• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجرا کردن صفحات asp.net

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه کار با asp.net رو شروع کردم قبلا با asp کار می کردم و وقتی می خواستم صفحات asp رو در IE نشون بدم در windows xp اون رو در شاخه wwwroot کپی می کردم و در IE بصورت localhost آدرس صفحه رو می دادم و صفحه asp من run می شد ولی در asp.net وقتی صفحه رو از طریق خود visual studio اجرا می کنیم در IE درست نشون میده ولی وقتی در wwwroot کپی می کنیم و از طریقlocalhost اجرا می کنم Error میده و کدهای نوشته شده رو error می گیره میشه یکی بگه چه جوری این صفحات asp.net رو باید از طریق localhost اجرا کرد ؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه شما با Visual Studio پروژه های دات نت میسازی یعنی اینکه IIS شما مشکلی نداره و همه چیز درست کار میکنه . بعد اگه منظورت از مشاهده صفحه در Visual Studio این باشه در Designer رایت کلیک کنی و بعد Preview رو انتخاب کنی باز هم نشون میده که IIS شما درست کار میکنه ... خوب حالا شما فايل ها را Copy می کنی تو wwwroot مستقیما خوب اگه این کار رو میکنی که مشخصه که باید Error بده چون بايد داخل یک Virtual Directory باشه البته این برای حالتیه که شما در مد dll و شاخه bin وب سايت تولید کنی در غیر اینصورت کار میکنه .... لطف کن و متن کامل Error را بزار اینجا ان شاء الله مشکل شما هم حل میشه ...

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
مبارکه صنم خانم شما هم به طرف دات نت مهاجرت کردین

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگه شما با Visual Studio پروژه های دات نت میسازی یعنی اینکه IIS شما مشکلی نداره و همه چیز درست کار میکنه . بعد اگه منظورت از مشاهده صفحه در Visual Studio این باشه در Designer رایت کلیک کنی و بعد Preview رو انتخاب کنی باز هم نشون میده که IIS شما درست کار میکنه ... خوب حالا شما فايل ها را Copy می کنی تو wwwroot مستقیما خوب اگه این کار رو میکنی که مشخصه که باید Error بده چون بايد داخل یک Virtual Directory باشه البته این برای حالتیه که شما در مد dll و شاخه bin وب سايت تولید کنی در غیر اینصورت کار میکنه .... لطف کن و متن کامل Error را بزار اینجا ان شاء الله مشکل شما هم حل میشه ...

سلام error اینه :
کد:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Configuration Error 
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. 

Parser Error Message: Unrecognized configuration section 'connectionStrings'

Source Error: 

Line 10: <configuration>
Line 11: 	<appSettings/>
Line 12: 	<connectionStrings>
Line 13: 		<add name="sqlconnectionstring" connectionString="data source=localhost\band;Initial catalog=band;&#xA;          persist security Info=true;user id=band;password=letmein" providername="system.data.sqlclient"/>
Line 14: 	</connectionStrings>

Source File: d:\inetpub\wwwroot\web.config    Line: 12 

--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573
ببخشید من متوجه نشدم اگه صفحه aspرو بخوایم روی سرور publish کنم در همین virtual directory قرار می دهیم حالا برای asp.net باید چی کار کنیم ؟

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
تگ connection string رو نمیشناسه توی وب کانفیگ اشتباه اضافه کردی

برای مثال
کد:
<configuration>
  <appSettings>
    <add key="connectionstring" value="server=(local)\NetSDK;database=pubs;Integrated Security=SSPI" />
      </appSettings>
</configuration>

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه همچین مشکلی داشتید این کارو بکنید :
در IIS روی Web Sites راست کلیک کنید گزینه Properties رو انتخاب کنید بعد تب ASP.NET رو انتخاب کنید در combobox مربوط به " ASP.NET version " ورژن 2 را انتخاب کنید .

بالا