سلام خدمت دوستان گرامی
قبل از هر چیزی بنده قبل یک ماه پیش بیش از 15000 هزار بازدید رو سایت داشتم با بیش از 18000 مطلب متنوع
تبلیغات یکتانت داخل سایت درج کردیم
طی چندین ماه مبلغ مختصری رو پنل اضافه شد
اما واریز نشد
چندین بار تیکت ارسال شد
گفتند بررسی می شود !!!!
1.
بعد از یک ماه دوباره تیکت دوباره بررسی می شود ...
اپراتور فرمودند
خوب اگر حوصله داشتید قسمت بالا رو بخونید
سپس مرحله بعدی وارد شدیم
در مرحله بعدی باز هم شکست خوردم
خوب در قسمت آخر نیز با یک پیام عالی عملآ بعد از چندین ماه فرمودند از برره گم وشی یا ویایم قیمه قیمه ات کنیم؟!
بنده باز امیدوارم بودم رفتم که تیکت را ادامه دهم ناگهان با صحنه وحشتناکی روبه رو شدم
قصه ما به سر رسید
لطفآ نظرات خود را با ما در میان بگذارید با تشکر ...
قبل از هر چیزی بنده قبل یک ماه پیش بیش از 15000 هزار بازدید رو سایت داشتم با بیش از 18000 مطلب متنوع
تبلیغات یکتانت داخل سایت درج کردیم
طی چندین ماه مبلغ مختصری رو پنل اضافه شد
اما واریز نشد
چندین بار تیکت ارسال شد
گفتند بررسی می شود !!!!
1.
بعد از یک ماه دوباره تیکت دوباره بررسی می شود ...
اپراتور فرمودند
Rich (BB code):
چهارشنبه ۱۸ آبان
سلام روز پرداخت تنظیم شده و قبلا هم تیکت زدم فرمودید واریز میشه
واریز انجام نشده هنوز علت چیست ؟
۱۷:۲۴
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
این مورد رو براتون بررسی میکنیم و اطلاع میدهیم خدمتتون.
با تشکر
۱۷:۳۰
پنجشنبه ۱۹ آبان
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
علت پرداخت نشدن موجودی به شما این هست که کلیک های سایتتون کیفیتشون در سیستم تایید نشده و به این علت که جایگاه تبلیغاتیتون رو در ابتدای مطلب سایتتون قرار داده اید، این جایگاه بسیاری کلیک دست خور دارد و میبایست اصلاحاتی انجام دهید تا کیفیت کلیک هاتون افزایش پیدا کنه.
برای مثال بهتر هست که این جایگاه رو به انتهای مطلب خود منتقل کنید و به بنده اطلاع دهید تا بررسی کنم براتون.
با تشکر
۱۴:۳۹
دوشنبه ۲۳ آبان
اوکی ممنونم ازتون
۲۳:۴۱
سهشنبه ۲۴ آبان
خواهش میکنم 🌹 🙏🏻
موفق باشید
۰۹:۱۲
سهشنبه ۱ آذر
سلام خوب بنده این مورد را ویرایش کردم و به انتهای مطلب فرستادم تبلیغات بی زحمت واریز کنید هر چی هست کلیک از سمت کاربرهای سایت انجام شده بعد محدودیت اینترنتی افت شدید بازدید داشتم این قبیل موارد قبل از هر چیزی بررسی کنید و به مدیران سایت ها و وبلاگ ها اعلام کنید تا حق کسی ضایع نشه
۰۰:۵۹
بنده منتظر هستم واریز انجام بشه
۰۰:۵۹
از این پاسخ راضی بودید؟
با سلام،
وقتتون به خیر باشه.
وبسایتتون رو بررسی کردیم براتون و ممنونیم از اینکه جایگاهتون رو منتقل کردین،
پرداخت دوره ای شما فعال شدهاست و پس از مدتی مجدد کیفیت سایت شما رو بررسی میکنیم و اگر کیفیت کلیک های شما مناسب نباشد مجبور به غیرفعال کردن آن هستیم.
با تشکر
خوب اگر حوصله داشتید قسمت بالا رو بخونید
سپس مرحله بعدی وارد شدیم
در مرحله بعدی باز هم شکست خوردم
خوب در قسمت آخر نیز با یک پیام عالی عملآ بعد از چندین ماه فرمودند از برره گم وشی یا ویایم قیمه قیمه ات کنیم؟!
بنده باز امیدوارم بودم رفتم که تیکت را ادامه دهم ناگهان با صحنه وحشتناکی روبه رو شدم
قصه ما به سر رسید
لطفآ نظرات خود را با ما در میان بگذارید با تشکر ...