• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجراي بازيهاي موبايل ( جاوا ) با كاوپيوتر

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
امكانش هست كه بشه بازيهاي جاوا رو با كامپيوتر اجرا كرد ؟؟!‌ انصافا بعضي از بازيهاي موبايل با همه سادگيشون خيلي حال ميدن :blush: ولي كليدهاش خيلي بد دسته اگر امكانش باشه كه با كامپيوتر بازي كرد خيلي بيشتر مزه ميده :happy: كسي برنامه اي برا اينكار ميشناسه ؟؟!

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این امکان وجود داره!
چند تا نرم افزار برای این کار هم هست.
من 2-3 از اونها رو دانلود کردم اما هیچ کاری برام نکردند.:blink:

راستی اگر کسی تونسته با یکی از این شبیه سازها کار بکنه و راضی بودن بگه تا ما هم از اون استفاده کنیم.(که بعید میدونم این نرم افزارها کار بکنند.):rolleyes:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اسم نرم افزار ها چيه ؟!! چرا كار ندادن‌آخه ;) شايد مشكل از ويندوز بوده ...

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
آخرش خودم يافتمش !!‌

اينم لينك دانلودش خيلي راحت برنامه رو نصب ميكنين بعد ميرين يه بازي جاوا زيپ شده كه معمولا فرمتش هم جار هست رو باز ميكنين ... به راحتي آب خوردن ران ميشه
100.gif
با كي بورد و جوستيك ( دسته بازي ) ميشه بازي كرد ... با دسته شوك هم ميده خلاصه آخرشه !

donald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرش خودم يافتمش !!‌

اينم لينك دانلودش خيلي راحت برنامه رو نصب ميكنين بعد ميرين يه بازي جاوا زيپ شده كه معمولا فرمتش هم جار هست رو باز ميكنين ... به راحتي آب خوردن ران ميشه
100.gif
با كي بورد و جوستيك ( دسته بازي ) ميشه بازي كرد ... با دسته شوك هم ميده خلاصه آخرشه !
دستت درد نکنه من چند وقت پیش همین دانلود کرده بودم ولی جواب نداد ولی این دفعه چرا!
100.gif

خیلی ممنون!
این عکس (اسمیلی) خیلی با حال بود.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ولي اين انگار بازيهاي 3d رو ساپورت نميكنه.

بالا