• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 4s بخرم یا نه؟؟

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان.مدتیه تو فکرخرید آیفون هستم.....نطرتون چیه؟:blink::D

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
اگر میخوای احساسی تصمیم بگیری بخر :D :lol:
وگرنه یه گوشیه اندروید دار یا ویندوز دار خوب بخر :happy:

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
خب چرا؟؟ آیفون بد هست؟:D

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
صبر کن 5 بیاد...
وقتی 5 اومد ... باز صبر کن 6 بیاد :دی

reza.1985

Registered User
لایک‌ها
1
داداش بخر خیالتم راحت که ضرر نمیکنی

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
خب راستش من این دردسر هاش رو کامل میدونم چون دوستانم اکثرا آیفون دارن اما...الان یکیشون از آیتونز ناراضیه و یکی....نمیدونم...و صراحتا میگم تنها دلیلی که میخواستم آیفون بخرم
این بود که یکی از اعضای فامیلم باۀیفونش همچین پزی میداد که آدم فکر میکرد ......بگذریم...والا چی بگم این واسه شخص خودم پول کمی نیست:D

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگه با اینترنت کار میکنی یا بازی با گوشی رو دوست داری اصلا شک نکن و بگیر چون خودم htc دارم و کسایی هم که حتی htc sensation رو هم امتحان کردم اصلا به گرد آیفون هم نمیرسن . اصلا هنگ و توقف توش معنا نداره

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
اگه با اینترنت کار میکنی یا بازی با گوشی رو دوست داری اصلا شک نکن و بگیر چون خودم htc دارم و کسایی هم که حتی htc sensation رو هم امتحان کردم اصلا به گرد آیفون هم نمیرسن . اصلا هنگ و توقف توش معنا نداره
من با سنسیشن هم کار کردم حرف نداره....اگه آیفون بهتر از اونه که 100درصد میخرم

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
اینایی که می گن ملت می رن بنز می خرن که پز بدن صرفا آدمایی هستن که پشت بنز ننشستن باهاش پارک نکردن . باهاش مسافرت ترفتن .
به نظر من اگه پولشو داری بخر . اگه جزو مرفهین بی درد هستی که بی درنگ برو بخر بی معنیه نخری . من خودم جزو قشر فقیر ام و آیفون 4اس ! دارم . و واقعا خریدش برام سخت بود
آیفون واقعا زیباست . قویه و اپلیکیشن هایی داره که ممکنه بی نهایت حرفه ای و کاربردی یا از جهت دیگه خیلی ساده و فان باشه . به خصوص اگه جیلبریک نکنی و گیفت کارت آیتونز بخری یه سری لذایذ خاص خودش رو داره

اینهمه آدم اپل رو دوست دارن و می خرن به خاطر اینه که دسترسی به علایق شما رو ساده و دلچسب تر کرده علایق شما ممکنه موزیک و رادیو و سوشیال نتورک و اخبار و وبگردی و .... باشه با آیفون دسترسی به علایقت راحت تر و یکم دلچسب تر نسبت به بقیه گوشی هاست حالا باید ببینی برای یکم دلچسب تر و راحت تر بودن حاضری پول بیشتری بدی یا نه . کما اینکه یه سری چیزا انحصارا آیفون در اختیار شما قرار می ده که گوشیای دیگه نمی دن

یه سری از امکانات اصلیش هم که در ایران قابل استفاده نیست .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم مثل شما نمیدونم چجوریه هر کی یه چیزی میگه خیلیا تعریف میکنن ازش بعضی ها که با آندرویید کار کردن و بعد آیفون گرفتن دوباره میفروشنش و میگن آندرویید بهتره. کلا چیز عجیبیه این آیفون:wacko:

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
من سنسیشن داشتم الان 4 1اس دارم فرقش خیلییییه...
حتما بخر من گوشی های رده بالا رو اکثرا یا داشتم یا باهاشون کارکردم آخریشم این واین اییسک :دی همون سنسیشن خودم بود با رنگ و لعاب بیشتر..هیچی آیفون نمیشه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینایی که می گن ملت می رن بنز می خرن که پز بدن صرفا آدمایی هستن که پشت بنز ننشستن باهاش پارک نکردن . باهاش مسافرت ترفتن .
به نظر من اگه پولشو داری بخر . اگه جزو مرفهین بی درد هستی که بی درنگ برو بخر بی معنیه نخری . من خودم جزو قشر فقیر ام و آیفون 4اس ! دارم . و واقعا خریدش برام سخت بود
آیفون واقعا زیباست . قویه و اپلیکیشن هایی داره که ممکنه بی نهایت حرفه ای و کاربردی یا از جهت دیگه خیلی ساده و فان باشه . به خصوص اگه جیلبریک نکنی و گیفت کارت آیتونز بخری یه سری لذایذ خاص خودش رو داره

اینهمه آدم اپل رو دوست دارن و می خرن به خاطر اینه که دسترسی به علایق شما رو ساده و دلچسب تر کرده علایق شما ممکنه موزیک و رادیو و سوشیال نتورک و اخبار و وبگردی و .... باشه با آیفون دسترسی به علایقت راحت تر و یکم دلچسب تر نسبت به بقیه گوشی هاست حالا باید ببینی برای یکم دلچسب تر و راحت تر بودن حاضری پول بیشتری بدی یا نه . کما اینکه یه سری چیزا انحصارا آیفون در اختیار شما قرار می ده که گوشیای دیگه نمی دن

یه سری از امکانات اصلیش هم که در ایران قابل استفاده نیست .

مثلا؟؟

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
من جزء مرفهین بی درد نیستم ولی آیفون میگیرم:D

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
من سنسیشن داشتم الان 4 1اس دارم فرقش خیلییییه...
حتما بخر من گوشی های رده بالا رو اکثرا یا داشتم یا باهاشون کارکردم آخریشم این واین اییسک :دی همون سنسیشن خودم بود با رنگ و لعاب بیشتر..هیچی آیفون نمیشه.

من با آیفون زیاد آشنایی ندارم...ولی سنسیشن داشتمو...الان احساس شدید نیاز به آیفون دارم:D

guitarist_girl

Registered User
لایک‌ها
22
منم مثل شما نمیدونم چجوریه هر کی یه چیزی میگه خیلیا تعریف میکنن ازش بعضی ها که با آندرویید کار کردن و بعد آیفون گرفتن دوباره میفروشنش و میگن آندرویید بهتره. کلا چیز عجیبیه این آیفون:wacko:

من دوستم سنسیشن داشت دزدیدن ازش:)D) رفت آیفون خرید الآن نمیدونم چرا ناراحته یه کم:D
شاید واسه دزدیدن سنسیشن بوده....:rolleyes:

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
چیزی که خیلی هوس انگیزه و توی ایران کاربرد نداره اینه که مثلا بری شیراز و مثلا اولین بارت باشه بعد بشه از سیری بپرسی یه فالوده فروش خوب این اطراف کجا هست ؟! یا مثلا پمپ بنزین این دورو ورا کجاست ؟

لامصب سیری یه دنیاییه برا خودش ولی خدایی خیلی از کمکایی که سیری ارایه می ده رو توی ایران هم می شه استفاده کرد .

بالا