• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احترام گذاشتن متقابل به هم ديگه و تيم مقابل

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سلام دوستان اگه خدا بخواد ( با صلاح مديريت ) همين روزاس ك تاپيك كل كل از نوع جهانى ش باز بشه و دوباره يه جمع دوستانه و قشنگ رو تشكيل بديم ،،،
فقط خواهش بنده از دوستان و درجه اول خودم ك يه جاهاى احترام رفيق و تيم مقابل رو نگرفتم اين ه ك بيايد ب هم قول بديم تموم جروبحث هاى ك تو تاپيك انجام ميشه در راستاى احترام متقابل ب همديگه باشه ،،،
تا خداى نكرده باعث بسته شدن تاپيك نشه ،،، چون الان من خودم يكى يه جورى خسته شدم تو تاپيك ورزش چون بى كل كل اصلا فايده نداره و بدتر از اون نديدن رفقا چون كل كل يه جور بهونه است واسه لذت بردن و دور هم جمع شدن تو پى تى
و خودم نفر اول قول ميدم كه كارى نكنم كه باعث ناراحتى و اذيت دوستان شه
و اينجا بياين ب مديريت قول بديم و كارى نكنيم كه باعث بسته شدن تاپيك بشه ،،،
و درخواست م از مديريت اين ه كه هرچه زودتر واسه باز شدن تاپيك اقدام كنم،،،
ممنون از همه و مديريت

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
و اينجا بياين ب مديريت قول بديم و كارى نكنيم كه باعث بسته شدن تاپيك بشه ،،،
در واقع باید از مدیریت قول بگیریم که دیگه تو تاپیک هواداری کل کل نکنه (این مورد فقط مشتیست نمونه خروار از اینگونه پستهای مدیریت):

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
:general106::general106:

فک کنم مهرداد بنده خدا اون موقع همکار نبود البته،کاربر فعال بود

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله خوشحالى بعد باخت تيم مقابل يا حريف يه چيزه كاملا عادى ه تو همه ى دنيا اشكالى نداره و ايشونم يه اشاره ى كوچيك كردن ( اين بنده خدا رو من تو اين پى تى ميشناسم خيلى فرد خو و قابل احترامى ه بعيد ميدونم منظور كل كل يا خراب كردن جو ور داشته باشه )
خلاصه ما واسه اين اينجا قول ميديم كه گذشته رو تكرار نكنيم نه كه باز گذشته رو بياد و بيان كنيم
ممنون از همكارتون

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فایده نداره ممکنه اوایل و برای مدتی فضا خوب باشه ولی رفته رفته بهم می خوره کاربرای جدیدی هم میان و بی خبر از همه جا اغتشاش می کنن!
کلا فضای کل زیاد دوستانه نیست اینو باید قبول کرد خصوصا مدیرا که منتظرن تقی به توقی بخوره و تاپیک رو ببندن!

در واقع باید از مدیریت قول بگیریم که دیگه تو تاپیک هواداری کل کل نکنه (این مورد فقط مشتیست نمونه خروار از اینگونه پستهای مدیریت):
داداش تو دیگه تهشی! اگه میگفتی پیغمبری بهت ایمان می آوردم! رفتی ششصد و خورده ای صفحه ی پیش یه پست درآوردی و الان داری ازش استفاده می کنی؟
آدرس این پستها رو تو دفترچه خاطراتت یادداشت می کنی؟؟
اون وقت ها هم فکر کنم آقا مهرداد کاربر معمولی بود و ریت همکار نگرفته بود

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله دوست عزيز حق با شماست
اما اگه اين تاپيك مهم يا بالا باشه يا تاپيك ى ب اين عنوان كه مفهوم كل كل رو برسون ه كسى نميتونه بى تفاوت و بچه گونه عمل كنه
و از همه مهمتر اين ك ما بايد خودمون اول قبول كنيم اين احترام رو و به همه ى پچه هاى جديد پيج اين قضيه رو بفهمونيم ك تو تاپيك اى كل كل مهمترين چيز احترام ب همديگس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

شما پست بنده رو کوت میکنید اونم زمانی که من سمتی نداشتم در این جا.
به نظر من بهتره که من کلا استعفا بدم از این فروم. واقعا هم خسته شدم از نصیحت کردن و دعوت بچه ها به ارامش (حقیقتش در جایگاه نصیحت کردن هم نیستم)

به قول معروف صلاح کار هر کسی رو خودش میدونه

فقط میتونم بگم این شکلی که مد نظر شما هست . باید همکار این فروم های فوتبال رو از تاپیک بازارچه و ادبیات و .... بیارید که طرفدار هیچ تیمی نباشه.

بله من منچستر یونایتدی هستم و افتخار میکنم که هستم. با طرفدارهای همه تیمها در دایره احترام و لذت بردن همدیگه کل کل میکنم. تعداد دوستانی هم که دارم و دقیقا هوادار تیمی بر علیه تیم من هستند خیلی بیشتر از تعداد دوستان یونایتدیم هست.

رفیق لیورپولی که 26 ساله هوادار لیورپول هست دارم. رفیق رئالی - بارسایی تیر دارم. رفیق فن چلسی که شاید 10 ساله هوادار چلسی هست دارم.

اما برخلاف فضای این فروم ها یک بار هم نشد که از کل کل با همدیگه ناراحت بشیم یا به مربی تیم و بازیکنای تیم حریف بی احترامی کنیم. هنوز هم هستیم . وقت بشه میشینیم با هم فوتبال میبینیم. زمان بازیها رو با هم اکی میکنیم و ....

بر خلاف فضایی که در همین فروم هست و هنوز بعد از این همه نصیحت و صحبت باید هر شب بشینم پست هایی که در حد کل کل نوجوانان هست رو حذف بکنم اونم از کاربرهایی که سابقه عضویتشون مال دیروز و امروز نیست.

به هر حال ما رو حلال کنید.
از این به بعد سعی میکنم فقط خواننده باشم.

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شما پست بنده رو کوت میکنید اونم زمانی که من سمتی نداشتم در این جا.
من کلا استعفا میدم از این فروم. واقعا هم خسته شدم از نصیحت کردن و دعوت بچه ها به ارامش (حقیقتش در جایگاه نصیحت کردن هم نیستم)

به قول معروف صلاح کار هر کسی رو خودش میدونه
ميدونستم ايشون ناراحت ميشن از اين كار
اقاى مهرداد خواهش ميكنم سريع تصميم نگيريد انجمن فوتبال ب اشخاصى مثل شما احتياج داره پس واسه اروم كردن جو ب كمك شما احتياج داريم
ممنون ميشم كمك كنيد واسه بهتر شدن اوضاع

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به نظر من خود کل کل = بی احترامی ، پس کل کل مودبانه نداریم متاسفانه..

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ب معنى لغوى توجه كنيم اما محترمانه برخورد كنيم
دوست عزيز كل كل د راستاى احترام باشه هيچ مشكلى پيش نمياد ،،،
فقط ما بايد احترام خودمون و رفيق ار و حفظ كنيم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ببین کپتیو عزیز کل کل در این حد که یکی بگه چلسی اتوبوسی بازی کرده یا هاوارد وب طرفدار یونایتد بوده یا چمیدونم کاسیاس خوش شانسه که تیر دروازه همیشه باهاشه یا به بارسلونا بگی شانسلونا ایراد نداره از نظر من.
اما اینکه بخخشید رک میگم
به مسی بگی هورمونی یا به رونالدو بگن زرافه یا چمیدونم حرف نژاد پرستی بزنی و ... اینها از نظر بنده پذیرفته نیست.

سابق سعی میکردم پست ها رو ادیت کنم اما دیدم نمیشه. برای همین برخورد شد حذفی. البته مجوزش رو هم از علی اقا گرفتم.

منتها اینطور که پیداست اینجا حضور امثال بنده یکم سخت هست. بخصوص که خیلی از دوستان ادعا دارند که مدیرا یونایتدی هستند و جهت میدن و برخورد سلیقه ای دارن که شاید هم ادعاشون درست باشه.
برای همین بنده پیشنهاد میدم که یکی از همین دوستان طرفدار چلسی یا لیورپول یا تیمهای دیگه جای بنده رو بگیرن.

اینطوری من هم براحتی بازنشسته میشم.

Captive

لایک‌ها
16,664
ب معنى لغوى توجه كنيم اما محترمانه برخورد كنيم
دوست عزيز كل كل د راستاى احترام باشه هيچ مشكلى پيش نمياد ،،،
فقط ما بايد احترام خودمون و رفيق ار و حفظ كنيم

سلام

خب مثلا من بخوام کل کل کنم باید اینجوری پست بزنم که مودبانه باشه :

" ببین داداشم خدایی نکرده نمیخوام ناراحتت کنم ولی تیم شما خیلی ضعیف هست و تیم ما تیم بهتریه ، رنگ پیراهن تیم ما خیلی ناز و خوشمله رنگ پیراهن شما یکم تو چشم میزنه ، در نتیجه تیم ما بهتره"

این بود کل کل من :دی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نه دوست عزيز شما با قدرت ب كارت ادامه بده همه ى بچه ها باهاتن بعضى از دوستان م هيچ منظورى ندارن چون شما مدير هستيد انتظار دارن نسبت ب كاراى ديگه شما بيشتر راعايت كنيد و گرنه هيچ كس اينجا ب صلاحيت شما شك نداره
فقط تو همه جا اين حساسيت ها وجود داره خودتون بهتر ميدونيد ك چى ميگم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سلام

خب مثلا من بخوام کل کل کنم باید اینجوری پست بزنم که مودبانه باشه :

" ببین داداشم خدایی نکرده نمیخوام ناراحتت کنم ولی تیم شما خیلی ضعیف هست و تیم ما تیم بهتریه ، رنگ پیراهن تیم ما خیلی ناز و خوشمله رنگ پیراهن شما یکم تو چشم میزنه ، در نتیجه تیم ما بهتره"

این بود کل کل من :دی
فقط بى احترامى نباشه
همين

Captive

لایک‌ها
16,664
ببین کپتیو عزیز کل کل در این حد که یکی بگه چلسی اتوبوسی بازی کرده یا هاوارد وب طرفدار یونایتد بوده یا چمیدونم کاسیاس خوش شانسه که تیر دروازه همیشه باهاشه یا به بارسلونا بگی شانسلونا ایراد نداره از نظر من.
اما اینکه بخخشید رک میگم
به مسی بگی هورمونی یا به رونالدو بگن زرافه یا چمیدونم حرف نژاد پرستی بزنی و ... اینها از نظر بنده پذیرفته نیست.

سابق سعی میکردم پست ها رو ادیت کنم اما دیدم نمیشه. برای همین برخورد شد حذفی. البته مجوزش رو هم از علی اقا گرفتم.

منتها اینطور که پیداست اینجا حضور امثال بنده یکم سخت هست. بخصوص که خیلی از دوستان ادعا دارند که مدیرا یونایتدی هستند و جهت میدن و برخورد سلیقه ای دارن که شاید هم ادعاشون درست باشه.
برای همین بنده پیشنهاد میدم که یکی از همین دوستان طرفدار چلسی یا لیورپول یا تیمهای دیگه جای بنده رو بگیرن.

اینطوری من هم براحتی بازنشسته میشم.

لایک کردم اما نه برای بازنشسته شدنت .. چون من میشناسمت آدمی نیستی که بخاطر منافعت دست به هر کاری بزنی ....

اما من یه زمان که کل کل از نوع لیگ برتری رو چک میکردم ، اوضاعش خیلی خراب بود .. فقط مونده بود بهم $@$@%@ بگن که خوشبختانه تاپیک بسته شد..

و در کل ( نظر من ) این هستش که هیچ نوع تاپیک کل کلی نباید توی انجمن باشه چون هم باعث کدورت میشه و حتی امکان داره 2 تا دوست قدیمی دلخور بشن از هم و Unfriend کنند همدیگرو :|

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

مهرداد عزیز چشم کادر مدیریت در بخش فوتبال خارجی هست. امین، محترم و بی طرف... هرکس حق داره طرفداری از تیمش رو بکنه به این شرط که به حریم دیگران اهانت نکنه. مدیر و کاربر ساده هم نداره.
ضمنا چون تاپیک کل کل مجددا باز شده (با شرایط خاص) این تاپیک در اون ادغام خواهد شد.

پاینده باشید

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستش بنده به عنوان یه کاربر به شدت موافق اینم که اون تاپیک بسته بمونه به هیچ عنوان پستی که قابل اعتنا و حتی قشنگ و خنده دار و .. باشه توش ندیدیم ما بعضی از دوستان مدرسشون که تموم میشه کلا پلاسن تو انجمن ها هرچی از دهنشون در میاد هم میگن طرف اومده تو تاپیک هوادارای ارسنال داره بدو بیراه میگه به ارسنال و مربیش و عکس میزاره تاپیک کل کل که دیگه جای خود داره من بارها گفتم بازم میگم دوستان ایرانی ما حتی جزء امار طرفداران رسمی این تیم ها هم محاسبه نمیشیم حالا ترکوندن شجرنامه همدیگه به خاطر مسی و رونالدو واقعا کار احمقانه ای هست

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فقط میتونم بگم این شکلی که مد نظر شما هست . باید همکار این فروم های فوتبال رو از تاپیک بازارچه و ادبیات و .... بیارید که طرفدار هیچ تیمی نباشه.
من در این مورد چیزی نگفتم! بارها دیدم که بعضی هوادارای تیمهای مختلف میگن "متاسفانه مدیرا یونایتدی هستن دیگه" و...
ولی اصلا این گفته ها رو قبول ندارم چون تبعیضی وجود نداره.

بالا