• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتصال به رادیو خودرو

Sohrab Kratos

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بچه ها می خواستم ببینم چطوری میشه یه گوشی اندرویدی رو با استفاده از امواج رادیویی به رادیو ماشین وصل کرد..........؟

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
سلام بچه ها می خواستم ببینم چطوری میشه یه گوشی اندرویدی رو با استفاده از امواج رادیویی به رادیو ماشین وصل کرد..........؟

اگر منظورتون fm player هست سخت افزار گوشي بايد ساپورت کنه نرم افزاري نميشه

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470

سلام عزیز.تا جایی که من دیدم هیچ اندرویدی این ویژگی رو نداره چون علاوه بر داشتن سخت افزار باید سیستم عامل هم پشتیبانی کنه

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
نوکیا n86 (سیمبیان)چون سخت افزار داره..کلا به قول دوستان باید قطعه باشه که نرم افزارم ساپورت کنه.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
نوکیا n86 (سیمبیان)چون سخت افزار داره..کلا به قول دوستان باید قطعه باشه که نرم افزارم ساپورت کنه.

یادش بخیر ان 86:blush:هیچ گوشی اندرویدی ای این قابلیت رو نداره

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

ال جی آرنا داره این قابلیت رو. من خودم چند سال قبل داشتم. گوشی خوبی هست. بِ این امکانريا، اصطلاحا میگن گوشی باید FM transmitter داشته باشه.

LG KM900 Arena - Full phone specifications

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بالا