• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجرای یک فایل

Pedram_Hookex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه

من سرورم رو با IIS راه اندازی کردم ولی نمیدونم چرا زمانی که میخوام یه برنامه رو در یک صفحه ASP اجرا کنم اجرا نمیشه:( (البته منظورم اجرا در سرور هست)

حالا من برای اینکه مطمئن شم رفتم توی Task Manager دیدم که برنامه ای که اجرا کردم اجرا شد ه ولی در یوزری به نام IWAM_PCOM اما یوزر خود من AdminsR هست

حالا میشه یه کاری کرد که اون برنامه توی همون Admin اجرا بشه(منظورم اینه که من Admin رو سرور حساب کنم نه Client)و یعنی توی همون سرور اجرا شه

ممنونم:p :cool:

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
از چه کدی واسه اجرا کردن استفاده میکنی؟ بدلایل امنیتی نباید اصلا اجرا بشه .من یبار با ای اس پی و create object خواستم یه فایل رو run کنم با یه صدای !Ding مواجه شدم....

Pedram_Hookex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مشکلم حل شد برای حل مشکلم هم این کارا رو کردم

وقتی IIS رو راه اندازی میکنی بصورت Automatic برای شما یک یوزر درست میکنه با پسوند نام کامپیوتر شما که مال من بصورت IWAM_PCOM هست درست میکنه که بصورت پیش فرض این یوزر از نوع Guests هست و یه جورایی اجرازه تغییر در تنضیمات ویندوز ندارید ولی اگه اونو به Administrators تغییر بدید مشکل حل میشه

راستی من کدم اینجوری بود
کد:
<%
Dim WS
Set WS=CreateObject("Wscript.shell")
WS.Exec("net user /add pedram1")
%>

احتمالا اون چیزی که شما میگی این جوری هست
کد:
<Script language=VBscript>
Execute "فایل مورد نظر"
</Script>
در واقع از این کد(که به زبان VB اسکریپت هست) برا موقعی استفاده میکنن که بخوای یه فایل در کامپیوتر بازدیدکننده اجرا کنی

اما من از کد اول برا اجرای فایل در کامپیوتر خودم استفاده کردم (بر حسب احتیاج)

بالا