• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ابدیت وردپرس

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام من دیروز وردپرس رو ابدیت کردم و از اون موقع وقتی میخوام پست جدید بزارم وقتی میخوام لینکی داخل پست قرار بدم گزینه ای که بشه برای لینک عنوان تعریف کرد وجود نداره چرا اینجوری شده؟اینم عکسش
7vqulyqye0d0mnjky2yw.jpg

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
من اخیرا خیلی با وردپرس کار نکرده ام.ولی شما می تونید لینک رو وارد کنید و بعد قسمتی که به صورت کد های html نشون میده رو باز کنید و از اونجا کد Title="عنوان" رو بنویسید.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
منظورتون از قسمتی که کد های html نشون میده کجاست؟جایی وجود نداره که

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
توی قسمت ویرایش نوشته یا افزودن نوشته ی جدید یکسری امکانات وجود داره.از جمله انتخاب فونت و ...
دو تا تب نیز وجود دارد که به ترتیب از راست به چپ عبارت اند از : دیداری ، متن
قسمت دیداری یک پیشنمایش ساده هست که قابل ویرایش نیز هست.
اما قسمت متن تمام نوشته رو در قالب کد های Html نمایش میده که شما می تونید از همین قسمت کد Title="عنوان" رو به تگ <a> اضافه کنید.
به همین راحتی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اها منظورتون رو فهمیدم راستش منم ای فکرو کردم ولی زیاد به خودم اعتماد ندارم میترسم یه کد اینور اونور بندازم گند بزنم اخه این وردپرس چرا اینجوری کرده جای اینکه کار مارو راحت کنه بدتر کرده که قبلا خیلی راحل زیر لینک عنوان رو هم وارد میکردیم الان هم که معلوم نیست چیکار کرده

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
فکر کنم افزونه هایی در این باره باشه و به صورت اتوماتیک اینکار رو بکنه

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
راستی یک ویرایشگر متن روی وردپرس نصب کنید علاوه بر اینکه توی سایر ویرایشات راحت تر هستید و امکانات بیشتری دارید فکر کنم این قسمت افزودن عنوان نیز موجود باشد

بالا