• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 5s صفحه آبی شد بعد هم سوخت !!!

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
سلام دوستان

متاسفانه ۲۵ روز پیش بنده هم مفتخر شدم که با BSOD یا Blue screen of death برخورد فیس تو فیس داشته باشم و بعد از ۲۵ روز سعی و تلاش بلاخره BSOD عزیز موفق شد ۳ روز پیش آیفون بنده رو از پا در بیاره
sm4.gif

من خودم اطلاعات کامل رو درباره BSOD دارم همه کار هم کردم و چند جا هم نشون دادم ولی CPU گوشی معیوب شده و اصلا روشن نمیشه و دار فانی رو وداع گفته !
pf.gif

این مشکل وقتی واسم پیش اومد که صفحه گوشی رو دادم واسم عوض کردن (همین ۲۵ روز پیش) و بعدش صفحه آبی میشد و گوشی هی reSpring میکرد و بعد چند بار reSpring کردن یا درست میشد یا اینکه مجبور میشدم هی دکمه هوم و پاور رو نگه دارم و چندین دیقه جون بکنم (!) تا درست شه.
pf.gif

خود Apple Store های رسمی آیفون 5s هایی که این مشکل واسشون پیش میاد رو میگیرن و یه دونه نو تحویل میدن اما متاسفانه تو ایران Apple Store رسمی وجود نداره و این گونه گوشی ها هم رسما غیر قابل استفاده/فروش/تعویض/تعمیر میشن.

بنده تا اواخر شهریور عازم کانادا میشم که واسم دیره و این تاپیک رو بخاطر این باز کردم که دوستانی که اطلاع دارند کمک کنن و بگن که آیا تو ایران کسی/جایی این مشکل رو تعمیر میکنه؟ یا اینکه کسی/جایی هست که گوشی رو بگیره و به یه نمایندگی Apple Store تو خارج بده و یه نو تحویل بگیره و بیاره و در ازای این کار مبلغی رو دریافت کنه؟؟؟

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
کسی/جایی هست که گوشی رو بگیره و به یه نمایندگی Apple Store تو خارج بده و یه نو تحویل بگیره و بیاره و در ازای این کار مبلغی رو دریافت کنه؟؟؟
تو تهران خ جمهوری زیاد هستن که ی 400 500 تومنی میگیرن گوشی رو میفرست اپل استور دوبی ی آک برات میارن و تحویل میدن
اما خوب این گوشی باز شده و فکر نمیکنم اپل استور بپذیره این رو

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خوشبحالت که به دیدارش نائل گشتی:D
ما که از این سعادت ها نداشتیم دعا کن ما هم برسیم:general304:
دوست بالایی درست گفتن چون باز شده ممکنه که قبول نشه .
به هر حال من توصیه می کنم شماره اپل استور ترکیه یا دوبی یا ارمنستان یا هر جای دیگه ای رو بردار و باهاشون تماس بگیر و مشکل رو مطرح کن.اگر قبول کردن کافیه با پست DHL دستگاه رو با ملحقاتش بفرست تا برات تعویض کنند و بفرستن که البته هزینه اش رو این طرف میدی.
من خودم کسی رو بحرین دارم برای این کار اگر خواستی من صحبت می کنم ببینم می تونه انجام بده.

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
تو تهران خ جمهوری زیاد هستن که ی 400 500 تومنی میگیرن گوشی رو میفرست اپل استور دوبی ی آک برات میارن و تحویل میدن

داداش آدرس يا شماره اي نداري ازشون؟؟؟

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
خوشبحالت که به دیدارش نائل گشتی:D
ما که از این سعادت ها نداشتیم دعا کن ما هم برسیم:general304:
دوست بالایی درست گفتن چون باز شده ممکنه که قبول نشه .
به هر حال من توصیه می کنم شماره اپل استور ترکیه یا دوبی یا ارمنستان یا هر جای دیگه ای رو بردار و باهاشون تماس بگیر و مشکل رو مطرح کن.اگر قبول کردن کافیه با پست DHL دستگاه رو با ملحقاتش بفرست تا برات تعویض کنند و بفرستن که البته هزینه اش رو این طرف میدی.
من خودم کسی رو بحرین دارم برای این کار اگر خواستی من صحبت می کنم ببینم می تونه انجام بده.

مخلصم داداش ايشالا شما هم نائل خواهي گشت :D
من ٣-٤ روز پيش با يكي از ايجنتاي اپل چت كردم و گفتم كه گوشي باز شده و صفحش عوض شده. اونم گفت كه اشكالي نداره و شما گوشي رو كه تحويل بديد كارشناس maintenance بررسي ميكنه اگه مشكل از اپل باشه گوشي رو عوض ميكنن.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مخلصم داداش ايشالا شما هم نائل خواهي گشت :D
من ٣-٤ روز پيش با يكي از ايجنتاي اپل چت كردم و گفتم كه گوشي باز شده و صفحش عوض شده. اونم گفت كه اشكالي نداره و شما گوشي رو كه تحويل بديد كارشناس maintenance بررسي ميكنه اگه مشكل از اپل باشه گوشي رو عوض ميكنن.
خدا از دهنت بشنوه:general304:
البته فکر کنم برای ما فقرا که پایین داریم کمتر اتفاق بیفته:(
به هر حال بنظرم dhl بهترین و کم خرج ترین گزینه است.

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
کجا همچین جای هست اگه کسی رو میشناسین که چنین کاری میکنه میشه به من معرفیش کنید ازتون ممنون میشم
پخ کن

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان من هم يه ايفون دارم كه بايد بره اپل استور براي تعويض يا تعمير
كسي هست مسافر واسه اونطرف آب داشته باشه؟
يا اينكه شخصي يا شركتي ميشناسيد كه همچين خدماتي بده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

1amini1

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان اگه خواستید گوشیتون رو بفرستید گارانتی به شرط باز نشده بودن گوشی توسط تعمیرکاران محترم
پیام بدید

بالا