• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال بازگشت گلشیفته فراهانی به ایران

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
وی مدعی شد: مجتبی امینی مدیرتولید "شانه دوست" با گلشیفته فراهانی صحبت کرده، او برای برگشت به ایران تمایل نشان داده و صحبت‌هایی با علیرضا سجادپور مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی ارشاد برای حضور وی در ایران انجام دادیم که ایشان نیز موافقت کردند.
محسن محسنی‌نسب کارگردان سینما از تلاش برای حضور و بازی گلشیفته فراهانی در فیلم "شانه دوست" خبر داد.

محسن محسنی نسب در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: این فیلم درباره دو دختر است که در یک روز از زندان آزاد می‌شوند به همین دلیل دو زن در فیلم نقش اصلی و محوری دارند.

وی مدعی شد: مجتبی امینی مدیرتولید "شانه دوست" با گلشیفته فراهانی صحبت کرده، او برای برگشت به ایران تمایل نشان داده و صحبت‌هایی با علیرضا سجادپور مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی ارشاد برای حضور وی در ایران انجام دادیم که ایشان نیز موافقت کردند.

محسنی نسب در ادامه بیان کرد: به همین دلیل منتظر نتیجه نهایی این مذاکرات هستیم تا با قطعی شدن حضور وی دیگر بازیگران را مشخص کنیم. در هر صورت تا هفته آینده این موضوع مشخص خواهد شد. البته برای نقش‌های مرد فیلم نیز گزینه‌هایی چون حامد بهداد و محمدرضا گلزار را در نظر دارم که به زودی نتیجه قطعی اعلام خواهد شد.

محسنی‌نسب فیلم "کریستال" را با بازی دانیال عبادی، شهره قمر، مهدی سلوکی، بابک انصاری، پروانه صلابت، فریناز همداچی، محمدرضا حبیبیان و مهدی ماهانی در نوبت اکران دارد.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
چی شد بابا اونور که با دی کاپریو بازی کرده بود...فیلم جدید نتونست تو آمریکا بازی کنه؟؟

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
چی شد بابا اونور که با دی کاپریو بازی کرده بود...فیلم جدید نتونست تو آمریکا بازی کنه؟؟

یک فیلم تو فرانسه بازی کرده که یکی دو ماهی هم میشه که اکران شده فکر کنم ( احتمال میدم اکران شده )

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یه سال دیگه اونجا بمونه..چیزشم بیرون میاد...
گر صبر کنی ز گلشیفته..*****سازند...

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
there be dragons هم بازی کرده الان رو پردس نقش اصلی نیست ولی خیلی فرعیم نیست جزو 6 تا اوله تو imdb
فیلمش حرف نداره هرکی گیرش آورد زودتر یه لینکی به ماهم بده

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ولی من معتقدم میتونه تو هالیوود موفق بشه بالاخره یه نقش اولم گیرش میاد جوونه هنوز

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بیاد نیاد چه فرقی میکنه :)

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
جواد شمقدری، معاون امور سینمایی وزارت ارشاد در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در خصوص حضور گلشیفته فراهانی در ایران گفت: من در دوره مسوولیتم یك بار درباره گلشیفته فراهانی گفته بودم كه می‌تواند برگردد. در آن مقطع این امكان وجود داشت، ولی بعدا اتفاق‌های دیگری افتاد. ممكن است من ۲۰ سال پیش به كسی رأی داده باشم كه الان قبولش نداشته باشم.

وی افزود: در این یك سال و نیم شرایط تغییر كرد و دیگر مشكل «گلشیفته فراهانی» در حوزه اختیارات ما نیست. اخیرا هم شنیده‌ایم این بازیگر در فیلمی در كردستان بازی كرده كه صحنه‌های ناجوری دارد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
کجای عنوان تاپیک نوشته کسی درباره اومدن یا نیومدنش نظر بده؟!!:D

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
من نمیدونم چرا اینقدر حساسیت هست روی بازی بازیگران در خارج از کشور حالا شاید یه بازیگر زن مسیحی داشته باشیم میخواد بره آمریکا بازی کنه دوباره بیاد ایران بازی کنه چه اشکالی داره .
یعنی چی این صوبتا شما وضعیت فرهنگی کشور رو به باد دادین دیگه اون چیزی که شما دنبالشین نمیشه عزیز من بهتره این راه 30 ساله منسوخ شده رو رها کنید ما هممون داریم توی شهر ها و خیابون های این مملکت زندگی میکنیم چرا میخوایم بهم دروغ بگیم جمهوری اسلامی ایران به جراحی نیاز داره اونم از نوع فرهنگی

Last edited:

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

چند روز پیش تو اینترنت خوندم که قضیه برگشتش به ایران منتفی شده .

گویا گلشیفته اول اظهار تمایل کرده بود که به ایران برگرده ، اما بعدش منصرف شده از بازی در این فیلم .

به نظر من گلشیفته در اولین فیلمش در خارج از ایران ( Body of Lies ) اصلا حضور موفقی نداشت .

خیلی با ترس و لرز دیالوگ میگفت .

البته خود فیلم هم فیلم ضعیفی بود . برام عجیبه که دیکاپریو و راسل کرو حاضر شدن در همچین فیلم نازلی بازی کنن . ( البته نقش راسل کرو فرعی بود )

به نظر میرسه که گلشیفته رو بیشتر در سینمای فرانسه ببینیم تا سینمای آمریکا .

الانم در 3-2 تا فیلم فرانسوی بازی کرده .

به نظر من گلشیفته هنوز به اون حدی نرسیده که بتونه تو هالیوود بازی کنه .

شاید طی چند سال آینده و با بهتر کردن لهجش بتونه جایگاهی در هالیوود برای خودش پیدا کنه . وگرنه باید نقش عربها و تروریستها رو بازی کنه !

این فیلم There Be Dragons هم من صفحش رو تو IMDB دیدم و منتقدها فیلم رو فیلم ضعیفی قلمداد کرده بودن .

کلا گلشیفته تا الان عملکرد قابل قبولی در خارج از ایران نداشته .

ایران که بود نقش آفرینی های بهتری داشت . از بازی فوق العادش تو فیلم بوتیک گرفته تا بازیهای خوبش در سنتوری ، درباره الی ، ماهی ها عاشق می شوند و میم مثل مادر .

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

چند روز پیش تو اینترنت خوندم که قضیه برگشتش به ایران منتفی شده .

گویا گلشیفته اول اظهار تمایل کرده بود که به ایران برگرده ، اما بعدش منصرف شده از بازی در این فیلم .

به نظر من گلشیفته در اولین فیلمش در خارج از ایران ( Body of Lies ) اصلا حضور موفقی نداشت .

خیلی با ترس و لرز دیالوگ میگفت .

البته خود فیلم هم فیلم ضعیفی بود . برام عجیبه که دیکاپریو و راسل کرو حاضر شدن در همچین فیلم نازلی بازی کنن . ( البته نقش راسل کرو فرعی بود )

به نظر میرسه که گلشیفته رو بیشتر در سینمای فرانسه ببینیم تا سینمای آمریکا .

الانم در 3-2 تا فیلم فرانسوی بازی کرده .

به نظر من گلشیفته هنوز به اون حدی نرسیده که بتونه تو هالیوود بازی کنه .

شاید طی چند سال آینده و با بهتر کردن لهجش بتونه جایگاهی در هالیوود برای خودش پیدا کنه . وگرنه باید نقش عربها و تروریستها رو بازی کنه !

این فیلم There Be Dragons هم من صفحش رو تو IMDB دیدم و منتقدها فیلم رو فیلم ضعیفی قلمداد کرده بودن .

کلا گلشیفته تا الان عملکرد قابل قبولی در خارج از ایران نداشته .

ایران که بود نقش آفرینی های بهتری داشت . از بازی فوق العادش تو فیلم بوتیک گرفته تا بازیهای خوبش در سنتوری ، درباره الی ، ماهی ها عاشق می شوند و میم مثل مادر .

شما در مورد ثر بی درگنونزفقط چندصفحه imdb رو خوندید اما من مرتب اخبارشو دنبال میکنم تو سایتشم میرم بزرگان سینما اونو یه اثر رسا دونستن که پیامش رو به بهترین شکل منتقل کرد و اینم بگم یه فیلم بسیار پرسروصدا بوده چون درباره انقلاب اسپانیاس

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
شما در مورد ثر بی درگنونزفقط چندصفحه imdb رو خوندید اما من مرتب اخبارشو دنبال میکنم تو سایتشم میرم بزرگان سینما اونو یه اثر رسا دونستن که پیامش رو به بهترین شکل منتقل کرد و اینم بگم یه فیلم بسیار پرسروصدا بوده چون درباره انقلاب اسپانیاس

من نمیدونم که منظور شما از بزرگان سینما چه کسانی هستند ؟

اما منتقدین آمریکایی اکثر امتیاز پائینی به فیلم دادن .

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
آقا عجیب نیست برای بازی تو یه فیلم هالیوودی بیان از یه بازیگر ایرانی دعوت کنن؟ این همه بازیگر خودشون دارن. خواستن یکی رو دعوت کنن که تو چشم مردم ایرانه...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا عجیب نیست برای بازی تو یه فیلم هالیوودی بیان از یه بازیگر ایرانی دعوت کنن؟ این همه بازیگر خودشون دارن. خواستن یکی رو دعوت کنن که تو چشم مردم ایرانه...
کار کار فراماسونرهاست!

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14

توهم توطئه !

:hmm:

بالا