• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون ۶ یا ۶ پلاس؟ مساله این است...

اگر قصد خرید داشته باشید کدام یک را انتخاب می‌کنید؟

• آیفون ۶

• آیفون ۶ پلاس

Results are only viewable after voting.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
سلام، به زودی قصد خرید آیفون دارم... خوشحال میشم با دلیل نظرتون رو بهم بگین!
ضمناً در صورت آگاهی، نکات مهمی که باید هنگام خرید این دو گوشی بهشون توجه کرد رو بفرمایید.

با تشکر

2014-09-09_22-38-02.jpg

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
آیفون 6 پلاس بسیار عالی هست
دلیل : آیفون 6 باطریه 1800 و باطریه 6 پلاس 2900 و با صفحه 5.5 اینچ هم شارژ خوب نگه میداره با اینکه 2 هسته ای هست و عالی جواب میده
اما آیفون 6 شک نکنید دوام باطریش کمتر از 6 پلاس هست

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آپ دوباره...

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
آيفون ٦ پلاس صفحه بزرگترى داره ولى نسبت به lg g3 يا g4 خوشدست نيست بهتره از نزديك چك كنيد ببينيد با اندازش راحت هستين
صفحه بزرگتر بالطبع بهتر از كوچكتر هست ولى خوشدستى رو خودتون بايد از نزديك امتحان كنيد
در ضمن دنبال حافظه داخلى ١٦ اصلا نريد كه بدرد نخور هست چون حدود ١٢ گيگ در دسترس داره كه بيفايده هست
در تست ضربه اى كه تو يو تيوب هست ٦ از پلاس دوامش بيشتره

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آيفون ٦ پلاس صفحه بزرگترى داره ولى نسبت به lg g3 يا g4 خوشدست نيست بهتره از نزديك چك كنيد ببينيد با اندازش راحت هستين
صفحه بزرگتر بالطبع بهتر از كوچكتر هست ولى خوشدستى رو خودتون بايد از نزديك امتحان كنيد
در ضمن دنبال حافظه داخلى ١٦ اصلا نريد كه بدرد نخور هست چون حدود ١٢ گيگ در دسترس داره كه بيفايده هست
در تست ضربه اى كه تو يو تيوب هست ٦ از پلاس دوامش بيشتره
ممنون از راهنماییتون، انتخابم بین ۶ و ۶ پلاس ۶۴ گیگ هست...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@AslanSalarkia اصلان خان شما نظری نداری؟
اگه کسی رو می‌شناسی تگ کن لطفاً...
من هم با دوستان موافقم درباره 6 پلاس.
اما دلائل...
باطری پلاس فوق العاده خوب هست و حتی برای یوزرهایی با سنگین ترین استفاده ها یک روز کامل رو جواب میده.
این رو هم بعد از گوشی بازی های زیااد بهش رسیدم که هیچ چیز تو گوشی از باطری مهم تر نیست!
درباره صفحه مسلماً وب گردی، فیلم دیدن، بازی کردن تو صفحه فوق العاده پلاس لذت بخش تره.
فرق های اساسیشون اینهان،
یه نکته دیگه اینکه پلاس بین مردم خیلی تو دست کمتره به نسبت 6، این اگه برات مهمه گوشیت همه جا دست همه نباشه مهمه :D
تنها مورد سایزه، اون هم اگه فبلت داشتی و کار کردی که راحت کنار میای، اگه هم نداشتی یه مدت کار کنی باز کنار میای و نمیتونی با سایز کوچیکتر کار کنی :p

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
تنها مورد سایزه، اون هم اگه فبلت داشتی و کار کردی که راحت کنار میای، اگه هم نداشتی یه مدت کار کنی باز کنار میای و نمیتونی با سایز کوچیکتر کار کنی :p
شنیدم میگن پلاس سنگین و بد دسته، واقعاً اینطوره؟

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
بله نسبت به آیفون 6 خیلی سنگینه( 172g) و به خوش دستی آیفون6 نیست اگه سایز بزرگ 6Plus اذیتتون نمی کنه بهترین انتخابه در ضمن موقع فروش به راحتی آیفون 6 فروش نمیره ..!
من خودم داشتم با سایزش نتونستم کنار بیام دادمش به برادرم .

nasirima

Registered User
لایک‌ها
29
پلاس نگیر به زور تو جیب جا میشه

Konkur

Registered User
لایک‌ها
54
من خودم پلاس داشتم دادم داداشم دوباره میخوام 5 بگیرم (عادت به 4 اینچی دارم):D
از لحاظ باطری که خیلی از 6 و 5s بهتره
خوش دست بودن یا نبودنش به خودتون مربوطِ،من که داشتم برام عادی بود
ولی فقط تو جیب یه خورده اذیت میکنه،مجبورید بیشتر مواقع دستتون باشه
ولی لذت فیلم دیدن،وب گردی،و فیلمبرداریش چندین برابر 6 هست،مجددا میگم اگر بخوای باهاش وب گردی کنی
1 روز کامل رو میتونی باهاش سر کنی
شما که داری پول میدی پس بهتره پلاس بگیری،بخوص رنگ gray

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه با سایز 6 پلاس مشکلی نداری بگیر، من یه بار پلاس گرفتم دستم زیادی به نظرم بزرگ بود برای همین رفتم سراغ 6 و راضیم

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
ممنون از نظرات دوستان، دیروز یه 6 64G Space Gray گرفتم. :general601:

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
هر2 خوب هستند
بهترین رنگش هم سیلور یا همون نقره ای هست که بد گیر میاد
گلد و گری هم خز شده دست هرکی ببینی هست

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
البته نوع استفاده وجای استفاده خیلی مهمه
خودم ازآیفون4تا6رو دارم ولی بعنوان گوشی اصلان6خوش دست نیست وبرای وبگردی برای مدت زمان کوتاه همون4هم جواب میده
درکل بنظرم استفاده شخص خیلی مهمتره تامسائل دیگه من خودم به شخصه اعتقاددارم که مخصوصا برای وبگردی وآفیس وحسابداری و بازی نباید ازگوشی انتظارزیادی داشت بنظرم گوشی روبایددرحدی این کارهارو ازش انتظارداشت که دسترسی به لپ تاپ یادسکتاپ یا دستگاه گیم نداریم مثلا درفواصلی که درمنزل یامحل کارنیستیم باید توقع کارایی ازتلفن همراه راداشت وگرنه سایزصفحه وباتری وعملکردسخت افزاری گوشی پاسخگوی این نیازهانیست مخصوصا بابهایی که داریم درازاش پرداخت میکنیم
خودم هم هیچوقت تاالان که نتونستم حتی برای وبگردی ساده باگوشی کناربیام اونم برای استفاده طولانی(البته طولانی من یعنی نیم ساعت!)چشمم فوری درد میگیره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.. آیفون 6 رو راحت با یک دست میشه باهاش کار کرد و SMS تایپ کرد و وبگردی کرد. یعنی وقتی با یک دست بگیرید راحت انگشت شصتتون به تمام صفحه می رسه و از این بابت مشکلی ندارید. اما Iphone 6 Plus این مشل رو داره و واسه کار کردن اکثر اوقات مجبورید که دودستی کار کنید. در عوض Iphone 6 Plus صفحه بزرگتر و خواناتر داره و طبیعتا وبگردی توش راحت تره:
iphone-6-6-plus-review-sg-3-600x337.jpg

پس اینکه کدام بهتره برمیگرده به اولویتهای شما. هر کدام مزایا و معایب مخصوص خودشو داره.

بالا