• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجرا نشدن فايل هاي html هركي بلده كمك كنه

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان سلام
عزيزان من يه دو روزي هست كه ie7 را نصب كردم و قبل از اين تاريخ با سخه 6 اين نرم افزار كلي مطلب و مقاله بصورت صحفات اينترنتي و با فرمت mht ذخيره كردم. حال كه ميخوام بصورت افلاين و حتي انلاين اون صحفات را مطالعه كنم يه خطا ميده و تمام فونتها بهم ميريزه و ميگه برو تو قسمت امنيتي و فلان چيز را فعال كن ( webpage from running scripts or ActiveX controls that could access your computer
تو همين مايه ها بود خطاش و ما هم اين كارها را كرديم لي باز نشد البته تو قسمت تنظيمات بايد ميرفتي
حال اگر كسي بلدي و كار ما را راه بندازه ممنونش ميشوم
موفق باشيد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دوستان سلام
عزيزان من يه دو روزي هست كه ie7 را نصب كردم و قبل از اين تاريخ با سخه 6 اين نرم افزار كلي مطلب و مقاله بصورت صحفات اينترنتي و با فرمت mht ذخيره كردم. حال كه ميخوام بصورت افلاين و حتي انلاين اون صحفات را مطالعه كنم يه خطا ميده و تمام فونتها بهم ميريزه و ميگه برو تو قسمت امنيتي و فلان چيز را فعال كن ( webpage from running scripts or ActiveX controls that could access your computer
تو همين مايه ها بود خطاش و ما هم اين كارها را كرديم لي باز نشد البته تو قسمت تنظيمات بايد ميرفتي
حال اگر كسي بلدي و كار ما را راه بندازه ممنونش ميشوم
موفق باشيد
خوب معلوم هست
شما این رو باید نصب کنی و یا در IE7 فعال.. اکتیو ایکس
webpage from running scripts or ActiveX controls

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
خوب معلوم هست
شما این رو باید نصب کنی و یا در IE7 فعال.. اکتیو ایکس
webpage from running scripts or ActiveX controls

سلام
ممنون از همه و تشكر از همه دوستان
دوست عزيز من متاسفانه بلد نيستم با ie7 كار كنم امكانش هست كه بگي و راهنمايي كني كه در كدام قسمت بايد اين را فعال كنم
ممنون

بالا