• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتصال ویزا یا مسترکارت به وبمانی

taherifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
سایت وبمانی یه امکانی داره که شما می تونید ویزا یا مسترکارت خودتون رو به حساب وبمانی متصل کنید و بعداً موجودی تون در این حسابها رو بین همدیگه جابجا کنید (ضمن اینکه بخشی برای درخواست کارت جدید هم وجود داره ولی نمیدونم چجوریاست)

میخوام ببینم از دوستان و کاربران ایرانی تا حالا کار اتصال مسترکارت به وبمانی رو انجام داده ؟

سایتهایی مثل فرهاد اکسچنج و پیمنت تولز اعلام کردن مسترکارتهایی صادر میکنن که قابلیت اتصال به وبمانی داره... ولی از طرف دیگه از بعضی دوستان شنیدم که بعلت تحریم ها اصلاً چنین چیزی برای کاربران ایرانی وجود نداره... ضمن اینکه وبمانی هم در مکاتبات اولیه، چنین امکانی رو برای ما غیرممکن دونسته...

لطفاً دوستانی که تجربه مستقیم این قضیه رو دارن اعلام نظر کنن...

ممنون :rolleyes:

taherifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستانی که سطح پاسپورت وبمانی اونا Initial یا بالاتر مثل پرسنال و... باشه میتونن برای درخواست کارت جدید یا اتصال کارت های خودشون به حساب وبمانی از صفحه https://cards.wmtransfer.com/en اقدام کنند. البته ابتدا باید در حساب وبمانی خودشون لاگین کرده باشند.

توی این صفحه چند نوع کارت معرفی شده که میشه به دلخواه هرکدوم رو بنا به تعرفه هایی که دارن انتخاب کرده و وارد صفحه مشخصات اون کارت شد.

چه برای اتصال کارت و چه درخواست کارت جدید باید قبلاً اسکن گذرنامه شخصی خودتون رو در سایت وبمانی آپلود کرده باشین
ضمن اینکه برای اتصال کارت هم باید علاوه بر گذرنامه، اسکن روی کارت (دارای اسم برجسته دارنده) در سایت آپلود بشه

من چون خودم فعلاً گذرنامه ندارم نمیتونم تست کنم. ولی کاربرانی که علاقه به اینکار دارن لطفاً امتحان کنن و ببین نتیجه چی میشه

ممنون

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
من حساب پرسنال با مدارک تایید شده ایرانی دارم. اجازه نداد که از سرویس کارد بایندینگش استفاده کنم،18 یورو از حسابم کم کرد و 10 یوروش رو به روش ریفاند به کارتم فرستاد ، کد تایید را هم فرستادن ، اما بعدش پشیمون شدن:D اما وایر ترنسفر به حساب بانکی را اجازه میده با یکهفته تاخیر. کارت های خود وبمانی را تست نکردم ، اما فکر نمیکنم برای ایران صادر کنند. به درد هم نمیخورن. کارتهاش به هیچ حساب بانکی وصل نیستن.مثل گیفتن

اون سایتها هم گیفت کارت با آدرس جعلی برای شما میگیرن. کاملا بی ارزشه.
من یک حساب پرسنال وبمانی با پاس و آدرس خارجی هم دارم ، اون هم همچین خدماتش بهتر از حساب ایرانی نیست. کلا سیستم روسها به درد خودشون میخوره :p... ما مجبوریم از یک فروشنده روس خرید کنیم وگرنه 1 سنت هم توی حساب روسی نگه نمیداشتم

taherifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
کارت های خود وبمانی را تست نکردم ، اما فکر نمیکنم برای ایران صادر کنند. به درد هم نمیخورن. کارتهاش به هیچ حساب بانکی وصل نیستن.مثل گیفتن
اتفاقاً کارت پایونیر یکی از معتبرترین مسترکارتهای موجوده که از امریکا صادر میشه و احتمالاً وقتی درخواست کارت داده بشه حساب هم باهاش افتتاح خواهد شد. اما مشکل اصلی در بخش ایرانی بودن مدارک هست....

من متوجه نشدم که اگه وبمانی به شما اجازه نداد از سرویس اتصال کارت استفاده کنید، پس بابت چه چیزی 18 یورو از حسابتون کسر کرده؟ ضمناً اجازه نداد یعنی چی؟ یعنی گفت شما حق استفاده از این سرویس رو ندارین یا مشکل دیگه ای وجود داشت؟ پس چطور کد تأیید ارسال کرده و...

وبمانی بهترین پول اینترنتی هست که برای ما ایرانیها قابل استفاده بصورت قانونی هست و مشکلی باهاش نداریم و باید به همین راضی باشیم و همه خدمات موردنظرمون از این طریق به سرانجام برسونیم...
من خودم چند سال میشه که پرسنال پاسپورت دارم با مدارک وریفای شده کامل و خیلی هم دوست دارم که اگه بشه یک مسترکارت بهش متصل کنم.... چون اینطوری میشه خیلی راحت با کارمزد پائین موجودی وبمانی رو به مسترکارت منتقل کرد و اینطوری هم خریدهای اینترنتی رو انجام داد و هم در سفرهای خارجی براحتی هزینه ها رو پرداخت کرد و...
به هرحال ممنون میشم که هم شما و هم سایر دوستان اگه اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن به اشتراک بزارن...

سپاسگزارم...:general510:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اتفاقاً کارت پایونیر یکی از معتبرترین مسترکارتهای موجوده که از امریکا صادر میشه و احتمالاً وقتی درخواست کارت داده بشه حساب هم باهاش افتتاح خواهد شد. اما مشکل اصلی در بخش ایرانی بودن مدارک هست....:general510:

فارغ از اسم کارت - ویزا و مستر و دیسکاور و امریکن اکسپرس و غیره- و نوع خدماتش - پرداخت وام و شهریه و پانسیون و خرید و غیره- ما 3 نوع کارت داریم. کارت کردیت ، کارت دبیت و کارت گیفت. نوع کارتهای وبمانی کارت گیفته و حسابی باهاش افتتاح نمیشه. کسی نمیتونه برای کسی افتتاح حساب بکنه ، مگر با وکالت یا با تقلب و جعل مدارک

من متوجه نشدم که اگه وبمانی به شما اجازه نداد از سرویس اتصال کارت استفاده کنید، پس بابت چه چیزی 18 یورو از حسابتون کسر کرده؟ ضمناً اجازه نداد یعنی چی؟ یعنی گفت شما حق استفاده از این سرویس رو ندارین یا مشکل دیگه ای وجود داشت؟ پس چطور کد تأیید ارسال کرده و...
:general510:

روشش اینجوریه که شما درخواست کارت بایندینگ میدی ، مشخصات کارت را وارد میکنی ، اسکن کارت رو در کنترل پنل آپلود میکنی ، بعدش برات اینویس صادر میکنه. 10 یورو حداقل انتقال به کارته که برای ارسال کد تایید موقع انتقال استفاده میشه. پیپال همین کار را با شارژ 1.5 یورویی کارت انجام میده.بعد 1.5 یورو شارژ شده رو میریزه به پیپالت. 8 یورو هم کارمزد انتقال وبمانیه. 0.6 درصد با مینیمم 8 یورو برای انتقال میگیره. این میشه 18 یورو. من اینویس 18 یورو رو پرداخت کردم ، 10 یورو به حساب کردیت کارتم امد + کد تایید.... رفتم کد را توی قسمت کارت وارد کنم فعال نبود.ایمیل زدم گفتن این سرویس برای ایرانیها فعال نیست و 18 یورو را هم برگشت زدن

taherifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نوع کارتهای وبمانی کارت گیفته و حسابی باهاش افتتاح نمیشه. کسی نمیتونه برای کسی افتتاح حساب بکنه ، مگر با وکالت یا با تقلب و جعل مدارک

فکر میکنی وبمانی همین کارتهای هدیه رو برای ما صادر میکنه که بعداً از اکانت خود وبمانی بهش پول انتقال بدیم و داخل سایتهای خارجی خرید اینترنتی کنیم؟

من اینویس 18 یورو رو پرداخت کردم ، 10 یورو به حساب کردیت کارتم امد + کد تایید.... رفتم کد را توی قسمت کارت وارد کنم فعال نبود.ایمیل زدم گفتن این سرویس برای ایرانیها فعال نیست و 18 یورو را هم برگشت زدن

با این حساب یعنی پروژه اتصال کارت کلاً تعطیل!!!

بالا