• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیپد بخرم یا تبلت آندرویدی؟(بدون تعصب)

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان ازتون خواهش میکنم بفرنایید تبلت ios خوبه یا اندرویدی؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
به نظرم بستگی به خودتون داره
اگه دنبال نرم افزاری های مختلف هستید و انوااع بازی ها جنگولک بازی واز این حرفا اندروید
اگر نه مثلا حالت کارمند هستید ! حالت رسمی دارید و فقط میخواید نت برید و یه کلاسی بزارید و چهارتا نرم افزار معمولی نصب کنید و اینا ایپید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ipad...ipad....فقط ipad

اگر میخواید واقعا راحت باشید و همش درگیر داستان های مختلف از تعویض رام گرفته تا دربه در دنبال بازی های سازگار با پردازنده تبلت اندرویدی تون نباشید ایپد بخرید.

ضمن اینکه واقعا برنامه های ios انقدر روی تبلت روان و شیک و اتوکشیده هستن که عمرا برنامه های اندروید باشن.

شک نکنید./

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
به نظرم بستگی به خودتون داره
اگه دنبال نرم افزاری های مختلف هستید و انوااع بازی ها جنگولک بازی واز این حرفا اندروید
اگر نه مثلا حالت کارمند هستید ! حالت رسمی دارید و فقط میخواید نت برید و یه کلاسی بزارید و چهارتا نرم افزار معمولی نصب کنید و اینا ایپید

شدیدا مخالفم با قسمت اول حرف هاتون آیپد خودش اینقدر بازی و نرم افزار داره که بی نیاز بی نیازتون میکنه

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز پولت رو دور نریز . چیزی بخر که ارزشه پولی رو که میدی داشته باشه.

نگاه به کلاسش نکن. ببین از تبلت چه انتظاری داری و واقعا برای چی میخوای تبلت بگیری ؟

به نظر من آیپد ارزشه پولی رو که میدی نداره و خدایی نکرده اگه مشکلی پیش بیاد کلی پول از جیبت رفته .. یه چیز منطقی بخر که دو روز دیگه پشیمون نشی ..

درسته کلاس داره (البته به قول بقیه . من قبول ندارم) ولی میتونی با چیزای دیگه کلاس بزاری نه با یه دستگاه پر هزینه ...

موفق باشی در انتخابت.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
داداش من خودم تبلت اندرویدی دارم و شکر خدا خیلی هم ازش راضیم ولی دروغ چرا، اگه پول فراوان داشتم iPad رو ترجیح میدادم. به طور کلی سیستم عاملش رو ترجیح میدم ولی خوب محدودیت های خاصی هم داره محصولات اپل.

Last edited:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
اگر روزی میلیاردر بشم عمرا برم سمت محصولات اپل. فقط پول اسمش رو میخوره!!!!
ماشاالله ایرانی ها هم که فقط به فکر کلاس گذاشتنن. یارو بدون اینکه بدون اصن تبلت چیه میره فقط برای کلاس گذاشتن iPad میگیره.
دوست عزیز اندروید بهترین گزینس.

Sent from my WT19i

saied2009

Registered User
لایک‌ها
14
بستگی به راحتی خودتون داره ولی بنده انرروید رو ترجیح میدم

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Last edited:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
من خودم تا حالا از محصولات اپل استفاده نکردم و فقط اندرویید داشتم . ولی به نظرم ایپد خیلی بهتره و نصب بازی و ... روش خیلی راحت صورت میگیره و فقط با یه فایل میتونی نصب کنی نه مثل اندرویید که نصب بازی روش 50 50 باشه :|

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
با توجه به تاریخ استارت تاپیک ممکنه دیگه خرتون از پل گذشته باشه. ولی چند نکته رو میشه یاد آور شد راجع به بحثی که شده

iOS: مزایاش اینه که سرعت و ظرافت و زیبایی و خصوصیات مدرن یک تبلت خوشکل و بغل کردنی رو داره. اگه برنامه های دوست داشتنی تو پیدا کنی و نصب کنی خیلی ازش لذت میبری. توی کیفیت بازی ها و برنامه ها کمی بهتر از اندرویده. کمتر هنگ میکنه و عمر باطری محصولاتش خیلی بالا هستند
بدیش هم اینه که روی یک سری چیزهای معمولی محدودیت داره (که بعضی ها رو عصبی میکنه) مثل بلوتوث و اتصاد هارد یا یو اس بی. مدل سیم کارت خورش هم فقط واسه اینترنته. به همین دلیل باید jailbreak بشه و دردسر های خودش (که از اندروید هم بیشتره!)

Android: مزایاش اینه که در تنوع بسیار زیادی پیدا میشه و معمولا با بودجه خیلی کمتر قابل تهیه هست. برنامه ها و بازی های رایگان زیادی داره و پولیهاش هم به راحتی کرک شده گیر میاد. با سخت افزار پایین هم کارایی خوبی دارن. میتونی تبلت رو روت کنی و استفاه های بسیار حرفه ای تر هم کنی ازش (شخصا روی فایلهای شبکه ایش کار کردم جذابه!! ). در اجرای فایلهای مدیا به iOS کمی برتری داره.
بدیش هم اینه که در کیفیت تصویر و ساخت و عمر باطری باید هنگام خرید دقت زیادی کنی چون مارکهای ممختلفی عرضه میکنند و هیچکدوم هم به کیفیت اپل تولید نمی کنند

واسه فیلم و بازی و در کل برای مثال اگر کیفیت تبلت اپل 600 دلاری رو با سامسونگ 350 دلاری مقایسه کنید شاید از صد اپل 90 بگیره و سامسونگ 85
برای کمی کیفیت بیشتر در محصولات اپل پول خیلی بیشتری پرداخت میکنید :wacko:

درکل نحوه کاربری شما مهمه. واسه وبگردی و فیلم و موزیک و مکانیابیو ور رفتن به تبلت میشه گفت اندرویدی ها منعطف تر هستن. واسه کارای رسمی تر اپل مناسب تره
بنده اندرویدی ها رو ترجیح میدم و اگر میلیاردر هم باشم همیشه ویندوز و اندروید رو به آی او اس ترجیه میدم. چون معتقدم اپل با یک سری محدودیت الکی همیشه به شعور کاربرانش توهین میکنه:evil2:

پاینده باشید:)

gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
1100 بگیر دادا خعلی خوبه

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
درسته کلاس داره (البته به قول بقیه . من قبول ندارم) ولی میتونی با چیزای دیگه کلاس بزاری نه با یه دستگاه پر هزینه ...

موفق باشی در انتخابت.

یه جوری میگین محصول پر هزینه آدم فکر می کنه تبلت های اندرویدی رایگان هست!!!

الان new ipad 16GB 3g قیمتش حدود ۲۱۵۰ هست و تبلت اندرویدی همرده اون Samsung Galaxy Note 10.1 16GB قیمتش حدود ۲۴۰۰ هست! ( تازه آیپد ۴ ۱۶ گیگ 4g که بسیار جدیدتره ۲۵۰۰ هست که تفاوت قیمتی ۱۰۰ تومن داره فقط!)

در کل iOS از نظر راحتی کار و راحتی در نصب برنامه ها و تنوع اپلیکیشن ها بسیار بهتر و راحتر از اندروید است. مثلا نصب بازی HD تو اندروید داستان داره!! یکم کم حوصله باشید کلا بیخیال نصبش میشید!

همچنین تو زمینه آپدیت هم آیپد خیلی وضعیت بهتری داره و آیدیت های سیستم عامل خیلی سریعتر انجام میشه.

از نظر سرعت اجرا و نداشتن لگ هم آیپد بدون کوچکترین کندی و لگ هست که تو اندروید اگه شما قویترین تب رو هم بگیرین کندی و لگ رو مشاهده خواهید کرد.

واسه فیلم و بازی و در کل برای مثال اگر کیفیت تبلت اپل 600 دلاری رو با سامسونگ 350 دلاری مقایسه کنید شاید از صد اپل 90 بگیره و سامسونگ 85
برای کمی کیفیت بیشتر در محصولات اپل پول خیلی بیشتری پرداخت میکنید :wacko:
پاینده باشید:)

این حرف ۱۰۰٪ حرفه اشتباهی هست! مثال واقعی بزنید لطفا. آیپد ۴ ۱۶ گیگ 4g قیمتش ۶۲۰ دلار هست. حالا شما یه تبلت سامسونگ همرده با قیمت ۳۵۰ دلار مثال بزنید که به قول شما کیفیتش ۸۵ هست از ۱۰۰؟!

Last edited:
بالا