• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 5 باعث شرمساری گلکسی اس 3 خواهد شد...

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
[h=3]رئیس هیئت مدیره فاکس کان: آیفون 5 باعث شرمساری گلکسی اس 3 خواهد شد[/h]شرکت Foxconn که یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان محصولات شرکت اپل محسوب می‌شود، به تازگی همکاری مشترکی را با شرکت Sharp آغاز کرده است که احتمالاً نقش موثری در سرنوشت هر دو شرکت خواهد داشت. اما رئیس هیئت مدیره این شرکت آقای Terry Gou در کنفرانس سالانه با سهامداران، سخنان جالب و بحث برانگیزی در مورد آیفون بعدی شرکت اپل و رقابت با سامسونگ بیان کرده است.
در این کنفرانس آقای Terry Gou شرکت سامسونگ را به افشای اسرار رقبای خود متهم کرده و هدف زندگی خود را شکست این شرکت کره ای معرفی کرده است. این اتهام آقای Gou به سال 2010 باز می‌گردد که کمیسیون اتحادیه اروپا چهار شرکت تایوانی را در مورد تبانی بر سر تثبیت قیمت پنل های تخت مورد بازجویی قرار داد و در آن زمان شرکت سامسونگ با افشای اسرار این چهار شرکت، خود را از این بازجویی‌ها نجات داد.
faxconn-against-samsung%20(2).jpg
تصویر رئیس هیئت مدیره شرکت Foxconn
او معتقد است که همکاری شرکت‌های Foxconn و Sharp در زمینه تولید پنل، در آینده قدرت رقابتی این شرکت را افزایش داده و منجر به شکست سامسونگ طی سه تا پنج سال آینده خواهد شد. البته در کنار این موضوع، آقای Gou که از همکاری بین دو شرکت خوشحال است، عنوان نموده که شرکت‌های ژاپنی برخلاف شرکت‌های کره ای از پشت به شما آسیبی نخواهند رساند.
رئیس هیئت مدیره بزرگ‌ترین شریک اپل، از کاربران و کسانی که قصد خرید اسمارت فون دارند خواسته تا هم اکنون به خرید Samsung Galaxy S III -- بهترین اسمارت فون اندرویدی عرضه شده از سوی سامسونگ -- اقدام نکنند، چرا که معتقد است آیفون نسل بعدی باعث شرمندگی Samsung Galaxy S III خواهد شد.
faxconn-against-samsung%20(1).jpg
نمای داخلی از یکی از خطوط تولید شرکت Foxconn
البته چنین سخنانی از رئیس هیئت مدیره شرکتی که سود سرشاری از تولید محصولات اپل بدست می‌آورد و از رفتار گذشته سامسونگ نیز ناراحت است، بعید نیست اما این موضع که آیفون نسل بعدی بتواند Samsung Galaxy S III را شکست دهد نیز موضوعی دور از ذهن به نظر نمی رسد.

منبع : Focus Taiwan

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
فیلم منتشر شده از ایفون 5 رو دیدی؟
کف بر شدم به خدا
قابل وصف نیست پروژکتور داره صفحه کلیدی داره که مثل نور میاد بیرون اصن تووووپ
چی این گلسی3 :دی البته خودم همونو هم ندارمااااا

doctorehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کف بر شدم به خدا

یعنی اینو که گفتی، به تمام این شونزده سال فعالیتم توی پی تی شک کردم... :دی

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
[h=1]مدير عامل Foxconn: آيفون5 از گلکسي اس3 بهتر خواهد بود![/h]در يک کنفرانس خبري که با حضور سهامداران برگزار شد، Terry Gou مدير عامل کمپاني Foxconn اعلام کرد که اين کمپاني قصد دارد در يک برنامه پنج ساله، از سامسونگ در تمام زمينه هاي الکترونيکي پيشي بگيرد.
در يک کنفرانس خبري که با حضور سهامداران برگزار شد، Terry Gou مدير عامل کمپاني Foxconn اعلام کرد که اين کمپاني قصد دارد در يک برنامه پنج ساله، از سامسونگ در تمام زمينه هاي الکترونيکي پيشي بگيرد.

Terry Gou گفت که با خريد بخشي از سهام کمپاني Sharp قصد دارد با توليد LCDهاي با کيفيت، از سامسونگ سبقت بگيرد. همچنين اعلام کرد که اين کمپاني با دردست داشتن تکنولوژي ژاپني IGZO که در ساخت صفحه نمايش iPad 3 استفاده شده بود، از سامسونگ سال‌ها جلوتر است.

Terry Gou ظاهرا قصد شروع يک نبرد با سامسونگ را داشت بطوريکه گفت: "ما براي ژاپني‌ها (Sharp) احترام ويژه اي قائليم، آن‌ها بر خلاف کره اي ها، از پشت به شما خنجر نمي‌زنند!"

پس از انعقاد قرارداد با Sharp، کمپاني Foxconn در نظر دارد که يک کارخانه توليد تلويزيون براي خود ايجاد کرده و گفته شده است که اين کارخانه بر روي مدل‌هاي آينده Apple TV کار خواهد کرد.

ولي نقطه اوج صحبت‌هاي آقاي Gou زماني بود که گفت: "مردم بايد منتظر iPhone 5 باشند. اين گوشي باعث خواهد شد که صاحبان گلکسي اس3، از گوشي خود خجالت بکشند!"

منبع: Phone Arena
يعني مگه چي ميتونه باشه اين آيفون 5 كه بايد اس 3 ها خجالت بكشن!!!:blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من که 100 درصد S3 ها خجالت نخواهند کشید....والا با این ios 6 که ما دیدیم چیز خاصی به ios که اضافه نشد....فقط میمونه طراحی ظاهری ایفون جدید و یکسری مشخصات مثل اندازه صفحه و این چیزها که اونم هرچی هرچی عالی باشه بازم باعث شرمساری s3 نمیشه....ولی کلا s3 نخرید فعلا و صبر کنید برای ایفون 5 خیلی بهتره...البته اگر دنبال ios هستید ولی اگر کلا تو دنیای اندروید زندگی میکنید خرید s3 بهترین کار برای امسال هست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بعد از استیو به نظرم اپل پیشرفت خاصی نداشته و شاید نداشته باشه. استیو نقش کلیدی داشت.

آقا کریم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بعد از استیو به نظرم اپل پیشرفت خاصی نداشته و شاید نداشته باشه. استیو نقش کلیدی داشت.

این فردی که میگی در نقش سخن گویه شرکت بازی می کرد , و اصلا ربطی به ساخت محصولات نداشته, یعنی دیگه مخش نمی کشیده , تو طراحی کامپیوتر های مکینتاش این آدم فعال بوده, محصولات پیچیده یعدی توسط افراد نخبه و جوان که شرکت استخدام کرده بوده طراحی و تولید می شده!

مثل اینه که الان بگی بیل گیتس ویندوز 8 رو برنامه نویسی کرده :lol:

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
خدارو شکر اینطور که میگی اگه باشه خوبه، من فکر میکردم بعد از استیو ایفون شکست میخوره

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
کف بر شدم به خدا

جدیداگزارش اقلیت ندیدی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این فردی که میگی در نقش سخن گویه شرکت بازی می کرد , و اصلا ربطی به ساخت محصولات نداشته, یعنی دیگه مخش نمی کشیده , تو طراحی کامپیوتر های مکینتاش این آدم فعال بوده, محصولات پیچیده یعدی توسط افراد نخبه و جوان که شرکت استخدام کرده بوده طراحی و تولید می شده!

مثل اینه که الان بگی بیل گیتس ویندوز 8 رو برنامه نویسی کرده :lol:

هیچ وقت از نقش مدیر یه شرکت غافل نشو. مدیر چه مستقیم چه غیرمستقیم باعث پیشرفت شرکتش میشه. مسلما تاثیر منفی داشته و خواهد داشت.
هنوز هم کلیپ هایی هست ازش که توی جلسه همه از جابز راهنمایی میخوان برای آینده و محصولات بعدی، ایده باید درست و حسابی باشه وگرنه ساختش که کاری نداره.

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
هیچ وقت از نقش مدیر یه شرکت غافل نشو. مدیر چه مستقیم چه غیرمستقیم باعث پیشرفت شرکتش میشه. مسلما تاثیر منفی داشته و خواهد داشت.
هنوز هم کلیپ هایی هست ازش که توی جلسه همه از جابز راهنمایی میخوان برای آینده و محصولات بعدی، ایده باید درست و حسابی باشه وگرنه ساختش که کاری نداره.

تاييد ميشه+++++++++++

Mobidic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جدیداگزارش اقلیت ندیدی؟

من دیدم ؛ همش تخیلی هستش و هیچ کدومش واقعیت نداره ...!! این چیزارو باور نکنید !!
هروقت معرفی شد و اومد و تآییدش کردن ، اونوقت .
تا اون زمان هم چیزی دیگه نمونده ( فکر کنم حدوده یک ماهِ دیگه ) !!

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
من دیدم ؛ همش تخیلی هستش و هیچ کدومش واقعیت نداره ...!! این چیزارو باور نکنید !!
هروقت معرفی شد و اومد و تآییدش کردن ، اونوقت .
تا اون زمان هم چیزی دیگه نمونده ( فکر کنم حدوده یک ماهِ دیگه ) !!

تایید میشه تخیلی هست..

saadebady

Registered User
لایک‌ها
4
والا اینقدر از این کلیپ ها دیدیم دیگه باورمون نمیشه.منبع دقیقی واسه فهمیدن امکاناتش نیست.همش گفته ها و شنیده هاست

بالا