• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا PTC ها و سایت های کلیکی درآمد مناسی ایجاد می کنند ؟

آیا سایت های پرداخت به ازای کلیک درآمد مناسبی ایجاد میکنند ؟

• بله ( درآمدزا هستند )

Votes: 4 25.0%
  • خیر ( تنها اتلاف وقت است )

Votes: 12 75.0%

• Total voters
    16

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به نظر شما آیا سایت های پرداخت به ازای کلیک، PTC و این گونه موارد می توانند درآمد زایی مناسبی برای کاربران داشته باشند یا خیر ؟ { کسانی که تجربه موفق یا ناموفق دارند با ذکر دلیل در نظرسنجی شرکت کنند }

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان و کسانیکه در سایت های کلیکی فعالیت می کنند خوشحال میشم در نظرسنجی شرکت کنند .
و تجربیات و نظرات خودشون را بیان کنند .

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
با سلام!
چرا که نه!!!! در واقع درآمد با این سایت ها از کلیک نیست بلکه از زیرمجموعه هستش!
اینم وبلاگ من برای کسب درآمد و در صورتی که توش عضو شین استراتژِی های کسب درآمد بیشتر و بهتر رو براتون میفرستم!
ضمناً افراد فعالی که زیر مجموعه من باشن جایزه دریافت می کنن!

البته نگفتم که کار تو این سایت ها و رسیدن به پول کمی صبر می خواد ولی نه مثل صبر ایوب نه!یه 3-4ماه بعد از ثبت نام به درآمد معقولی می رسین!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
با سلام!
چرا که نه!!!! در واقع درآمد با این سایت ها از کلیک نیست بلکه از زیرمجموعه هستش!
اینم وبلاگ من برای کسب درآمد و در صورتی که توش عضو شین استراتژِی های کسب درآمد بیشتر و بهتر رو براتون میفرستم!
ضمناً افراد فعالی که زیر مجموعه من باشن جایزه دریافت می کنن!

البته نگفتم که کار تو این سایت ها و رسیدن به پول کمی صبر می خواد ولی نه مثل صبر ایوب نه!یه 3-4ماه بعد از ثبت نام به درآمد معقولی می رسین!

ببخشید وبلاگ یادم رفت!
onlineclass.vcp.ir

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
بله، از هر راهی می توان کسب درآمد کرد و قطعا با ptc ها هم می توان.
اما چطور می توان از یک سایت ptc تا 4000$ درآمد کسب کرد؟

طی بحث و تبادل نظری که با برخی از دوستان موفق تو این زمینه داشتم و تجربیات خودم مطالبی رو عنوان می کنم،

من ptc کارهایی رو سراغ دارم تو داخل کشور که تا 4000$ تو یک سال درآوردن و خب این درآمد ثابت نیست و قطعا روند افزایشی خواهد داشت.
اما همه ی اونا مستقیم و غیر مستقیم به چند نکته اشاره می کنن:
1.هر گاه مطمئن شدید که نردبانتان را به جای مناسبی تکیه داده اید بالا رفتن از نردبان موفقیت را شروع کنید، { در کار با سایت های ptc در کل جهان فقط می توانید تعداد انگشت شماری سایت پیدا کنید که پیوسته پرداخت داشته اند و بیشتر از 2 سال هم کار کرده اند، پس در ptc فقط رو سایت های مطمئن وقت و انرژِی بگذارید }.
2. تمرکز، پرتو های خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند، { تمرکز رو 2 تا 5 سایت معتبر به صورت تمام وقت }.
3.برنامه ی میان مدت و حتی طولانی مدت، از علل پیشرفت مردم آمریکا مهمترین عامل دید بلند مدتشان می باشد، { یعنی باید برای 6 ماه تا یک سال آینده برنامه ریزی کنید، اگر قرار است به درآمد ثابت برسید پس ارزش صبر کردن و منطقی جلو رفتن را دارد }.
4. تعیین هدف، مهمترین عامل، { تا 6 ماه بعد می خواهید چقدر در بیاورید، باید دقیقا بدانید، مثلا 2000$ یا 4000$ یا بیشتر }
5.در ازای هیچ، هیچ نصیبتان می شود... ناپلئون هیل { برای موفقیت باید هزینه کنید، باید وقت صرف کنید، وبسایت یا وبلاگ بروز داشته باشید، برای آپگرید هزینه کنید، رنت رفرال ها و رفرال های مستقیم تون رو کنترل کنید، رنت های کم کارو تعویض کنید و مستقیم ها رو تشویق به فعالیت کنید}
6.تعهد، چقدر به هدف و خواسته ی خود پایبند هستید، آیا تا رسیدن به هدف بی وقفه تلاش می کنید یا با شنیدن اولین جواب رد و نظر منفی عقب نشینی می کنید؟

بر گرفته از تجربیات شخصی و حتی شکست های قبلی خودم، تجربه ی موفق ptc کارهای داخلی و استراتژی های موفقیتی برایان تریسی و ناپلئون هیل.

تو چند روز گذشته من با یک ptc معتبر شروع به کار کرده ام و از طریق وبلاگم تونستم فقط تو چند روز رفرال های زیادی جذب کنم، برای کسب اطلاعات کامل می تونید به این پست برید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

در نهایت برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت دارم.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با تشکر از کاربران " نواب و رسول " که نظرشون رو به اشتراک گذاشتند .

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من میشه پول درآورد.اما اگه فکر کنیم با اینجور کارا پولدار میشیم خودمونو فریب دادیم.متأسفانه اینقدر تبلیغات دروغین دیدیم که نمیتونیم باور کنیم.بعضی اینقدر به فکر زیر مجموعه گرفتن هستند که اصلا متوجه نیستند دارن چیکار میکنن.
باکس 24
شما میتونید با مشاهده تبلیغات و شارژ موبایل از این سایت امتیاز کسب کنید و از امتیاز برای تبلیغات استفاده کنید.همچنین با فعالیت در انجمن این سایت امتیاز کسب کنید.
با این امتیازها میتونید سایت یا وبلگ خودتونو تبلیغ کنید و یا لینکهای زیر مجموعه گیری سایتهایی که در اونها عضو هستید را به صورت بنر آگهی متنی و آگهی کلیکی تبلیغ کنید.

تئو باکس
وضعیت توباکس تا تاریخ پنجشنبه - 21 دی 1391:
کل کاربران: 82593 نفر

تعداد کاربران آنلاین:82

مجموع پرداختی به اعضاء: 1,309,621,618 ریال

دیگر فرصت را از دست ندهید و به جمع ما بپیوندید:

این سایت همچنین دارای تولبار اختصاصی میباشد شبیه نئوباکس و شما همیشه میتوانید وضعیت خود را در آن بررسی کنید

Last edited:
بالا