• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا یکتانت کلاه برداری می کند؟

♥gorg♥

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت دوستان گرامی
قبل از هر چیزی بنده قبل یک ماه پیش بیش از 15000 هزار بازدید رو سایت داشتم با بیش از 18000 مطلب متنوع

تبلیغات یکتانت داخل سایت درج کردیم
طی چندین ماه مبلغ مختصری رو پنل اضافه شد

اما واریز نشد
چندین بار تیکت ارسال شد
گفتند بررسی می شود !!!!
1.1671404683462.png
بعد از یک ماه دوباره تیکت دوباره بررسی می شود ...
اپراتور فرمودند

Rich (BB code):
 چهارشنبه ۱۸ آبان
سلام روز پرداخت تنظیم شده و قبلا هم تیکت زدم فرمودید واریز میشه
واریز انجام نشده هنوز علت چیست ؟
۱۷:۲۴
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
این مورد رو براتون بررسی میکنیم و اطلاع می‌دهیم خدمتتون.

با تشکر
۱۷:۳۰
پنج‌شنبه ۱۹ آبان
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
علت پرداخت نشدن موجودی به شما این هست که کلیک های سایتتون کیفیتشون در سیستم تایید نشده و به این علت که جایگاه تبلیغاتی‌تون رو در ابتدای مطلب سایتتون قرار داده اید، این جایگاه بسیاری کلیک دست خور دارد و می‌بایست اصلاحاتی انجام دهید تا کیفیت کلیک هاتون افزایش پیدا کنه.
برای مثال بهتر هست که این جایگاه رو به انتهای مطلب خود منتقل کنید و به بنده اطلاع دهید تا بررسی کنم براتون.
با تشکر
۱۴:۳۹
دوشنبه ۲۳ آبان
اوکی ممنونم ازتون
۲۳:۴۱
سه‌شنبه ۲۴ آبان
خواهش میکنم 🌹 🙏🏻
موفق باشید
۰۹:۱۲
سه‌شنبه ۱ آذر
سلام خوب بنده این مورد را ویرایش کردم و به انتهای مطلب فرستادم تبلیغات بی زحمت واریز کنید هر چی هست کلیک از سمت کاربرهای سایت انجام شده بعد محدودیت اینترنتی افت شدید بازدید داشتم این قبیل موارد قبل از هر چیزی بررسی کنید و به مدیران سایت ها و وبلاگ ها اعلام کنید تا حق کسی ضایع نشه
۰۰:۵۹
بنده منتظر هستم واریز انجام بشه
۰۰:۵۹
از این پاسخ راضی بودید؟
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
وبسایتتون رو بررسی کردیم براتون و ممنونیم از اینکه جایگاهتون رو منتقل کردین،
پرداخت دوره ای شما فعال شده‌است و پس از مدتی مجدد کیفیت سایت شما رو بررسی میکنیم و اگر کیفیت کلیک های شما مناسب نباشد مجبور به غیرفعال کردن آن هستیم.
با تشکر

خوب اگر حوصله داشتید قسمت بالا رو بخونید

سپس مرحله بعدی وارد شدیم

در مرحله بعدی باز هم شکست خوردم

1671405011426.png

خوب در قسمت آخر نیز با یک پیام عالی عملآ بعد از چندین ماه فرمودند از برره گم وشی یا ویایم قیمه قیمه ات کنیم؟!

1671405090050.png

بنده باز امیدوارم بودم رفتم که تیکت را ادامه دهم ناگهان با صحنه وحشتناکی روبه رو شدم

1671405180274.png

قصه ما به سر رسید

لطفآ نظرات خود را با ما در میان بگذارید با تشکر ...

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
موضوع سایتت چیه و درامدت چقدر بود که عذرت رو خواستن ؟

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
سایتهای موزیک و فیلم و مطالب تفریحی زرد کلیک ها بی کیفیته

ادم نباید خودشو درگیر این سایتهای چیپ کنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اوضاع تبلیغات در سایت های اینترنتی اصلا مناسب نیست.
تعداد اشخاص و شرکت‌هایی که تبلیغ دهنده هستن به طرز فاجعه باری کاهش پیدا کرده.
شرکت‌هایی مثل یکتانت هم با کمبود کمپین تبلیغاتی مواجه شده اند و کیفیت کارشون اعم از کلیک شماری و پرداختی کاهش پیدا کرده. البته اغلب شبکه های تبلیغاتی یک مقدار خورده شیشه هم دارند که در این مواقع بیشتر بروز میدن
-----------
اکثر تبلیغات وب در حال حاضر دست دلال هست.
یعنی شخص تبلیغ دهنده تبلیغ را به یک شخص واگذار میکند.
اون شخص با دلال صحبت می کند و دلال تبلیغاتی میاد از سایت ها اجاره می کنه
این وسط 3-4 شخص پول واسطه و دلالی کسب میکنند

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
من نمیدونم شماها چرا خودتون توی سایت هاتون محصول نمیفروشید؟

Last edited:

aria95

Registered User
لایک‌ها
507

کلا دوتا پروسه متفاوت هست.
انگار شما بخواید تخم مرغ بخورید بگید چرا شما خودتون مرغداری نمیکنید و تخم مرغ خودتون رو نمیخورید.

فروش محصول بدبختی خودشو داره از تهیه و ارسال و مهمتر از همه پشتیبانی و سر و کله زدن با مشتری های زبون نفهم هست.
از اون طرف هم اگه به هر دلیلی شکایت کنن اتحادیه ای وجود نداره که ازت حمایت کنن.

در کل یا سرمایه بالا باید داشته باشی که چندتا کارمند و منشی و حتی وکیل و... داشته باشی که ریسک سرمایه تو نت از یه طرفه و یا اگر سرمایه نداشته باشی تک نفره کار کردن پیر و زمین گیرت میکنه. ( هم باید تبلیغ کنی، هم محصول تهیه کنی ، هم مراحل پست و ارسال رو انجام بدی، هم پشتیبانی و سر و کله زدن با مشتری )

راه درآمد از سایت به نظرم همون پاپ آپ ها یا اجاره جایگاه های پست ثابت و بک لینک و اینا راحت ترین راهه.

♥gorg♥

Registered User
لایک‌ها
13
موضوع سایتت چیه و درامدت چقدر بود که عذرت رو خواستن ؟
سلام
پزشکی
تفریحی
مناسبتی
بیوگرافی
اخبار علمی
فضا و نجوم
دنیای خودرو و ............
سایتهای موزیک و فیلم و مطالب تفریحی زرد کلیک ها بی کیفیته

ادم نباید خودشو درگیر این سایتهای چیپ کنه

آهنگ زیاد نذاشتم در حد یکی الی دو تا
ای غملر آشناسی تو گوگل صفحه اول بود

ctr ات بالا بود؟
قبلا بازدید بالا بود
سی تی آر 25٪

اما الان 9 الی 6.5٪
بازاریابی سیستم ها را در کنار دیگر مطالب میکنیم در امدش خیلی عالی هست مشتری واقعی و بازدید کننده واقعی داره که در آمد داریم

در کل ممنون از همتون

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دقیق یادم نمیاد اما فکر میکنم سال ۸۷ اینا یه سایت دانلود رایگان انیمیشن زدم (اون موقع فایل ها divx بود)
تا اونجایی که یادم میاد من ۱۰ تا dvd انیمیشن (حدودا ۵۰ تا انیمیشن) رو توی سایت میدادم ۵ تومن یا فکر کنم ۱۰ تومن به همراه هزینه پستش
درگاه پرداخت هم نداشتم
فروش هم داشتم و به نسبت مواردی که هزینه کرده بودم نزدیک به ۳ برابر سود میکردم روی هر فروش

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
دقیق یادم نمیاد اما فکر میکنم سال ۸۷ اینا یه سایت دانلود رایگان انیمیشن زدم (اون موقع فایل ها divx بود)
تا اونجایی که یادم میاد من ۱۰ تا dvd انیمیشن (حدودا ۵۰ تا انیمیشن) رو توی سایت میدادم ۱۰ تومن به همراه هزینه پستش
درگاه پرداخت هم نداشتم
فروش هم داشتم و به نسبت مواردی که هزینه کرده بودم نزدیک به ۳ برابر سود میکردم روی هر فروش
یادش بخیر... پسوند divx.
ولا بنظر من میارزه..
حالا خود وبمستر ها به هر دلیلی تمایل ندارن ،من خودن ذهنم درگیر شده حرکتی بزنم آگهیش رو بذارم تو سایت دوستان..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اون موقع ها شرایط خیلی فرق میکرد.
حاشیه سودها بالا بود. درامد و قدرت خرید مردم همچنین
رقابت و رقیب کم بود. البته منم موافقم که فروش محصول خیلی بهتر از کار با این سیستم های تبلیغاتی هست و قبلاً هم گفته بودم. ولی خب فروش اینترنتی هم به این آسونی ها هم نیست.
باید یک بیزینس پلن و استراتژی قوی پشتش باشه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قضیه یکتانت شده حکایت ارباب و رعیت
به طوری که وبمستر رعیت و یکتانت ارباب هست. هر طور دلش بخواد درآمد کم و زیاد میکنه. هر وقت دلش بخواد پرداخت میکنه

wapmaster

Registered User
لایک‌ها
112
بنده حدود 2 سال هست با یکتانت کار میکنم، پرداختی همیشه منظم بوده. قطعا سایت شما از سمت تبلیغ دهنده مورد تایید نبوده و بازخورد منفی داشته به همین دلیل یکتانت سایت شما رو رد کرده. همین چند هفته پیش یکی از جایگاه های من بدلیل کلیک خور بودن بدون کیفیت غیرفعال شد. خودمم بررسی کردم واقعا منطقی بود. بنظرم تماس بگیر، پشتیبان های محترم و کاربلدی هم داره. قطعا دلیل اصلی رو بهتون میگن.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بنده حدود 2 سال هست با یکتانت کار میکنم، پرداختی همیشه منظم بوده. قطعا سایت شما از سمت تبلیغ دهنده مورد تایید نبوده و بازخورد منفی داشته به همین دلیل یکتانت سایت شما رو رد کرده. همین چند هفته پیش یکی از جایگاه های من بدلیل کلیک خور بودن بدون کیفیت غیرفعال شد. خودمم بررسی کردم واقعا منطقی بود. بنظرم تماس بگیر، پشتیبان های محترم و کاربلدی هم داره. قطعا دلیل اصلی رو بهتون میگن.
قبلا منظم بود. الان سه ماهه 10 الی 13 روز تاخیر داره از لحظه ثبت شدن درخواست
از نظر درآمد هم کاهش محسوسی داشته که البته مربوط به کاهش تبلیغ دهنده ها بخاطر وضعیت اینترنت میشه احتمالا

wapmaster

Registered User
لایک‌ها
112
قبلا منظم بود. الان سه ماهه 10 الی 13 روز تاخیر داره از لحظه ثبت شدن درخواست
از نظر درآمد هم کاهش محسوسی داشته که البته مربوط به کاهش تبلیغ دهنده ها بخاطر وضعیت اینترنت میشه احتمالا
حقیقتش برای من منظم هست. 18م باید برای من واریز میشد که 19م واریز شد. از لحاظ درامدی هم به حالت نرمال برگشته. ولی برای اطمینان پیشنهاد میکنم یه تماس باهاشون بگیرید تا یک بررسی کنن براتون.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
حقیقتش برای من منظم هست. 18م باید برای من واریز میشد که 19م واریز شد. از لحاظ درامدی هم به حالت نرمال برگشته. ولی برای اطمینان پیشنهاد میکنم یه تماس باهاشون بگیرید تا یک بررسی کنن براتون.
1676063661368.png

این اطلاعیه خودشونه. شما صدبار هم تماس بگیری همینه. میگن تو پنل نوشتیم

• Like
Reactions: hsn

wapmaster

Registered User
لایک‌ها
112
یکتانت خیلی خوبه
همش تقصیر وبمستره ک سایتش بازدهی نداره
قطعا یکتانت خوبه هرچند پیام شما کنایه آمیز بود، برای من وبمستر که سایتم بازدهی خوبی داره و یکتانت و تریبون منو جزو رسانه های برتر قرار دادن پس قطعا خیلی خوبه، تازه سایت هم نیستم، یک وبلاگ هست ولی ماهی حدود 200 هزار ورودی گوگل دارم تمام جایگاه هایی که نمایش میدم هم استاندارد هست، متاسفانه خیلی از یوزر ها جایگاه هارو کلیک خور تر قرار میدن، اون شخصی که تبلیغ میده اینم بررسی میکنه و سایت رو جزو بلک لیست قرار میده، اینجوری درامد هم میاد پایین. پس اگر سایت مناسب باشه و بازدهی خوبی داشته باشه یکتانت اونو رد نمیکنه.
مشاهده پیوست 1319117

این اطلاعیه خودشونه. شما صدبار هم تماس بگیری همینه. میگن تو پنل نوشتیم
یکتانت کلا شاید دو روز اختلاف داشته باشه ولی تریبون برای بنده همیشه سر موقع بوده.

XPgame

Registered User
لایک‌ها
52
نمی‌دونم والا با رسمی صحبت کردن میپیچونن همیشه یا ته تهش مثل زرین پال میندازن تقصیر بانک

بالا