• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتفاقی جالب بعد از login به مسنجر!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب نمیدونستم کجا باید مطرح کنم این مشکل جالب رو!
من از اینترنت adsl استفاده میکنم و تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم!
تو این مدت هم تقریبآ مطمئن هستم که هیچ برنامه اضافی رو سیستمم نریختم!
فقط درخواست add یک نفر رو که نمیشناختم تایید کردم!
حالا مشکلات من شروع شد!
به محض login کردن در مسنجر تقریبآ سرعت اینترنت من به صفر میرسه و دیگه حتی صفحات سبکی مثل گوگل رو هم باز نمیکنه!
sign out کردن هم به تنهایی راه حل نیست باید کانکشنم رو قطع کنم تا دوباره سرعتم به حالت عادی برگرده!
نکته جالب روی یک سیستم دیگه که از یک جای دیگه!!! سرویس اینترنت میگیرم این مشکل رو ندارم؟!
حالا مشکل از کجاس؟
چه جوری حلش کنم؟

4ng3l

Registered User
لایک‌ها
1
یه کامپیوتر دیگه بخر
24.gif

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
یاهو مسنجرت ورژن چنده اگر قدیمیه آپدیتش کن ... اگر بازم درست نشد پاک کن دوباره نصب کن اگر بازم درست نشد... پاکش کن انقدر پاکش کن که از رو بره!! من تا بحال یه همچین مشکلی با یاهو مسنجر رو تو عمرم نشنیده بودم... یه نرم افزار هست که بیشتر مسنجر هارو توی خودش داره اون رو دانلود کن بجای مسنجر استفاده کن... اگر اونم کار نکرد ... ویندوز رو پاک کن هاردم فرمت کن ... اگر بازم درست نشد همون صندلی که روش نشستی رو آروم بلند کن حالا ببر بالای سرت ... حالا با قدرت هر چه تمام تر بزن تو مانیتور طوری که بپاشه روی کوه!! اگر بازم درست نشد سیستم رو روشن کن وقتی اومد بالا در کیس رو باز کن همزمان رم ها و کارت گرافیک رو بکش بیرون اگه بازم درست نشد فن CPU رو وقتی سیستم روشن باز کن هارد رو هم همینطور ... اگر بازم... یه ساختمون بلند گیر بیار برو طبقه آخرش از همون بالا پرتش کن پایین ...
اگر بازم درست نشد دیگه درست نشد دیگه من تمام تجربیات خودم رو باهات درمیون گذاشتم...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یه کامپیوتر دیگه بخر
24.gif

دستت درد نکنه عجب راهنمایی کردی؟!

یاهو مسنجرت ورژن چنده اگر قدیمیه آپدیتش کن ... اگر بازم درست نشد پاک کن دوباره نصب کن اگر بازم درست نشد... پاکش کن انقدر پاکش کن که از رو بره!! من تا بحال یه همچین مشکلی با یاهو مسنجر رو تو عمرم نشنیده بودم... یه نرم افزار هست که بیشتر مسنجر هارو توی خودش داره اون رو دانلود کن بجای مسنجر استفاده کن... اگر اونم کار نکرد ... ویندوز رو پاک کن هاردم فرمت کن ... اگر بازم درست نشد همون صندلی که روش نشستی رو آروم بلند کن حالا ببر بالای سرت ... حالا با قدرت هر چه تمام تر بزن تو مانیتور طوری که بپاشه روی کوه!! اگر بازم درست نشد سیستم رو روشن کن وقتی اومد بالا در کیس رو باز کن همزمان رم ها و کارت گرافیک رو بکش بیرون اگه بازم درست نشد فن CPU رو وقتی سیستم روشن باز کن هارد رو هم همینطور ... اگر بازم... یه ساختمون بلند گیر بیار برو طبقه آخرش از همون بالا پرتش کن پایین ...
اگر بازم درست نشد دیگه درست نشد دیگه من تمام تجربیات خودم رو باهات درمیون گذاشتم...

ورژنش خیلی قدیمی نیست!
از اخرین ورژن یدونه پایین تره!
در مورد بقیه راهنمایی هات هم دستت درد نکنه!
فکر کنم به جای همه این کارها خودم همون اول از بالای برج میلاد پرت کنم پایین بهتره!
یک مسئله مهم!
میخوام در صورتیکه امکان داره از عوض کردن ویندوزم پرهیز کنم چون با توجه به برنامه هایی که روش نسب دردسر زیادی داره!
باز هم مرسی که وقت میزارین و جواب میدین!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خب نمیدونستم کجا باید مطرح کنم این مشکل جالب رو!
من از اینترنت adsl استفاده میکنم و تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم!
تو این مدت هم تقریبآ مطمئن هستم که هیچ برنامه اضافی رو سیستمم نریختم!
فقط درخواست add یک نفر رو که نمیشناختم تایید کردم!
حالا مشکلات من شروع شد!
به محض login کردن در مسنجر تقریبآ سرعت اینترنت من به صفر میرسه و دیگه حتی صفحات سبکی مثل گوگل رو هم باز نمیکنه!
sign out کردن هم به تنهایی راه حل نیست باید کانکشنم رو قطع کنم تا دوباره سرعتم به حالت عادی برگرده!
نکته جالب روی یک سیستم دیگه که از یک جای دیگه!!! سرویس اینترنت میگیرم این مشکل رو ندارم؟!
حالا مشکل از کجاس؟
چه جوری حلش کنم؟

روی سیستمت فایروال هم داری ؟!! ویندوزت SP2 هست یا SP1 ؟ :blush: اینا رو بگو تا بهت بگم چکار کنی ... :blush:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
sp2
فایروال هم دارم اما اغلب غیر فعاله!

ببین ممکنه به خاطر داشتن دو تا فایروال باشه ... که سرعت سیستمت پائین میاد ... فایروال ویندوزت رو Off کن بعد از همون فایروال خودت استفاده کن ...

ببین کدوم نرم افزار داره از نهایت CPU usage استفاده میکنه ... البته اگه سیتمت ویروسی نشده باشه که ویروسه Send یا Recive سیستمت رو بالا ببره ...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
احتمالا ویروس یا تروجان گرفتید. آنتی ویروس نصب کنید اسکن کنه. با یه انتی اسپی هم اسکن کنید. فایروال هم همیشه باید روشن باشه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
البته احتمالش زیاده که ویروسی شده باشم اما عکس العملش عجیبه!
قبل از اینکه login کنم مشکلی ندارم!
یه مدتی هم بود تا قبل از دیروز که حتی login هم که میکردم مشکل نداشتم!
اما دوباره مشکل دار شدم!
با نورتون و مک کافی هم اسکن کردم ویروس نداشتم!
البته هیچ کدوم آپ دیت نشده بودن!
این وسط یکی هم به من آنتی ویروس خوب و قابل آپ دیت معرفی کنه ممنون میشم!
فایر والم رو هم اغلب غیر فعال میکنم!

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
کاسپر اسکای بهترین آنتی ویروسه /// کمترین رم رو هم اشغال میکنه /// آپدیتشم سریعه /// سریع هم چک میکنه و به سیستمتم چیزی اضافه نمیکنه مثل مکآفی و نورتون...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آقا مشکل ما هنوز پا برجاس!
نورتون هم ریختم اسکن کردم به نظر سیستم پاک هست!
یک سری سایت هم بود که میشد بدون رفتن به مسنجر لاگین کرد
یادم نمیاد ادرسشون رو
یک سوال دیگه تو این سایتها میشه اف لاین ها رو دید؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نظر من راه Task manager / processes اونجا چک کنید اول که حالت نرمال هست بعد که با یاهو لاگین میکنید چه چیزهایی هستند که فعال میشن و باعث تاثیر روی عملکرد کانکشن میشن.
راه دیگه ای به نظر من نمیرسه جز نصب مجدد ویندوز.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
شما دستور netstat -b -a رو بعد از اتصال به اينترنت يكبار قبل از اجراي مسنجر و يك بار بعد از اون اجرا كن و نتايج هر دو رو اينجا بگذار.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظر من راه Task manager / processes اونجا چک کنید اول که حالت نرمال هست بعد که با یاهو لاگین میکنید چه چیزهایی هستند که فعال میشن و باعث تاثیر روی عملکرد کانکشن میشن.
راه دیگه ای به نظر من نمیرسه جز نصب مجدد ویندوز.

ترجیح من در پاک نکردن ویندوز هست برنامه های زیادی روش نسب هست
اون نکته رو هم حتمآ میبینم

شما دستور netstat -b -a رو بعد از اتصال به اينترنت يكبار قبل از اجراي مسنجر و يك بار بعد از اون اجرا كن و نتايج هر دو رو اينجا بگذار.

کدوم قسمتش رو بنویسم؟! همش رو؟!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
تمامش رو!

لازم نيست تايپ كني ، روي همون صفحه command prompt دستور به همون ترتيب كه گفته شد اجرا كن - بعد راست كليك كن و select all بعد روي نوار بالايي پنجره راست كليك و edit‌و copy .

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر من 90% ویروس یا تروجانه
من هم یه مشکل مشابه این برام پیش اومده تا بحال
یه zone alarm نصب کن
anti virus و anti spyware اش خیلی عالیه
به سرعت هم آپدیت میشه (زودتر از اونچه که فکرشو بکنی)

موفق باشی

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد به احتمال زياد دستگاه كامپيوتر ويروس داره
با نود هم تست كن

اين برنامه رو با نام Web Activity Monitor دانلود كن

اين برنامه تمامي ادرس هاي كه برنامه هاي براي دسترسي به اينترنت استفاده ميكنن رو ميگه
بعد از لوگين توي ياهو مسنجر با برنامه :
تمامي گزينه ها رو چك كن يعني از http activity 'گرفته تا win sock ببين ايا برنامه مشكوكي داره كار ميكنه يا نه
راستي قبلاش تمامي صفحات رو ببند فقط بگذار ياهو مسنجر باز باشه
اگر چيزي ديدي مشكوكه اسمش رو بگو
( راستي اين برنامه خيلي كار برد هاي ديگه داره مثل دانلود فيلم ها و يا ترانه هاي كه بصورت آنلاين دارن پخش ميشن )

اگر چيز مشكوكي پيدا نكردي بگو تا يك چيز ديگه بگم تا تست كني

اميدوارم كمك كنه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یک اتفاق بسیار جالبی که میفته اینکه هر وقت من اینجا مسئله ام رو مطرح میکنم مشکل خود به خود حل میشه!
306.gif

اون برنامه ای که saeedsmk گفت رو هم نصب کردم منتظرم که دوباره این اشکال پیش بیاد نتیجه اون رو بگم!
باز هم مرسی از توجه شما

بالا