• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیپد (۱) ۶۴گیگ وای فای فوق العاده تمیز

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
یک دستگاه موجوده بسیار تمیز و ب شرط
---
عکس ها رو ب زودی قرار میدم...
---
قیمت پایه ۹۰۰هزار تومان
---
مشکی
---
به همراهش کیت ورودی رم و فلش و ... هم به خریدار تقدیم میگردد...
---
ی کیف داره ی خورده مستعمل شده...
---
سعی میکنم اگر مشکلی داشت از لحاظ ظاهری توی عکسا نشونش بدم.
---
اگر پیشنهاد تعویض دارین بگین.

live-ultra

Registered User
لایک‌ها
3
اگر کیت رو جداگانه میفروشید قیمت رو اعلام کنید ممنون

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
اگر کیت رو جداگانه میفروشید قیمت رو اعلام کنید ممنون
اون رو من با دستگاه گرفتم و دارم امانتداری میکنم و با همون دستگاه هم میدم خدمت خریدار...
شرمنده ک هنوز نتونستم عکس قرار بدم... حتما اینکارو انجام میدم... خیلی زود.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16

شما تو چند تا تاپیک دیگه هم همین کار رو کردی ! اگر پیشنهاد زیر قیمت پایه داری فقط در پیام خصوصی ! این عشقی و دلبخواهی نیست قانون فروم هست !
وقتی قیمت پایه توسط فروشنده قرار داده شده فقط در پیام خصوصی می تونی پیشنهاد زیر قیمت بدی !

سابقه هم نشون داده که که خریدار واقعی در پیام خصوصی قیمت می ده و اونهایی که قیمت پرت می کنند هدف مبارکشون فقط گند زدن به تاپیک هست !
حواستو جمع کن خودت هم یه روز اینجا فروشنده می شی !

shahinm

Registered User
لایک‌ها
7
شما تو چند تا تاپیک دیگه هم همین کار رو کردی ! اگر پیشنهاد زیر قیمت پایه داری فقط در پیام خصوصی ! این عشقی و دلبخواهی نیست قانون فروم هست !
وقتی قیمت پایه توسط فروشنده قرار داده شده فقط در پیام خصوصی می تونی پیشنهاد زیر قیمت بدی !

سابقه هم نشون داده که که خریدار واقعی در پیام خصوصی قیمت می ده و اونهایی که قیمت پرت می کنند هدف مبارکشون فقط گند زدن به تاپیک هست !

هر کی هر پیشنهادی دوست داره میزاره قیم م نمیخاد
صاحب تاپیک مختاره ج بده یا نه

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
من ي پيشنهادي ميكنم ب دوستان. ي قيمتي پيشنهاد بدين ك اگر كسي ديد انگ بزخري نخوره رو پيشونيمون. خب با اين قيمت هيچوقت كسي اينكارو نميكنه و آيپد نميده خدمتتون. واقعا كساني ك اين تصور رو دارن ك مثلا ممكنه صاحب تاپيك انقد ساده باشه يا پول لازم باشه ك ي چيزي بپرونه شايد گرفت، كلا تو اين فروم ول معطله. اينجا جنسا ب قيمت فروخته ميشه...

تا ي روزي ك همه بفهمن ك قوانين هرجا براي رعايت كردنه... اي كاش ميشد اين حرفا رو ب زور تو گوش ٨٠٪ بچه هاي اين فروم كرد. خدا شاهده ك هميشه رعايت كردم.

هر کی هر پیشنهادی دوست داره میزاره قیم م نمیخاد
صاحب تاپیک مختاره ج بده یا نه

ي دور قوانينو بخون. اينجا نبايد بذاري ك پيغام خصوصي بايد اينكارو بكني. حالا در كل بنظر من اين دارايي رو ك داري خرج نكن تا ي مقدار بيشتر شد بعد بيا بازارچه براي خريد تبلت، هر تبلتي...

tenardie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این مدل فیلم هم میشه دید؟

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
Last edited:
بالا