• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجراي فايل هاي jar و jad در 6230

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من براي 6230 نه بلوتوث دارم نه كابل به خاطر همين از كارت ريدر استفاده ميكنم.وقتي فايل هايي مثل بازي با فرمت jar را روي مموري و وقتي مموري تو دستگاه قرار ميدم اين فايلارو نميشناسه و ميكه format not supported
اونايي 6230 دارن نميدونن قضيه چيه؟؟

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hossein1111 :
سلام من براي 6230 نه بلوتوث دارم نه كابل به خاطر همين از كارت ريدر استفاده ميكنم.وقتي فايل هايي مثل بازي با فرمت jar را روي مموري و وقتي مموري تو دستگاه قرار ميدم اين فايلارو نميشناسه و ميكه format not supported
اونايي 6230 دارن نميدونن قضيه چيه؟؟

با سلام خدمت شما

شما براي نصب بازي و برنامه هاي مبتني بر جاوا روي موبايل بايد از نرم افزار خود نوكيا يعني PC SUIT استفاده كني !
نميشه همينجوري فايل هاي JAR رو بريزي رو حافظه

روشهاي ارتباطي اين برنامه هم با كامپيوتر ايناس : بلوتوث ، اينفرارد ، كابل USB ! اگه هيچ كدوم از اينا رو نميتوني تهيه كني بايد به همون برنامه ها قناعت كني !‌

اگر خواستي با PC SUIT كار كني پيشنهاد ميكنم نسخه جديدشو كه ورژن 6.5 هست رو از سايت بگيري‌! هم باگ كمتري داره هم ارتباط راحتتري ميده بهت

موفق باشي ! در ضمن از اينكه هم گوشي هستيم خوشحالم ! :happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز حتما ا يه بلوتوث تهيه كن خيلي بكارت مياد و از كارت ريدر خيلي بهتره و به گوشيت لطمه نمي خوره براي 6230 يه نرم افزار خيلي باحال بنام Oxygen phone manager هست كه خيلي بكار مياد ميتوني تمام اصلاعات گوشيتو از روي كامپيوتر آپ تو ديت كني و مسيج تصويري بسازي و .... يه نگاهي اينجا داشته باش و يه بلوتوث هم براي گوشيت تهيه كن ....حيف 6230 نيست ;)
http://www.opm-2.com/

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من توي 6600 ريختم

البته توي 2 تا گوشي توي يكيش بازي نصب شد توي يكيه ديگه نات ساپورت ميداد از موري پرسيدم ميگه با برخي از برنامه ها مشكل دارن

ولي آي حل ميده پي سي سوييت داشته باشي چه امكاناتي داره

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
از توضيحات قشنگتون خيلي خيلي خيلي ممنونم :D

بالا