اومد. استادمون میگفت

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
نمیدونم. استادمون میگفت خواهرزاده ی من با همین یاد گرفته و صحبت میکرد به زبان انگلیسی من شاخم در اومد. استادمون میگفت
از من بشنو که دروغ گفته....اصلا به فرض که بگیم درست باشه..ایا واقعا مثل یادگیری طبیعی هست؟یعنی با این روش چقدر میتونی روی زبان مسلط بشی؟همینجوریش طرف داره 6-7 سال میره کلاس زبان تا دو کلام یاد بگیره بعد خیلی راحت اونم شب بخوابی صبح بلند شی ببینی یاد گرفتی؟حالا نمیگیم کامل ولی مثلا تا حدودی بازم واقعا بازدهی 100%نداره که بگیم روی همه جواب میده..وگرنه باید دیگه در تمام موسسات کمک آموزش رو تخته کرد....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
از من بشنو که دروغ گفته....اصلا به فرض که بگیم درست باشه..ایا واقعا مثل یادگیری طبیعی هست؟یعنی با این روش چقدر میتونی روی زبان مسلط بشی؟همینجوریش طرف داره 6-7 سال میره کلاس زبان تا دو کلام یاد بگیره بعد خیلی راحت اونم شب بخوابی صبح بلند شی ببینی یاد گرفتی؟حالا نمیگیم کامل ولی مثلا تا حدودی بازم واقعا بازدهی 100%نداره که بگیم روی همه جواب میده..وگرنه باید دیگه در تمام موسسات کمک آموزش رو تخته کرد....
الله اعلم :D

منم زیاد باور ندارم

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
میشه ابزار و داستانهای این روش را بدهید ما ببینیم همین را میشه توی بیداری تست کرد یا نه .

من که میگم نمیشه . اما بازم اگر میشه و چیزی لازم داره معرفی کنید یک تستی بکنیم و بعد قضاوت کنیم

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
به نظر من وقتی آدم تو بیداری هم نمیتونه خوب یاد بگیره و باید چندین بار حتی یک جمله ای رو تکرار کنه تا تلفظش رو یاد بگیره ، چظور میشه تو خواب و بیداری :دی به آموختن زیان بپردازه!
چرا من اصلا پست تو رو ندیدم؟!:D...بس که ریزنقشی پسر:D

والا تا اونجایی که من میدونم اصول کار اینها به این شکل هست که شما وقتی درخواب گوش میدی به دلیل همراه داشتن امواج خاص فعال سازی ذهن هنگام پخش درس ها ، مغز رو درخواب ودرزمان استراحت با واژه ها وجملات اساسی زبان آشنا میکنه.

بعدش هم که صبح بلند میشی میبینی که یه متن میخونی و کلماتی رو که قبلا بلد نبودی الان برات اشنا هست و میفهمیشون....

حالا دیگه گردن خودشون ما که امتحان نکردیم ...از هر کی هم پرس و جو کردیم میگه باباهمش کلک پوله...

ادم تو بیداریش زور میزنه یه کلمه رو حفظ کنه بعد تو خواب..

البته کلا نمیگیم روش بدی هست بنظر من 100% روی همه عمل نمیکنه همچون دیگر روش های آموزشی و خب طبیعی هم هست و اگه ان شیوه آموزه امکان پدیر نود اصلا ثبت نمیشد.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
میشه ابزار و داستانهای این روش را بدهید ما ببینیم همین را میشه توی بیداری تست کرد یا نه .

من که میگم نمیشه . اما بازم اگر میشه و چیزی لازم داره معرفی کنید یک تستی بکنیم و بعد قضاوت کنیم
شما یه زحمتی بکش:

اگه آموزش نصرت رو داری برو یه شب گوش کن ببین چجوریه..جواب داد که هیچ اگه نه اینبار با یه موسیقی ملایم که البته از خواب نپری رو روش بذار و دوباره امتحان کن ببین جواب میده؟:D

چون این روش همونطور که گفتم دارای امواج خاص فعال سازی ذهن هست..ما هم نمیدونیم چیه..میخوای یکیش رو بخر استفاده کن بعد که خسته شدی بده ما هم استفاده کنیم
4.gif

24.gif

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر من همین 1001 لغت رو دارم روزی یک درسش رو میخونم بهتره . دارم مثل آدم یاد میگیرم

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
به نظر من همین 1001 لغت رو دارم روزی یک درسش رو میخونم بهتره . دارم مثل آدم یاد میگیرم
:D:D:D
ایولا.....کارت درسته...اگه قرار به خریدنش باشه که اطمینانی هم ازش نیست ادم همون هزینه رو میده دوتا کتاب توپ یا نرم افزار بهتر...:)

بالا