سلام من دیروز وردپرس رو ابدیت کردم و از اون موقع وقتی میخوام پست جدید بزارم وقتی میخوام لینکی داخل پست قرار بدم گزینه ای که بشه برای لینک عنوان تعریف کرد وجود نداره چرا اینجوری شده؟اینم عکسش
سلام
من اخیرا خیلی با وردپرس کار نکرده ام.ولی شما می تونید لینک رو وارد کنید و بعد قسمتی که به صورت کد های html نشون میده رو باز کنید و از اونجا کد Title="عنوان" رو بنویسید.
توی قسمت ویرایش نوشته یا افزودن نوشته ی جدید یکسری امکانات وجود داره.از جمله انتخاب فونت و ...
دو تا تب نیز وجود دارد که به ترتیب از راست به چپ عبارت اند از : دیداری ، متن
قسمت دیداری یک پیشنمایش ساده هست که قابل ویرایش نیز هست.
اما قسمت متن تمام نوشته رو در قالب کد های Html نمایش میده که شما می تونید از همین قسمت کد Title="عنوان" رو به تگ <a> اضافه کنید.
به همین راحتی
اها منظورتون رو فهمیدم راستش منم ای فکرو کردم ولی زیاد به خودم اعتماد ندارم میترسم یه کد اینور اونور بندازم گند بزنم اخه این وردپرس چرا اینجوری کرده جای اینکه کار مارو راحت کنه بدتر کرده که قبلا خیلی راحل زیر لینک عنوان رو هم وارد میکردیم الان هم که معلوم نیست چیکار کرده
راستی یک ویرایشگر متن روی وردپرس نصب کنید علاوه بر اینکه توی سایر ویرایشات راحت تر هستید و امکانات بیشتری دارید فکر کنم این قسمت افزودن عنوان نیز موجود باشد